Yanlış olduğunu bile bile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birilerimi dolduruyor sizi?
Eger gerçekten durumlari yoksa yaptığın cok cok ayip.
Takilma bu konulara.
Benim babam anneme düğünde bir ceyrek bile yapamamış.
Sonradan işleri acilinca her 3 ayda bir 12 bilezik aliyordu.
Daha gençsin... eşin daha neler neler alir sana ama bu günlerin birdaha geri gelmez.

Vesveseye izin verme. Bol bol dua et eger inancliysan.
İnsanlari yokluklariyla rencide etme. Hem ayip hem günah.

4 bilezik veya 100 gram cok değil. Haklisin. Ama maddi durumu olmayan alamaz. Alsada krediyi sana kitler...

Şimdi adamın imkanı yoksa ne yapsın yanii borçla filan yapsa sonrasında size zarar insanların eti budu belli sonuçta birbirinizi üzmeye değmez ki 5 dediysen oda 3 takacak gücüm var dediyse ne olacak yani siz hayat arkadaşı olacaksınız 2 de sizin aileniz takıverir olur biter çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinizde alırsınız lutfen başkalarıyla kendinizi kıyaslamayın bunun sonu yok yani sanal alemde millet süslü püslü paylaşıyor ama etrafımda şahit oldum sırf hava atacaz diye gösteriş olsun diye yapıyolar sonra kavgalar mutsuzluklar borçlarr....allah agzınızın tadını bozmasın herkes bütçesi dahilinde bişeyler yapar sonuçta

Sacma adetler takılmaaa adamıda zora sokma daha düğün arefesi mutlu olduktan sonra 3-5in ne önemi var. (Benm dusuncem)
Baskasinin gösterisli hayatından etkileniyorum diyosun belki onlarda ne zorluklarla öyle takı almıslardır simdi borc ödeme zamanı olucaktır. Sende azıcık bileziğim ağrısız başım diyeceksin

Takı ile ilgili birşey sorulsa cevap verecegime ölmeyi tercih ederdim. Gelin de şunu istedi dedirtmemek için herşeyi yaptım, iyi ki öyle yaptım. Kendi ailemden de birşey istemedim ama imkanları olduğu için herşeyi tepe tepe yaptılar. Ne oldu? Duruşmaya girerken 8 birine, 8 birine bilezik şangırdatarak mı girdim yani? Yıllarca bankada bekledi, sonra da eşimin bedellisi için bozdurduk gitti. Başka şeyleri hedef edinin bence

set dısında mı 4 bılezık ıstedın

bence sukret hıc takı vs alınmamıs bı esyabıle alınmamıs olanlar var

Madem hava atmak ya da millete göstermek için istiyorsun bilezik kiralayın iki günlüğüne. Hiç takı kullanmayan biri olmama rağmen sırf amcamların asla bitmeyen çeneleri, olan olmayan her şeyi üç kat abartmaları yüzünden ben bile bilezik takıyorum onlara giderken hâlâ.

napcan bileziği günün birinde illa bozuluyo düşünme öyle benim görümcem konuştuğu kişişden 30 gramdan 8 bilezik istedi ailesi 5 yaparım fazla yapamam dedi ayrıldılar boşversene sen

Benim takı setimi de eşimin ailesi ben görmeden almıştı. Başka bir şehirdeler ama parasını eşime verebilirlerdi de birlikte alabilirdik. Ama normalde pek de önemli bir şey değil benim için. Satıp yenisini alırız beğenmezsen dedi eşim. Ama sonuçta düğünde tam olarak beğenmediğim bir şeyi taktım. Bidaha zaten takabileceğim bir model değil. Aileye belli etmedim ama sinirimi alamadım. Eşimin ailesini çok severim bu arada. İyidir aramız. Eşime sürekli söyledim, seviyeyi yerlere düşürdüm. En sonunda sattık. Başka bir kolye aldım. Kalan tüm takıları eşimle ikimiz aldık zaten. Düğün, eşya her şey. Durumları müsait değil. Onu hediye olarak aldılar, keşke onu da almayacağız deselermiş. Bi bilezik taksalarmış. Boşuna üzüldüm. Şuan hiç önemli değil diyorum. Geçti, gitti.

