- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi BettyRuble
-
O zaman moralini bozma oldugu kadar dugun yapmak ev kurmak kolay degil bir de altinin grami yuksek onemli olan sana deger vermeleri ve bu deger maddiyatla altinla olculmez bundan suphen olmasin keyfine bak huzura yuvana odaklan.Nişanlım varını yoğunu ev kurmaya harcadı. Ailesi de elde avuçta sıfır olunca çok olmasa da güçleri yetmeyince yetmiyor işte.
Ağızla istenecek bişi değil bir tanede olsa fakat 4 tane bilezikte çok değil hani..4 adet.
Bi kere oluyor canım bende senin gibi düşündüm vazgeçtim sonra şimdi de çok pişmanım sanki ikinci evliligim di de herseye göz yumdum gelin dediğin takılı tukulu olur boşver dert etme geçerKızlar yardım edin
Düğünümüze çok az kaldı. Saçma sapan bir konu bilezik takı konusu bizi geriyor. Ben o konu açılınca olmadığım bir kişiye dönüşüyorum.
İstediğim sayıdan az takılacak olması canımı sıkıyor. Yanlış olduğunu bile bile neden böyle hissediyorum ki.... Bilezik sayısı vermenin bile ayıp saçma olduğunu düşünen bir insandım oysaki. Birilerini mi kınadım bilmiyorum.
Sonra da seviyemi düşürdüğüm için kendime kızıyorum şu an olduğu gibi, kendimi yiyorum....
Maşallah size.Ağızla istenecek bişi değil bir tanede olsa fakat 4 tane bilezikte çok değil hani..
Benim nışanlı eltim bizi kuyumcuda asker gibi dikti ortaya..
Şunu şunu şunu ve şunu şukadar adet istiyorum dedi ve aldırdı kayınbabama..
Benide götürmüştü zamanında düğün alışverişinde ve hiç unutmam aynı kuyumcuya girip sormuştu hangisinden nekadar istiyosun diye, ben bitane bile istememiş çok utanmıştım..
Zaten yurtdışında doğup büyüyenler bu altın takı adet töre muhabbetinde daha saf oluyor, ben hiç maddi açıdan bakmamıştım kp nin beni götürüp bana aldığı bileziklere .
Zorunlu düğün alışverişi heralde mecbur alınıyor diye düşünmüştüm..
22 tane bilezik takıldı, seti kolyesi küpesi çeyreği cartı curtu dışında, size yemin ederim umurumda bile olmadı..
Okadar aşıktımki eşime..Halada öyleyim çok şükür..
Gerçekten dediğiniz gibi umrunuzda olmadıysa helal olsun valla tebrik ederim. Ben de çok seviyorum nişanlımı çok seviyoruz birbirimizi ama dediğiniz duruma düşseydim o kadar olgun davranamazdım...Ağızla istenecek bişi değil bir tanede olsa fakat 4 tane bilezikte çok değil hani..
Benim nışanlı eltim bizi kuyumcuda asker gibi dikti ortaya..
Şunu şunu şunu ve şunu şukadar adet istiyorum dedi ve aldırdı kayınbabama..
Benide götürmüştü zamanında düğün alışverişinde ve hiç unutmam aynı kuyumcuya girip sormuştu hangisinden nekadar istiyosun diye, ben bitane bile istememiş çok utanmıştım..
Zaten yurtdışında doğup büyüyenler bu altın takı adet töre muhabbetinde daha saf oluyor, ben hiç maddi açıdan bakmamıştım kp nin beni götürüp bana aldığı bileziklere .
Zorunlu düğün alışverişi heralde mecbur alınıyor diye düşünmüştüm..
22 tane bilezik takıldı, seti kolyesi küpesi çeyreği cartı curtu dışında, size yemin ederim umurumda bile olmadı..
Okadar aşıktımki eşime..Halada öyleyim çok şükür..
Dersimi aldım, biraz daha olgun yaklaşabilmek için dua ediyorum. Teşekkür ederimKendini telkin et surekli. Tekrar konu acildiginda sakin ol. Tartismalar gerginlikler boyle gunlerde ayyuka cikar. Sectigin insanin dogruluguna guveniyorsan gerisini bosver. Onunuzde uzun ve guzel bir yasam olsun. Seviye dusurme pismanligi aklinda olsun hepcok yipratir seni yoksa. Erken ders alabilmen ne guzel. Mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederimMaşallah size.
Alacakları zaten 14 gram 3 adet. :)Arkadaşım eğer seni rahatlaticaksa bu durum hani üç bilezik alicaklar diyelim 15-18 Gr gösterişli bileziklerden adetini fazla alsınlar olmazmi? 3 adet ama 25 Gr değilde,5 adet 18 Gr olur kim anliyacakki
Görücü usulümü tanıştınız kendinmi buldun nışanlını?Alacakları zaten 14 gram 3 adet. :)
Bn de öyle düşünürdüm ama şu an içimde bir ses önemsenmediğimi aptal yerine konduğumu filan söylüyor. Böyle olunca sinirleniyorum saçma konuşuyorum. Beni mutlu etmeye çalışan adamın da gereksiz canını sıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?