Kızlar bir özel ders veren merkezde doğumuma ve belki sonrasında da part time çalışmak için anlaştık. Para durumu yetmeyecekti doğumla bende biraz biriktirmeye karar verdim hemde hep gitmiyorum derken iyi oldu. Neyse konu bu değil tabi

bugün beni üzen bir olay yaşadım. 6. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir 5 kişilik gruba ders verdşm. İlk kez tanışıyorum onlarla. Bir kız öğrencinin tavrı dikkatimi çekti. Ben sınıfa girdim tanışma vs derken ders başladı kız öğrenci her defasında beni ve yanındaki bir kız öğrenciyi ciddi bir bakışla süzdü. Ayakkabıdan saçtaki tokaya kadar sonrasında yanında yakın arkadaşı olan başka bir kıza bir şeyler söyledi. Sonra ikisi de baktı ama bu kız çok daha fazla süzdü. Ayakkabı tayt vs her şeye baktı. Bakışları o kadar rahatsız etti ki sordum kendisine bir sorun mu var diye. Fakat yok diyerek göz süzüp geçti. Kızda değişik bir hava vardı yani nasıl diyim böyle üstten bakar gibi ezer gibi çok anlam veremedim fakat o an hemen kızlarımı düşündüm. İleride yaşanabilecekleri. Ben belki yanlış anladım bilmiyorum ama o bakışlar çok rahatsız etti ne yapmak lazım yani böyle bir nesil yetişememesi için. İnsanların dış görünüşüne bakan onları rahatsız eden bakışları olan insanlar yetişmesin diye nerede doğru yapmak lazım. Biz neyi yanlış yapıyoruz. Ben böyle kızlarım olsun istemiyorum mesela insanlara insani duyguları ile yaklaşsınlar maddi olmasın mesela hiçbir şey. Ne yapmalı