Yanlış olduğunu bile bile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben mesela.
Eşim yabanci... heveslenmiş yapiyor.
Kendi aramizda nişan yapdik ve 10 büyük altin ve 6 20 gramlik burma takdi.

Nikaha 12 burma ve hasir seti haziradi.
Ben ağzımla istemedim. Adam kendi türk arkadaşlarınla konuşmuş onlarda bu bu takilir demişler gitmiş almış.

Kimse ihhhhhh tüh kaka demiyor.
Konu şahibinin arsizlikla aldırmaya çalışması doğru değil. Yoksa kimse gelen altini halice atmiyor yani...

Ben öyle düşünmüyorum. Benim güzel bir mesleğim, kendi arabam ve param var. Kimsenin takacak 100 gram bilezige muhtaç değilim. Ailem de öyle.

Fakat şu var, annem ve babam için yaşayan bir insanim ben. Düğün bile hiç istemezken tek çocuklariyim diye yapmak zorundayım. Ve o düğüne bizim art niyetli bir sürü akrabamiz gelecek. Ve muhakkak bakacaklar ne kadar takılmış diye.

Zaten aldigim altınları hepsi aynı aksam eşimin elinde olacak ev araba Vs için. O yüzden ben annem babamı mahçup etmemek için takmak zorundalar diyorum. Evet bence de saçma Vs Vs tonlarca şey sayılabilir.

Fakat bir ev kurmayı düşünen bir adam 100 gram altın da yapsın yani. Ben nasıl ona en pahalisindan bir saat takıyorsam, o da bana yapmalı. Sizin de nişanlınizin gücü yoksa, 3 5 ay erteleyin yapsın.

Valla kınayan olursa affetsin, 2 üniversite 1 yüksek lisans mezunu olarak olması gerektiğini düşünüyorum.

Art niyetli olduğunu kabul ettiginiz 3 tane akrabaya gösteriş olsun diye yuzsuzluk yapıp, sevdiğiniz insanı ve ailesini zor durumda bırakarak bilezik isteyeceksiniz yani
Boşuna dememişler okumak sadece cehaleti alır diye.

Yahu bilezik nedir? Bu kadar takılacak mevzu mu sence?
Söylediği kadar yapabiliyordur neden üsteliyorsun? Sonuç itibari ile yine yatırım olarak sizin evinize girecek o bilezikler senden neden esirgesin yapabiliyorsa.

Eğer gerçekten millet için düşünüyorsan eşin kaç tane yapacak diyelim 5 adet sen kaç istiyorsun diyelim 7 adet, o 2 tane farkı sahte bilezik al tak araya olsun senin istediğin kadar.

Hiç gerek yok kimseye bir şey ıspatlamak zorunda değilsin ama çok kafana takıyorsan böyle yap olsun bitsin.

İstemem yan cebime koy misali...
Demekki 2 üniversite okumakla olmuyormuş, ayrıca kurmuş olduğun cümleler kendini ifade tarzın hiç diplomalı birinin cümleleri değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…