Boşanmaların büyük bir çoğu cinselliğin iyi olmamasından, bunu ben değil istatistikler söylüyor zaten.
Kardeş kardeş olmasa bile büyük bir çoğunluğunuz orgazmı deneyimlemeden bedeninizi terk ediyorsunuz.
Yabancı toplumlarda da bitiyor çünkü sebep şu: Doğu tek eşliliğe takmış durumda önünü göremiyor.
Batı ise sürekli değiştirmeye takmış durumda aşık olmayı geçmiş değiştire değiştire değişimi sever olmuş karşısındakini değil.
Ama biz arada olduğumuz için benim düşünceme çok muktediriz aslında.
Cinsellikle aşkın bal gibi alakası var. İkisini de deneyimlemediğiniz için bilmiyorsunuz bence.
Çevrendekilerin buna saygı duymamasına ben burdan yaptığım yorumla bir şey yapamam zaten. Ayrıca bence saygı duyuyorlar ki seni içlerine almışlar.
Sen de saygı duymuyorsun o zaman onların fikirlerinin yanlış olduğunu düşünerek.
Eğer saygı duymamaktan kastın hakaret boyutu ise zaten yanlış çevredesin.
Hayır masum dokunuşlarla anlaşılcak bir şey değil. Açık ve net söylüyorum anlayamazsın.
Belki bir uzvu eksik ya.
Gene ruh uyumunu ara ben de öyle diyorum zaten ama aşık olmuşsun madem ruh uyumunu bulmuşsun neden yapmadın?
Çok garantici bir bakış açısı evliliğin güvencesine sığınmak. Acziyet bana göre. Açıkçası karşımdakinde biraz da cesaret olsun isterim ben her şey bir kenara.
Vallahi bir erkek bu yüzden benden ayrilacaksa yani akli bu yöne calisiyorsa o zaman erkeksiz kalayim

orgazmin tarifi nedir acaba?her insana farklidir bence!
ama arkadasin dedigi gibi adamlar cinselligi iliskinin gidisatini belirleyici görmüsler