- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi asyaavrupa
-
Herkes hata yapar, sen de yapmışsın ama zaten psikolojik ağırlığını taşıyorsun.
Şimdi hem hatandan dönmek hem de ileride işlerin içinden çıkılmaz noktaya gelmesine engel olmak için yapman gerekn şey yavaş yavaş değil hemen parayı yerine koymak.
Çalışıyorsan bankadan kredi alabilirsin. 1000 TL krediyi aynı gün verir bankalar, sorun olmaz. Uzun vadeli de alırsan kolayca ödersin.
Bence ne için yaptığının önemi yok.Yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun ve vicdan azabı çekiyorsun eğer sen söylemeden fark ederlerse bunun adı ne için yaptığının ve ne kadar aldığının önemi olmadan zimmete para geçirmek oluyor.Şimdi patronların şöyle düşünebilir bugün 1000 alan yarın 10.000 alabilir.Ve bu sana ömrünce yapışacak bir suç olur yavaş yavaş ödeme kısmını boş ver ve hemen ya borç bularak yada kredi çekerek parayı yerine koymalısın ve bir daha kesinlikle böyle birşey yapmamalısın.Madem bu kadar büyük ve çok parayla iş yapan bir şirket avans çekmeliydin ama olmuşa çağre yok en azından şimdi durumu düzelmeye bakk.Allah yardımcın olsunn
mutlaka helallik alıcam onlardan ama bu konuyu asla söyleyemem....hani insanlar işten ayrılınca falan helallih isterler ya o zaman....tabi o zmana kadar ömrüm yeterse.....
Keşke demiyorum çünkü şeytanın sevdiği bir söz o.....
o parayı yerine koyunca günahım yada vicdanım ne kadar azalır bilmiyorum.....
O borcumu ödemeden Rabbim almasın canımı......
Niye giriyosunuz böyle olaylara? Söyleyemeyecin bir sebepten acil para lazım olması nedir, kürtaj mı olman gerekti nedir yani? Aklı başında insanlar için nasıl bir "açıklanamayacak" sebep olabilir ki acil para gerektiren? Parayı en çok gerektirecek şey hastalıktır, onun da bi açıklaması vardır.Bence de patronunuzla konuşun, ben olsam yine de güvenim zedelenirdi ama kendim farketmekten iyidir.
hayatta büyük konuşmamak gerek, yarın öbür gün çaresizlik karşısında yargıladığın insanın yerinde sen de olabilirsin, bir de haşa yargılamak bize mi düşer, bir hata varsa allahla onun arasındadır bu..sebebi de bizi ilgilendirmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?