- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
ama her zaman böyle yapıyor bişey olduğu zaman hemen hasta numarası insanların iyi niyetini suiistimal etmesi hoşuma gitmiyor defalarca da söyledim yüzüne karşı ama değişmiyor kikeşke karışmasaydın. sana güvenip de anlatmış.
iyi de o da kendisini uyarmanın sana kaldığını düşünmüyordur. eşi değil mi sonuçta.ama her zaman böyle yapıyor bişey olduğu zaman hemen hasta numarası insanların iyi niyetini suiistimal etmesi hoşuma gitmiyor defalarca da söyledim yüzüne karşı ama değişmiyor ki
eşi diye kandırmak zorunda mı hem kaynımda bu durumdan şikayetçi herkes üzülüyor haline kayınvalidem dahil belki bana düşmez ama bende akıl verir gibi ya da ukalaca yapmıyorum ki gayet güzel Bi şekilde soyluyorum böyle o an geldi ve söyledim valla pat diye şimdi içim içimi yiyoriyi de o da kendisini uyarmanın sana kaldığını düşünmüyordur. eşi değil mi sonuçta.
amaaan neyse olan olmuş. takılma boşver. en kötü ihtimalle bi daha bir hinlik yapacağı zaman sana anlatmaz. hem sen de kurtulmuş olursun böyle gereksiz yalan rüzgarındaneşi diye kandırmak zorunda mı hem kaynımda bu durumdan şikayetçi herkes üzülüyor haline kayınvalidem dahil belki bana düşmez ama bende akıl verir gibi ya da ukalaca yapmıyorum ki gayet güzel Bi şekilde soyluyorum böyle o an geldi ve söyledim valla pat diye şimdi içim içimi yiyor
tabi ki yanlış olmuş,eltinizin kocasına yaptığı yanlış ama karışmamanız gerekiyordu,eltinizi niye davet etmediniz peki,eltiniz sizi arıyor napıyosun diye kocasının size geleceğini sizden duyuyor ,kocası karısını arayıp niye haber vermiyor, aslında kaynınız haketmiş bence.
canım yazmayı unuttum davet ettim ama hava soğuk gelemem dedi bide başka Bi arkadaşa da yazdım her kaynım bir yere gideceği zaman sorun çıkardığı için kaynım söylememiş ben haberi var sanıyordum hatta kaynım sende buraya geleceğim zaman bilse de ona söyleme tamam mı dedi bana değişik dimitabi ki yanlış olmuş,eltinizin kocasına yaptığı yanlış ama karışmamanız gerekiyordu,eltinizi niye davet etmediniz peki,eltiniz sizi arıyor napıyosun diye kocasının size geleceğini sizden duyuyor ,kocası karısını arayıp niye haber vermiyor, aslında kaynınız haketmiş bence.
valla artık söylese bile üç maymunu oynayacağım çünkü hormonlardan mıdır bilemedim fena üzüldümamaaan neyse olan olmuş. takılma boşver. en kötü ihtimalle bi daha bir hinlik yapacağı zaman sana anlatmaz. hem sen de kurtulmuş olursun böyle gereksiz yalan rüzgarından
yazmayı unutmuşum davet ettim çok soğuk gelemem dedi canımEltinizide davet etseydiniz keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?