Yanlış olan ben miyim?

Pelmeyin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
180
1
46
Diğer
Konu belki saçma gelecek ama ben bunu bu sıralar gerçekten dert etmeye başladım. Özellikle son dönemler hiç bir ilişkim doğru dürüst gitmiyor.
Ben bazı şeylerin evlilik sonrası yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim. Ama ne yazıkki bu düşüncem sebebiyle hep, karşımdaki insanlar benden soğuyorlar, uzaklaşıyorlar.
Gerçekten sevgiye, aradaki hoş diyaloglara, bir insanın başka yerlerine değil de bizzat kendisine değer veren hiç mi erkek kalmadı?
İnanın bunu bir kişiyi baz alıp yazmıyorum. Eski sevgililerim dönmek ister ama hep bişeyler yaşamadan olmaz derler.
Son bir kaç ay içinde çıktığım bir kaç kişi onlarla cinsel anlamda birliktelik yaşamadım diye ya uzaklaştılar, ya da direkt bu şekilde olmaz dediler.
Arkadaş olan normal erkek arkadaşlarım, bu mevzu için benim için farketmez, her önüne gelenle birlikte olmayan biriyse ciddi ilişki olur zaten cinsellik olmadan bi ilişki yürümez , sen hatalısın diyorlar.
Çevremdeki bazı kız arkadaşlarım bile onu yaşamazsan olmaz, erkek bu lisede değiliz sonuçta mantığındalar.
Onlar bile hemcinsim olmalarına rağmen, erkeklere hak veriyor gerçekten anlayamaz oldum.
Hatta yine bir kızlı erkekli bir kaç arkadaşım bu konu açıldığında şu yorumu yapmışlardı. Tamam 20'lere kadar bakire olmak hoş olabilir ama 20'li yaşlardan sonra çok itici, ezik, taşralı bir görüntü dediler.İçten içe bozuldum yani, renk vermesem de.
Tabiiki de etrafımdakilere ben bunu yaşadım,yaşamadım diye anlatmıyorum ama son dönem gerçekten bu yüzden hiç bir ilişkim yürümüyor.
Buna rağmen elbette ben kendi düşüncemden sapacak değilim, hala evlilik öncesi yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ama yaşadıklarım çok psikolojimi bozdu.
Aşka inancım kalmadı zaten. Herşey onun üzerine mi yaa.
Bi de anlamadığım çevremde,bunu yaşayanlar da gayet güzelce rahatça evleniyorlar da.
Böyle düşünen bir ben mi kaldım dünya da yaaaaa:43::43:
Bişeylerin evlilik sonrası yaşamak istiyorum diye ben mi geri kafalıyım ya da yanlış mı yapıyorum?
Benim gibi düşünen varsa lütfen yazsın, eğer yalnız değilsem yalnız olmadığımı bilmek istiyorum
Ya da aşka inancım canlanması için bunu önemsemeyen erkek arkadaşlarınız varsa lütfen örneklendirin. Çünkü aşka umudumu yitirmek istemiyorum.

Son düzenleme:
canım benim yüremez olurmu gayette yürür ben nişanlıyım 5 yılın sonunda evleniyorum demekki neymiş oluyormuş...seninde cevrende ne kurt varmış öyle cinsellik olmadan olmaz diyip seni terk etmişler :53: bence sen kızlı erkekli cevreni bir değiştir cinsellik benim için tabu değil ama öyle ayağa düşmemeli sende sorun yok benim kanımca

bende senin gibi düsünüyorum canim hemde sonuna kadar..
geri kafaliliksa sonuna kadar geri kafaliyim bu konuda..
bence bu cok özel bisey.. evlendigin insanla evlendigin gün yasanmali..
etrafindakilerin seni, kendi fikirleriyle kendi cemberlerinin icine hapsetmesine izin verme..
dünyanin her tarafinda, insanlari koyun sürüsüne cevirmeye calisiyorlar ya..
herkes ayni olmali, herkes ayni düsünmeli.. degil..!
senin kendi fikrin var ve bu fikrinden hic bir zaman cayma..
yanlis diyenlerede, bence senin düsüncen yanlis.. gelenek görenek kalmamis sizde de..
onlar icin önemli olan erkeklerin uckurlari , bu yüzden bu olayi bu kadar basitlestirmek istiyorlar.. !

bence sizin çevrenizdeki insanlar da bir sorun var ben böyle insanlarla muhabbetimi keserdim tamamen art niyetli ve ahlak dışı düşüncelere sahipler onlar gibi düşenlerin sonunun nereye gittiğini de göre biliyoruz allah akıl fikir versin .

