Aşk ve tutkunun meyvesi olamaz şehvet. Mantık hatası var.
Cinsel çekim hissetmediğin birine aşık olamazsın çünkü.
Şehvet varsa aşk oluşur. Elmasın bile tıraşlanmadan önce görünürde kıymeti harbiyesi yoktur.
Diğer türlüsü aşk sandığın olur, saplantı olur, elde ettiğinde seni tatmin edemeyebilir.
Asıl risk seks yapmadığın biriyle evlenmekte bence.
Toplumdan korktuğun için arzularını bastırmak riyakarlık bana göre.
Hissetmiyorsan zaten yapma. Ben önüne gelenle birlikte olmaktan yana değilim.
Ama sende şehvet uyandıran biriyle yap. O zaman aşık olabilirsin.
Geçmişindeki ya da şu an red ettiğin erkekler sana karşı şehvet hissetmiş belli ki.
Sen hiçbirine hissetmediysen yapma tabi ki. Bu çok saçma olur.
İnsanlar mutsuz çünkü herkes yanlış evlilikler yapıyor.
Yılların hatrı uğruna evli kalmaya devam ediyorlar. Artık arada aşk olmasa bile.
İtiraf edemiyorlar kendilerine bile, lütfediyorlar evli kalmayı karşısındakine.
Asıl zina aşık olmadığın insanla birlikte olmaktır.
Anlık rahatlamalar hiçbir zaman o ilahi orgazmların yerini tutamaz.
İnsan 18 yaşında yaşayabileceği o şiddetli orgazmları ilerleyen yaşlarda yaşayamaz.
Libido düşüyor gittikçe. Ters çevirdiğin kum saati gibi.
Risk almadan büyük kazançlar elde edemezsin.
Sen aza kanaat ediyorsun diye başkalarının cürretini ahlak dışı göremezsin.
Kaldı ki üzülen sensin, millet şu an bile deli gibi sevişip eğleniyor.
Sana istediğin şekilde aşık olan birini bulsan bile o insan evlendikten sonra farklı beklentilere girebilir.
İnsanlar değişiyor devamlı su gibi akıp akıp değişiyor. O zaman nolcak. Mecnun Behlül olunca nolcak?
Ben de benim gibi düşünenlerin mantığını açıklıyorum.
Aşkı, yemek ve arabayla karşılaştırmıyorum. O mukayesede yemeği arabayı bırakır aşkı alırım doğal olarak

Benim orada söylemek istediğimi şu an açıklamam aşikar olması sebebiyle biraz ahmakça olacak ama... :
Evlenmek gözü kapalı girilebilecek kadar basit değil.
Seksin tatmin edici olmadığını fark ettiğin evlilik evcilik oyunun olur.
Ve somutlaştırmak gerekirse evlilik, yemek gibi tek atımlık bir şey değil daha kalıcı olması beklenilen bir varlık oluyor.
Sizin de düşünceniz bu zaten. Burda hem fikirizdir zaten.
Aşk olmadan bir ömür yaşlanmak kullanmayı da geçtim ızdırap olur.
O yüzden evlenmeden sadece sarıldın diye içini titreten biriyle evlenirsen hayal kırıklığına uğrama olasılığın çok yüksek.
Evlenmeden önce her şeyi halletmiş olmak gerekiyor yoksa evliliğe yansır bu problemler.
Evlilik aksar, seçeneğin yok, çıkışlar kapalı, aileler, devlet müdehalesi, toplum baskısı vs derken..
Ya boşanıp şu an bulunulan noktaya dönüş yapılır. Ya da kardeş kardeş beraber yaşlanılır.