- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi gencanneee
-
Ucu konu sahibine dokunuyor,ne demek ilgilendirmez.manyagin biri sırf egoları tatmin olsun die , adamı sofradan kaldıracak,hadi bunuda geç sonrasında ev sahibi istemiyormuş pozisyonuna düşecek,neymiş efendim seni ilgilendirmezmis,Seni ilgilendirmez.
Benim yorumum sizi ilgilendirmez. Haddinizi bilerek yaziniz. Hala fikrimin arkasindayim bu benim dusumcemdi o sizin dusuncenizmis peki olabilir. Keske hosgoru ne demek bilseniz. Yorumumu alintilayan sizsiniz demekki yazmak icin yazan da sizsiniz.Ucu konu sahibine dokunuyor,ne demek ilgilendirmez.manyagin biri sırf egoları tatmin olsun die , adamı sofradan kaldıracak,hadi bunuda geç sonrasında ev sahibi istemiyormuş pozisyonuna düşecek,neymiş efendim seni ilgilendirmezmis,
Ya bazen sırf yorum yapmak için,yorum yapıyorsunuz ya valla helal olsun
bu şekilde düşündüğünüze göre siz fesat birisiniz zira öyle biri olsaydım vicdan yapıp buraya yazmazdım size kendimi ispatlamak zorunda değilimSaçmalıklar ailesi.. kadının kocadan haberi yok,kadın hala ergen hasta numarası yapıyor. Sizde kıskanç yada fesatlanan bi tipsiniz. Hiç öyle abimi düşündüm,yemeğini yeseydi diye girme,yemeyiz.
İyi de kadin seni nasil alet ediyoki.Valla kızlar bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya aynen öyle bundan sonra kimin ne yaptığı nasıl yaptığı yalanı oyunu umrumda değil sadece yapılması gereken net bir şekilde önünü kesmek beni oyunlarına alet etme demek galiba ben hamile halimle o saatte evimde ağırlamışım bide eltimin saçma sapan oyununda rol almak zorunda olmadığımı düşünüyorum kim ne düşünür diye de kasmamak lazımmış vesselam
Peki at gözlüğüyle çevrenize bakmaya devam edin,yarın bir gün başkasının egosu yüzünden bir olaya dahil olursanız,beni ilgilendirmez der çıkarsınız işin içinden..Benim yorumum sizi ilgilendirmez. Haddinizi bilerek yaziniz. Hala fikrimin arkasindayim bu benim dusumcemdi o sizin dusuncenizmis peki olabilir. Keske hosgoru ne demek bilseniz. Yorumumu alintilayan sizsiniz demekki yazmak icin yazan da sizsiniz.
Evet ben çok fesatımdır :) biri bana başkasına söylenmeyecek bişey söyledğinde anında o kişiye yetiştirecek kadar hemde..bu şekilde düşündüğünüze göre siz fesat birisiniz zira öyle biri olsaydım vicdan yapıp buraya yazmazdım size kendimi ispatlamak zorunda değilim
Yok canım öyle deme burdaki tek kıskanç sensin :) doğru söyleyeni kovarlar mevzusu.İyi de kadin seni nasil alet ediyoki.
Sanki sana kocam gelince de karin hastaymis eve git demi dedi.
Sadece telf edip hastayim deyim demis.yani dusuncesini paylasmis.
Ya sen niye dert ettin ki bunu ortaya cikarmak icin.adami resmen karisinin yanina yollamak istememisin.bi elti kiskancligi iste.
Yok canım öyle deme burdaki tek kıskanç sensin :) doğru söyleyeni kovarlar mevzusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?