yanlış mı yaptım ?

dedim hastayım diye çocugumun hasta oldugunu söyledim yok azıcık yürü biz seni karşılarız vs vs dinlemeden kapattı teli.
Ben olsam sanırım ilkinde bile çıkmam
Gelsin alsın madem çok acil
Minnacık bebeğime yazık

Ben olsam sanırım ilkinde bile çıkmam
Gelsin alsın madem çok acil
Minnacık bebeğime yazık
bende çıkmak istemedim vakit geçti vs dedim yok çok yakın vs dedi yürüyorum soruyorum yok bulamadım 40 45 dk sonra bulabildim arkadaşlarını katalogu ve standtı aldım eve geri dönmem akşamı buldu

Fazla yumuşak yüzlü bulmuş seni , abarttıkça abartmış . Oraya gel , buraya gel , sanki çalışanısın . Tepkinde haklısın , borcunu ödedikten sonra da mümkünse bir daha alacak /verecek ilişkisine girmemeye çalışırsan iyi olur .

Valla alacaklı borçlunun ayağına gitmemeli ama yinede iyi niyet göstermissini bir iki kez.nyse tatlıya bağlanır boşverin dert edilcek bişey deil

sadece ayrıntılarıyla anlatayım ki hatam varsa söylesinler dedim arkadaslar bi daha ayrıntı vermem ama sizde sırf yorum yazmak için yazmayın bence
Fazla alıngansin sen bence ben senin iyiliğin için demiştim yoksa banane istediğin ayrıntıyı ver

Valla alacaklı borçlunun ayağına gitmemeli ama yinede iyi niyet göstermissini bir iki kez.nyse tatlıya bağlanır boşverin dert edilcek bişey deil
dert etmek degil de insanların beni kullanmasından bıktım

O parayi istiyorsa, gelip alir. Bu kadar basit.

O parayi istiyorsa, gelip alir. Bu kadar basit.
önceden gelip gidiyordu son bir iki haftadır beni geçiştiriyor işle ilgil sorularımı falan ve kullanıyor gibi hissettim

İnternet üzerinden veya atm'den gönderin.

İlla elden alacağım diyorsa gelsin alsın.

Davranışın yanlış değil. O kadar acilse evine geldin aldın. Parayı almak o kadar uzun bir iş değil. Seni oyalıyor gibi o kişinin davranışları

Sizin bu kadına borcunuz mu var anlamadım ben

Hımm
Sacmalamıs resmen
Belki de bilerek yapıyo
Borcu geciktirdiyseniz gıcıklıgına yapıo olabilir

Hesap nosu isteyın havale yapın
Sizin hesabınız yoksa bi yakınınza soyleyın o yapsın , siz ona parasını verin

Birdaha da mıhatap olmayın

yok geciktirmedim aslında şiparişim geleli 21 gün bile olmalı ama bu sefer erken istedi bende veremedim az bi para ama 2 3 gündür parası hazırdı evi çok uzak ve hiç gitmedim onun gelmesini bekledim bilerek yapıyor bildiğiniz ayak işlerini bana yaptırıyor çünkü sipariş giremiyorum kimseyi kayıt edemedim ilk aylar çok ilgili ydi ama 1 aydır bir sey sorsam da geçiştiriyor toplantıda vs herkes bişey söylüyor ben bişey söyleyince bana yükleniyor kırıldıgımı söylememe ragmen yapıyor bunu işi de bırakamadım çünkü eltim ve kv dört gözle bekliyor bırakmamı

Hım anladım
Havale edin madem dediğim gbi
Birdaha da cok sık diyaloga girmeyin
Bilerek yapıo ama abartmıs baya

ben sizin konunuzu bildiğimden yaptığınız işi de düştüğünüz durumu da çok iyi anladım. spariş vermek zorunda değilsiniz gelsin alsın o kadar ugrastıracagına parasını zaten iki defa gitmisiniz ayağına bundan sonrası ayıptır. tamam kimseye bu işi bıraktığınızı izah etmöenize gerek yok ama kasmanıza da gerek yok spariş alırsanız üyeniz olursa olduğu kadar yaparsınız olmayan kısmı için üzülmeyin. hevesinizi kaynanayı görümceyi utandırmak istemenizi anlıyorum. ama bu işler sosyallik ister cevre ister gezmek ister günlere toplantılara gitmek ister çene ister atılgan ve ısrarcı olmak ister bu iş size göre değil

Ben zaten satış için degil kendi ürünleri mi indirimli alayım diye başlamış tım 1 2 yıl oluyor sonra bu kız çıktı ortaya kv ve eltim zaten satış yapmazken de aynı davranıyorlardı ama bu kız acayip bi baskı yapıyor

Geldi bugun parayı aldı ama eve cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…