yanlış mı yaptım :(

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
28
Merhaba kızlar elimden geldiğince kısa yazmaya çalışacağım biz eltimle yakın yerlerde oturuyoruz kaynım ve eşim ortak market işletiyorlar sabah 7 akşam 11 çalışıyorlar maşallah iyide anlaşıyorlar bizde eltimle ufak tefek şeyler dışında iyi anlaşırız kaynım pamuk gibi adamdır evlendim evleneli bir kötü lafını tanımam kardeşim diye sever beni bende öyle iyi sakin bir insan bu akşam eşim abisi ve kuzenlerini eve getireceğini söyledi bende tamam dedim eltim beni aradı napıyosun diyince bende çay demliyorum abimler gelicek dedim o da nee oraya mı gelcekler imkanı yok eve gelsin ya ne işleri var orda ben sıkılırım dur ben Bi hasta numarası yapayımda eve gelsin dedi ben ne kadar yapma günahtır marketten başka gördüğü bir yer yok gelsinler nolcak desem de dinlemedi o sıra eşim abisi falan geldi tam yemeğe oturdular kaynımı aradı eltim eve gel çok hastayım beni doktora götür diye kaynım tam gidiyordu acıdım ona yemin ederim kotu Bi niyetim yoktu hasta değil şaka yaptı yemeğini ye dedim o da oturdu yedi eltim beni aradı guluyo geliyor mu falan dedi bende yok gelmiyor yemek yiyorlar dedim kaynımı sürekli arayınca numara yapıyorsun biliyorum dedi eltim sen söyledin dimi diye bana kızdı konuşmuyor benim de içim içimi yiyor ama sonradan numara olduğunu ve benim bildiğimi öğrense kaynım bana çok kırılır ama şimdide eltim kırıldı yanlış mı yaptım sizce

Birde adım kadar eminim ki sonradan benim numara olduğunu bildiğimi söyleyip beni zor duruma da sokucaktı sonra nasıl bakarım kaynımın eşimin yüzüne gözünün içine baka baka yalan söylemiş gibi olucaktım çok utanç verici değil mi ya

ama her zaman böyle yapıyor bişey olduğu zaman hemen hasta numarası insanların iyi niyetini suiistimal etmesi hoşuma gitmiyor defalarca da söyledim yüzüne karşı ama değişmiyor ki
iyi de o da kendisini uyarmanın sana kaldığını düşünmüyordur. eşi değil mi sonuçta.

tabi ki yanlış olmuş,eltinizin kocasına yaptığı yanlış ama karışmamanız gerekiyordu,eltinizi niye davet etmediniz peki,eltiniz sizi arıyor napıyosun diye kocasının size geleceğini sizden duyuyor ,kocası karısını arayıp niye haber vermiyor, aslında kaynınız haketmiş bence.

Yanlış falan varsa ortada o da etkinin saçma sapan oyunları..
O ne öyle ya.
3-5 yaş aralığı çocuk oyunu gibi..

Takılma, yüzyüze geldiğinizde anlatırsın, anlayacaktır. Çok basit bir şekilde oyun kurmuş, anlar nasılsa

iyi de o da kendisini uyarmanın sana kaldığını düşünmüyordur. eşi değil mi sonuçta.
eşi diye kandırmak zorunda mı hem kaynımda bu durumdan şikayetçi herkes üzülüyor haline kayınvalidem dahil belki bana düşmez ama bende akıl verir gibi ya da ukalaca yapmıyorum ki gayet güzel Bi şekilde soyluyorum böyle o an geldi ve söyledim valla pat diye şimdi içim içimi yiyor

amaaan neyse olan olmuş. takılma boşver. en kötü ihtimalle bi daha bir hinlik yapacağı zaman sana anlatmaz. hem sen de kurtulmuş olursun böyle gereksiz yalan rüzgarından

canım yazmayı unuttum davet ettim ama hava soğuk gelemem dedi bide başka Bi arkadaşa da yazdım her kaynım bir yere gideceği zaman sorun çıkardığı için kaynım söylememiş ben haberi var sanıyordum hatta kaynım sende buraya geleceğim zaman bilse de ona söyleme tamam mı dedi bana değişik dimi

amaaan neyse olan olmuş. takılma boşver. en kötü ihtimalle bi daha bir hinlik yapacağı zaman sana anlatmaz. hem sen de kurtulmuş olursun böyle gereksiz yalan rüzgarından
valla artık söylese bile üç maymunu oynayacağım çünkü hormonlardan mıdır bilemedim fena üzüldüm

Ben olsam ben de sizin gibi yapardım. niye sonradan bile bile kendimi zor duruma sokayım? eltiniz kızınca da keşke deseydiniz sen de saçma sapan oyunlar yapma diye yapacaksın madem ne gündem ediyorsun kendi kendine naparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…