- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Galiba arkadaşlarımla filan kendimi kıyaslıyorum. İnstagramı kapattım bu akşam kaldırdım komple. Birilerinin gösterişli hayatı beni etkilemesin diye. İster istemez etkiliyormuş çünkü.Yapma kendine bunu. Lütfen olmadığın birine dönüşme aptal adetler yüzünden. Akrabaların yada ailenin gazına mı geliyorsun acaba?
Bn de öyle düşünürdüm ama şu an içimde bir ses önemsenmediğimi aptal yerine konduğumu filan söylüyor. Böyle olunca sinirleniyorum saçma konuşuyorum. Beni mutlu etmeye çalışan adamın da gereksiz canını sıkıyorum.Bilezik sayisi (esitdegildir) sana verilen deger . Dugunden zevk alacaginiza neden sayilara takiliyorsunuz gercekten anlamiyorum.
İşte biz de konuştuk bu konuyu biraz gerildik. Telefonu kapatınca da kendime o kadar kızdım ki seviyeni nasıl bu kadar düşürebilirsin diye. Başıma ağrı girdi ıyumam gerek uyuyamıyorum...Neden hep zavallı erkekler kadınlara bilezik almalı?
Şu adetlerin çoğunu yok edesim var..
Kendimi bileziğe satmış gibi hissederdim bunu nışanlıma söylemiş olsam..
Bunu yapmanın bir formülü var mıdır acaba. Bn biraz etkilenen biriyim çevreden. Karakterimin daha güçlü olmasını isterdim.Bütün olumsuz yorumlara kulaklarını kapa.
Bileziğin sayısına laf edebildikten sonra nişanlının yüzüne nasıl bakabiliyorsun?Kızlar yardım edin
Düğünümüze çok az kaldı. Saçma sapan bir konu bilezik takı konusu bizi geriyor. Ben o konu açılınca olmadığım bir kişiye dönüşüyorum.
İstediğim sayıdan az takılacak olması canımı sıkıyor. Yanlış olduğunu bile bile neden böyle hissediyorum ki.... Bilezik sayısı vermenin bile ayıp saçma olduğunu düşünen bir insandım oysaki. Birilerini mi kınadım bilmiyorum.
Sonra da seviyemi düşürdüğüm için kendime kızıyorum şu an olduğu gibi, kendimi yiyorum....
Zaten foruma bu konuyu açmamın sebebi bileziğin az olması değil, böyle bir şeye takılabiliyor olmam. Çok pişman oldum bir daha bu konuyu açmayalım dedim.Bileziğin sayısına laf edebildikten sonra nişanlının yüzüne nasıl bakabiliyorsun?
:) boşver o konuyu ama çok değil bunu nişanlım da kabul etti. Sadece o kadar yapacak durumumuz yok dedi.Kac istedin kiz
Şöyle söylim merak ettiyseniz. Nişan düğün toplamda 100 gr yapmıyor. Saçma olduğunu biliyorum işin komiği bir kez bile takacak değilim belki de. Ama nefsime yenik düştüm işte gerildik boş yere.Kaç tane istedin karşı taraf kaç tane alacak merak ettim .
Bir arkadaşım ne kadar çok takı takılırsa o kadar değer verilirmiş derdi ve bu düşünse bana çok yanlış geliyor. Yapmayın bu günlerinizi böyle saçma şeylerle doldurmayın.
Gram hesabı yapmasan kaçtane istedin açıkça yazsan?Şöyle söylim merak ettiyseniz. Nişan düğün toplamda 100 gr yapmıyor. Saçma olduğunu biliyorum işin komiği bir kez bile takacak değilim belki de. Ama nefsime yenik düştüm işte gerildik boş yere.
4 adet.Gram hesabı yapmasan kaçtane istedin açıkça yazsan?
Cok degilmis aslinda istedigin4 adet.
Nişanlım varını yoğunu ev kurmaya harcadı. Ailesi de elde avuçta sıfır olunca çok olmasa da güçleri yetmeyince yetmiyor işte.Cok degilmis aslinda istedigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?