Düşünüyorum çok bilezik aldırmanın faydası ne olabilir?

Benim gibi mutsuzluk sonrasında "Ulan hiç bir şey istemedim zora sokmadim yine de değerim olmadı." Demezsin.

Çeneyle bilezik aldirmanin zararı ne olabilir?
Kaliteli duruşundan eksiltir mutsuzluk gibi bir durumda olsun bilezikler yanıma kar kaldı dersin.

sizi borca sokacaklarsa bi tane bile takmasınlar yahu

Galiba arkadaşlarımla filan kendimi kıyaslıyorum. İnstagramı kapattım bu akşam kaldırdım komple. Birilerinin gösterişli hayatı beni etkilemesin diye. İster istemez etkiliyormuş çünkü.

sürüyle arkadaşım evlendi hiçbirine ne takıldığının farkında bile değilim
az mı oldu çok mu oldu hiç bilmiyorum
evleri arabaları var mı bilmiyorum
bence bunları takmayım kafanıza

Hatanızın farkına varmışsınız,hemen ölzür dileyin,bir daha da bu mevzuyu açmayın.
KV KP adet olarak takı takar ama başlık parası gibi istemek hoş değil !
Ki adamların durumu yokmuş yazık ya en heyecanlı günlerinizi paraydı altındı sayıklayarak geçiriyorsunuz.
Bana toplamda 2 adet takıldı,onunla da borç ödedik,gram içim acımadı..

Durumları Yok ellerinden geleni yapıyorlar anladığım kadarı ile..
Nişanlınız da ailesi de..
Önemsenmediğiniz bir durum yok ortada...
Sizin pişmanlığınız daha zengin birisi ile evlenmemek falan mı acaba?
Bir de bu önemsenme değerini basıl ölçüyorsunuz?
Kaç gr altına önemli olacaksınız?

bu bilezikti altındı mevzuları ne zaman istenir oldu, aileler elini eteğini çocukalrdan çekip kendi başına evlensin dediğinde,öncesinde evlenecek oğlum var deyip altını takısı yapılır öyle çıkarlardı kız ailelerinin karşısına. ama şimdi bakıyorum kayınvalideler resmen gelinle yarışıyor, geline ev kurulurken kendi evini baştan düzdürmelerde cabası..
istediğiniz yapılamayacak birşey değil, gayet makul bir sayı 10 bilezik denmemiş sonuçta

Buraya yazılan yorumlara bakıyorum da kimse bilezik istemiyor aaayyyy ne kadar saçma ayy çok basit ucuz diyenler ezici çoğunlukta eee peki nerdeyse bütün düğünlerde kolları dirseklerine kadar bilezik dolu gelinler kim?

Vesveseye izin verme. Bol bol dua et eger inancliysan.
İnsanlari yokluklariyla rencide etme. Hem ayip hem günah.
Bugün çok dua ettim kendimle de kavga ettim. Bi vesvese olduğunun farkındayım.

set dısında mı 4 bılezık ıstedın
Set yok.

Madem hava atmak ya da millete göstermek için istiyorsun bilezik kiralayın iki günlüğüne.
Hava atmak denemez tam olarak. Kendime yedirememek gibi bişey. Saçma sapan düşünceler işte.

:)

Öyle bir pişmanlığım yok asla, en iyisi aslında insanlardan hiçbir şekilde bir şey beklememek. Huzur orada başlıyor zannımca.

İşte bu noktada nefsime yenik düşüyorum, herkesin eli kolu dolu iken benim bir iki tane olması içime sinmiyor. Sonra muhtemelen olsa da takmayacağım geliyor aklıma...

Tamam bi hata yapmışsın ama dönülmez yolda değilsin büyük ihtimalle çevrendeki insanların gazına geliyosun nişanlını seviyorsan anlaşıyorsan ona Güzel bi dille deki kişi ne yaparsa kendine yapar Hayatım ben siz yücelin diye böyle bişe yaptım yoksa benim öyle takıda tukada gözüm yok biz mutlu olalım desen oda seviyosa ortada sorun kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…