Reddedip tum okları da ustume cekmek istemiyorum
Esim boyle durumlarda yardıma hazır, elinden geleni hatta fazlasını yapar.sonucta annesi kim yapmak istemez ki, olaya duygusal yaklaşıyor o.Madem durumları iyi onlar alsın madem. Esiniz ne diyor.
Esim boyle durumlarda yardıma hazır, elinden geleni hatta fazlasını yapar.sonucta annesi kim yapmak istemez ki, olaya duygusal yaklaşıyor o.
Ben eşimi duygusal yaklasmamalı diye suçlamadım zaten farklı algılamıssın.Fikirlerinizi almak istiyoruz bu platformda azar işitmek degil!! Lutfen bunu ayırt edemeyeceksiniz zaten fikrinize ihtiyacım yok.Annesine karşı maddi mi yaklaşsın. Yaw anne baba bu. 30 yaşına getirmiş, hastalanmış bakmış, yedirmiş, içirmiş
Kimin ne kadar zengin olduğu sizi ilgilenmez, varsa bi hayrınız işlersiniz
Esim boyle durumlarda yardıma hazır, elinden geleni hatta fazlasını yapar.sonucta annesi kim yapmak istemez ki, olaya duygusal yaklaşıyor o.
Mutlaka oyle biz normalde de ufak tefek destek olmaya çalışıyoruz.bazı seyler icten gelince guzel ama gorev haline gelince kendini burada bulabiliyormus insan:) beni anladığın icin de sewindim:)Anlıyorum.
Ben direkt diğerleri alsın dedim ama bizde kv nin mutfağına buzdolabını aldık. Hemde düğün borcu öderken. Diğer evlatları durumları varken daha uygun fiyatlı eşyalar aldılar. Bu yüzden sizi anlıyorum.
İnsan sıkışık olunca oluyor. Evet belki ayda 100 tl taksit az gibi duruyor ancak borçlar varken 50 lira bile cok.
Anlayışlı insanlar ise durumunuzu açıkça söyleyin. Eğer illa ki üç kişi ödeyecek derlerse onların verdiği paranın yarısı kadarını verin. Ya da taksitin son günlerine doğru durumunuz düzelirse ödemeyi devralın.
Eğer durumunuzu anlayıp tamam biz alacağız derlerse sizde ileri ki zamanlarda başka bir ihtiyaçlarını karşılarsınız.
Mutlaka oyle biz normalde de ufak tefek destek olmaya çalışıyoruz.bazı seyler icten gelince guzel ama gorev haline gelince kendini burada bulabiliyormus insan:) beni anladığın icin de sewindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?