Bende cinselliğin evlilikten sonra olmasından yanayım erkek olsaydım bunun aksini düşünen bir kizla asla evlenmezdim kendini duruşunu bozma tabiki doğru yoldasin

hayır alakası bile yok senin bir fikrin isteklerin var, yanlıs veya dogru denmez kimse seni yargılayamaz. ayrıca etrafındaki insanları da hiç anlayamadım ne demek 20 li yaşlardan sonra bakire olmak ezik itici taşralı bir görüntü sergiler ben çok sinirlendim yerinde olsam kendime yepyeni bir çevre kurardım ben böyle insanlara katlanamazdım bende senin gibi düşünüyorum ben onlara bişeyler yasadıgı için hiç bişey demiyorsam onlarda bana ezik taşralı bilmemne diyemez..

senin etrafındakiler fazla yozlaşmış bence
ne demek itici yaa
insanların kişisel kararlarına saygı duymak ( ne olursa olsun ) bu kadar mı zor acaba??

ne bileyim çevremde kime denk gelsem benden farklı düşünüyor
sanki ben başka yüzyıldan gelmişim muamelesi yapıyorlar
çevremi değiştireyim desem, kime denk gelsem hepsi aşmış kendini gitmiş:)
ama bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel bişey:40:
moralim biraz yerine geldi, günlerdir o kadar dibe vurmuştum ki herşeye inancım yitip gitmişti

senin etrafındakiler fazla yozlaşmış bence
ne demek itici yaa
insanların kişisel kararlarına saygı duymak ( ne olursa olsun ) bu kadar mı zor acaba??

genelde biten ilişkilerimin ardından yapıyorlar bu yorumları
durumumu bilen arkadaşlarım özellikle
hep aynı laflar e bişey yaşamazsan erkek bu tabii elbette gider
ya da senin gibi bi kız bu yaşta, aaaa inanmıyorum falan türü laflar ya da tamam birlikte olma ama bozulmadan da bişiyler yaşayabilirsin diyenler
ki şu son yazdığımı hepten iki yüzlülük buluyorum. bişeyi ya yaşarsın ya yaşamazsın
sanki erkekler üstün varlıklar biz onlara yaranmak zorundaymışız gibi düşünüyorlar

hayır alakası bile yok senin bir fikrin isteklerin var, yanlıs veya dogru denmez kimse seni yargılayamaz. ayrıca etrafındaki insanları da hiç anlayamadım ne demek 20 li yaşlardan sonra bakire olmak ezik itici taşralı bir görüntü sergiler ben çok sinirlendim yerinde olsam kendime yepyeni bir çevre kurardım ben böyle insanlara katlanamazdım bende senin gibi düşünüyorum ben onlara bişeyler yasadıgı için hiç bişey demiyorsam onlarda bana ezik taşralı bilmemne diyemez..

aynen ben de hiç bi zaman kimseyi bugüne kadar yadırgamadım bişeyler yaşadıkları için
ama öyle konuşuyorlar ki moral falan kalmıyor sanki hep ben kaybetmeye mahkummuşum gibi konuşuyorlar

en iyi yol kendi bildigin yoldur...
Bosver sen onlari biz amerikan dizilerinde yasayan ailelere benzemeyiz.Bence dogru yoldasin, karsinda bigun adam gibi biri cikacakdir.:31:
:63:

Malesef canim böyle düsünenler yüzünden cinsellik toplumda kötüye kulanilabiliyor!!!

aldatmalar,kimin eli kimin cebinde belli olmayan iliskiler!

bende senin gibi düsünüyorum!Allahim bir erkegin kadini kalmayi nasip etsin yasadikca bizim gibi düsünenlere-yaniii o erkekte layik olsun buna....

