- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
- Konu Sahibi BettyRuble
-
set dısında mı 4 bılezık ıstedınKızlar yardım edin
Düğünümüze çok az kaldı. Saçma sapan bir konu bilezik takı konusu bizi geriyor. Ben o konu açılınca olmadığım bir kişiye dönüşüyorum.
İstediğim sayıdan az takılacak olması canımı sıkıyor. Yanlış olduğunu bile bile neden böyle hissediyorum ki.... Bilezik sayısı vermenin bile ayıp saçma olduğunu düşünen bir insandım oysaki. Birilerini mi kınadım bilmiyorum.
Sonra da seviyemi düşürdüğüm için kendime kızıyorum şu an olduğu gibi, kendimi yiyorum....
bence sukret hıc takı vs alınmamıs bı esyabıle alınmamıs olanlar varKızlar yardım edin
Düğünümüze çok az kaldı. Saçma sapan bir konu bilezik takı konusu bizi geriyor. Ben o konu açılınca olmadığım bir kişiye dönüşüyorum.
İstediğim sayıdan az takılacak olması canımı sıkıyor. Yanlış olduğunu bile bile neden böyle hissediyorum ki.... Bilezik sayısı vermenin bile ayıp saçma olduğunu düşünen bir insandım oysaki. Birilerini mi kınadım bilmiyorum.
Sonra da seviyemi düşürdüğüm için kendime kızıyorum şu an olduğu gibi, kendimi yiyorum....
Kızlar yardım edin
Kızlar yardım edin
Galiba arkadaşlarımla filan kendimi kıyaslıyorum. İnstagramı kapattım bu akşam kaldırdım komple. Birilerinin gösterişli hayatı beni etkilemesin diye. İster istemez etkiliyormuş çünkü.
Bugün çok dua ettim kendimle de kavga ettim. Bi vesvese olduğunun farkındayım.Vesveseye izin verme. Bol bol dua et eger inancliysan.
İnsanlari yokluklariyla rencide etme. Hem ayip hem günah.
Set yok.set dısında mı 4 bılezık ıstedın
Hava atmak denemez tam olarak. Kendime yedirememek gibi bişey. Saçma sapan düşünceler işte.Madem hava atmak ya da millete göstermek için istiyorsun bilezik kiralayın iki günlüğüne.
:)Düşünüyorum çok bilezik aldırmanın faydası ne olabilir?
Benim gibi mutsuzluk sonrasında "Ulan hiç bir şey istemedim zora sokmadim yine de değerim olmadı." Demezsin.
Çeneyle bilezik aldirmanin zararı ne olabilir?
Kaliteli duruşundan eksiltir mutsuzluk gibi bir durumda olsun bilezikler yanıma kar kaldı dersin.
Durumları Yok ellerinden geleni yapıyorlar anladığım kadarı ile..
Nişanlınız da ailesi de..
Önemsenmediğiniz bir durum yok ortada...
Sizin pişmanlığınız daha zengin birisi ile evlenmemek falan mı acaba?
Bir de bu önemsenme değerini basıl ölçüyorsunuz?
Kaç gr altına önemli olacaksınız?
İşte bu noktada nefsime yenik düşüyorum, herkesin eli kolu dolu iken benim bir iki tane olması içime sinmiyor. Sonra muhtemelen olsa da takmayacağım geliyor aklıma...Buraya yazılan yorumlara bakıyorum da kimse bilezik istemiyor aaayyyy ne kadar saçma ayy çok basit ucuz diyenler ezici çoğunlukta eee peki nerdeyse bütün düğünlerde kolları dirseklerine kadar bilezik dolu gelinler kim?
sizi borca sokacaklarsa bi tane bile takmasınlar yahu
Kızlar yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?