Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Aynen öyle yaniDoğmamış çocuğa don biçmişsiniz. Hele durun bakalım siz evlenene kadar kim öle kim kala
Haha :))Ay ne itici yemin ederim. Anacı bu ya
Yani bence de duruma göre değişir bu durumHakediyorsa bakarim once csnim cicim olur sonra canin ciksin olur. Yani ilerki durum gosterir bunu bence
Aynen bence de duruma göre değişir yaniBence bunun cevabini vermek icin cok erken. Belki cok iyi bir kv olacak size, anne gibi. O zaman bakilir. Ya da her kv gibi cadaloz olur, o zaman da bakilmaz yani kimse kusura bakmasin.
Direkt olarak "sen" bakar mısın diyerek şimdiden omzuna yük bindirmesi yanlış evet ama sizin anneniz babanız muhtaç kalsa, siz bakmak zorunda olsanız evinize bile alırsınız dimi? Peki eşiniz ben neden ananı babanı barındıyorum dese? O zaman da bu düşüncenizi savunur musunuz? Sadece merak ediyorum yani benim eşim benim annemi babamı kendi annesi babası gibi düşünüyorsa, ben de onun ailesini düşünürüm, insanlık var her şeyden önce. Yaşlı muhtaç insanlar var. Direkt ben neden bakıyorum diyemem o benim hayat arkadaşım olacak, iyi günde kötü günde değil mi? Gerekirse o da benim anamın babamın cefasını çekecek.Kendisi baksin sen neden bakacaksin? Bu erkeklerin eşlerinin sirtindan ana baba vefakarligi yapmalarina sinir oluyorum.
O zaman beraber bakar miyiz? Demesi gerek. Kadina direkt bakar misin demeyecek. Adam ise gidip gelecek kadin bakacak iste evde tum her seyi kadin çekecek. Hayatta bakmam ya hayat arkadasim diye kimsenin hastabakiciligini yapmam ben. Kendi anne babam da hastalansin aynisi gecerli. Ev acarim, hasta bakici tutarim, gider gelirim ama esimi buna mecbur birakmam.Direkt olarak "sen" bakar mısın diyerek şimdiden omzuna yük bindirmesi yanlış evet ama sizin anneniz babanız muhtaç kalsa, siz bakmak zorunda olsanız evinize bile alırsınız dimi? Peki eşiniz ben neden ananı babanı barındıyorum dese? O zaman da bu düşüncenizi savunur musunuz? Sadece merak ediyorum yani benim eşim benim annemi babamı kendi annesi babası gibi düşünüyorsa, ben de onun ailesini düşünürüm, insanlık var her şeyden önce. Yaşlı muhtaç insanlar var. Direkt ben neden bakıyorum diyemem o benim hayat arkadaşım olacak, iyi günde kötü günde değil mi? Gerekirse o da benim anamın babamın cefasını çekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?