canım benim yüremez olurmu gayette yürür ben nişanlıyım 5 yılın sonunda evleniyorum demekki neymiş oluyormuş...seninde cevrende ne kurt varmış öyle cinsellik olmadan olmaz diyip seni terk etmişler :53: bence sen kızlı erkekli cevreni bir değiştir cinsellik benim için tabu değil ama öyle ayağa düşmemeli sende sorun yok benim kanımca

elbette benim için de tabu değil, birbirini seven insanların bunu dilediklerinde yaşamasını doğal da bulurum
ama aşkın koşulunun buna bağlanmış olarak gösterilmesi canımı sıkıyor
şanslısın, 5 yıl sana saygı duyabilen birini bulabilmişsin:)

Güzelim çevrendeki insanlar halt etmişler. :19:2011 yılındayız ve bekaret hala çok değerli. :45:Bekaretin önemli oladığını söyleyen erkekler bu palavrayı karşısındaki kızı kolayca yatağa atabilmek için uydururlar. Sana ezik ve taşralı diyen kız arkadaşların da eminim kendileri bakire değildirler, asıl kendileri bakire olmamalarının ezikliğini yaşıyorlardır ve sen de onlar gibi olduğunda kendilerini daha iyi hissedecekleri için seni de aralarında görmek istiyorlardır. Çünkü sen karşılarında bakire olarak durdukça onlara pişmanlıklarını hatırlatıyorsun. Yanlış anlaşılmasın, evlenmeden bekaretini kaybeden bayanları da asla kınamıyorum, asla kötü gözle bakmam, bakana da çok kızarım ama senin kararına saygı duymayıp seni eziklik ve taşralılıkla suçlamaları da büyük saygısızlık. Sen ayrılıp giden et meraklısı erkekleri boşver, kararına saygı duyacak ve sana değer verecek bir adam mutlaka karşına çıkacak, onu bekle. O zaman "iyi ki beklemişim" diyeceksin emin ol!:73:

Bi de anlamadığım çevremde,bunu yaşayanlar da gayet güzelce rahatça evleniyorlar da.

Niye olmasin, asil öyleleri cok güzel evlilikler kuruyorlar canim, cünkü hersey sadece zarlik olmadigini biliyorlar.

genelde biten ilişkilerimin ardından yapıyorlar bu yorumları
durumumu bilen arkadaşlarım özellikle
hep aynı laflar e bişey yaşamazsan erkek bu tabii elbette gider
ya da senin gibi bi kız bu yaşta, aaaa inanmıyorum falan türü laflar ya da tamam birlikte olma ama bozulmadan da bişiyler yaşayabilirsin diyenler
ki şu son yazdığımı hepten iki yüzlülük buluyorum. bişeyi ya yaşarsın ya yaşamazsın
sanki erkekler üstün varlıklar biz onlara yaranmak zorundaymışız gibi düşünüyorlar

O zaman o erkekler ne yapsalar bu arkadaslarina(kiz arkadaslarina)tamam dersin sende eee erkek katlanacaksin...kadin sanki sisme bebek mi?elbette gidermis:63:

Güzelim çevrendeki insanlar halt etmişler. :19:2011 yılındayız ve bekaret hala çok değerli. :45:Bekaretin önemli oladığını söyleyen erkekler bu palavrayı karşısındaki kızı kolayca yatağa atabilmek için uydururlar. Sana ezik ve taşralı diyen kız arkadaşların da eminim kendileri bakire değildirler, asıl kendileri bakire olmamalarının ezikliğini yaşıyorlardır ve sen de onlar gibi olduğunda kendilerini daha iyi hissedecekleri için seni de aralarında görmek istiyorlardır. Çünkü sen karşılarında bakire olarak durdukça onlara pişmanlıklarını hatırlatıyorsun. Yanlış anlaşılmasın, evlenmeden bekaretini kaybeden bayanları da asla kınamıyorum, asla kötü gözle bakmam, bakana da çok kızarım ama senin kararına saygı duymayıp seni eziklik ve taşralılıkla suçlamaları da büyük saygısızlık. Sen ayrılıp giden et meraklısı erkekleri boşver, kararına saygı duyacak ve sana değer verecek bir adam mutlaka karşına çıkacak, onu bekle. O zaman "iyi ki beklemişim" diyeceksin emin ol!:73:

hay sagol be canim,et parcasi pesinde kosup insana bakmayan erkek zaten ne hayir versin ki insana:71:

Back
X