Yanlış olduğunu bile bile...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlım varını yoğunu ev kurmaya harcadı. Ailesi de elde avuçta sıfır olunca çok olmasa da güçleri yetmeyince yetmiyor işte.
O zaman moralini bozma oldugu kadar dugun yapmak ev kurmak kolay degil bir de altinin grami yuksek onemli olan sana deger vermeleri ve bu deger maddiyatla altinla olculmez bundan suphen olmasin keyfine bak huzura yuvana odaklan.

Ağızla istenecek bişi değil bir tanede olsa fakat 4 tane bilezikte çok değil hani..

Benim nışanlı eltim bizi kuyumcuda asker gibi dikti ortaya..

Şunu şunu şunu ve şunu şukadar adet istiyorum dedi ve aldırdı kayınbabama..

Benide götürmüştü zamanında düğün alışverişinde ve hiç unutmam aynı kuyumcuya girip sormuştu hangisinden nekadar istiyosun diye, ben bitane bile istememiş çok utanmıştım..

Zaten yurtdışında doğup büyüyenler bu altın takı adet töre muhabbetinde daha saf oluyor, ben hiç maddi açıdan bakmamıştım kp nin beni götürüp bana aldığı bileziklere .
Zorunlu düğün alışverişi heralde mecbur alınıyor diye düşünmüştüm..

22 tane bilezik takıldı, seti kolyesi küpesi çeyreği cartı curtu dışında, size yemin ederim umurumda bile olmadı..

Okadar aşıktımki eşime..Halada öyleyim çok şükür..

Bi kere oluyor canım bende senin gibi düşündüm vazgeçtim sonra şimdi de çok pişmanım sanki ikinci evliligim di de herseye göz yumdum gelin dediğin takılı tukulu olur boşver dert etme geçer

Istedigin cok degil. Ama niyetleri kotu degilse, ellerinden geleni yapmaya calisiyorlarsa, seni uzmuyorlarsa, deger veriyorlarsa, gerisini bosver mutlu olmaya bak. Altin falan gecici seyler, yuvanda mutlu olmanin degeri hicbir seyle olculemez.

Maşallah size.

Kendini telkin et surekli. Tekrar konu acildiginda sakin ol. Tartismalar gerginlikler boyle gunlerde ayyuka cikar. Sectigin insanin dogruluguna guveniyorsan gerisini bosver. Onunuzde uzun ve guzel bir yasam olsun. Seviye dusurme pismanligi aklinda olsun hep cok yipratir seni yoksa. Erken ders alabilmen ne guzel. Mutluluklar dilerim.

Gerçekten dediğiniz gibi umrunuzda olmadıysa helal olsun valla tebrik ederim. Ben de çok seviyorum nişanlımı çok seviyoruz birbirimizi ama dediğiniz duruma düşseydim o kadar olgun davranamazdım...

Dersimi aldım, biraz daha olgun yaklaşabilmek için dua ediyorum. Teşekkür ederim

Arkadaşım eğer seni rahatlaticaksa bu durum hani üç bilezik alicaklar diyelim 15-18 Gr gösterişli bileziklerden adetini fazla alsınlar olmazmi? 3 adet ama 25 Gr değilde,5 adet 18 Gr olur kim anliyacakki

Arkadaşım eğer seni rahatlaticaksa bu durum hani üç bilezik alicaklar diyelim 15-18 Gr gösterişli bileziklerden adetini fazla alsınlar olmazmi? 3 adet ama 25 Gr değilde,5 adet 18 Gr olur kim anliyacakki
Alacakları zaten 14 gram 3 adet. :)

Alacakları zaten 14 gram 3 adet. :)
Görücü usulümü tanıştınız kendinmi buldun nışanlını?

Olsun ablacım daha gençsiniz çook alır yaparsınız Allahın izniyle..

Benim eltilerimin ikiside nışan düğün alışverişlerinde çok çektirdi bize, kaz yolar gibi yolmaya çalıştılar.

Eşimde nezaman konu açılsa derki, sen nekadar safmışsın bak neler istiyolar, ama emin olki bu tavırları aradan 100 yıl geçsede kocalarının aklından çıkmayacak..

Sende nışanlında kötü bir anı bırakma bu günlere dair..

Zamanla herşey olur

Bu altin isteme nasil oluyor merak ettim. Biri size hediye alacagi zaman israrla bana bunu al diyormusunuz? Nebilim altinda bir nevi hediyedir sonucta, bunun icin kavga gurultuye ne gerek var? Birakin karsi taraf kendine yakisani Ve yapabilecegi kadarini yapsin.

Bana da set almayacaklarmis! Zorla aldiriyorum nisanlima (ailesine aldirmiyor nedense!) Ama içimden de bir şeyler koptu gitti yani. Bu kadar mı dusuncesiz olunur! Benim bu set konusunda ısrar etmem de beni utandirdi şimdi. Ne yapıcam bilmiyorum

Zaten evlendikten sonra o altınlar ya eve ya arabaya gitmiyor mu? Azıcık terleyiversinler nolmuş,sevgi emek ister:)

Hiç bilezik takmadılar bana.
Şimdi düşünüyorum su kadar bilezik bu kadar set diye tuttursaydim; evet ben de kendimden çok utanirdim, eşim benimle ilgili soru işaretlerine sahip olurdu, şimdi annem gibi gördüğüm kv ile aramda hep bir mesafe olurdu (üstelik hakkını ödeyemem, tanımadan böyle muhteşem bir insanı kırmış olurdum), bana sevgisi bir yana saygısını her zaman hissettiren kp ile ilişkilerim bambaşka olurdu. Ne gerek var?

Bir bilezik uğruna değer mi hem eşinin hem ailesinim daha en baştan gözünden düşmeye. İnsanlarda ister en güzeli olsun ama imkanlar dahilinde. Ben olsam kayinvalide yerinde aşırı midem bulanirdi bu işten. Bazı şeylerı güle oynaya yapmak var sonra bide bu gibi şeyler yüzünden evlat hatrina katlanmak var. Yapmayın böyle ucuz şeyler. Evleniyorsun tadını çıkar yoksa Oooo başının etini yersin adamın şuna kocası şunu almış sende bana al etkilendim instagramdan diyen biri evlilik bilincine daha ulaşamamış biridır gözümde net.

Boşver bileziği ya kaç tane olursa olsun altı üstü 3 5 bin yada 1 2 bin ben bileziklerimi seçmeye bile gitmedim sayı bile söylemedik. Sanki koluma takıp şıngır mıngır gezicek halim yok ya yatırım amaçlıydı sonuçta

Önemli olan nefsinize yenik düştüğünüzü kabul edip, hatanızı fark etmeniz.
İnsanız hepimiz hatalar yapabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…