- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi sunshineee3
-
Biraz ilerde kusar mısınız .. midesi hassas olanlar varBiyografinizdeki gibi biri misiniz gerçekten
Siz yapıyorsunuz diye demedimYa allah korusun ne bedduası ne kuyu kazması nede mutsuzluktan sonra göbek atması allah yazdıysa bozsun.
Ben kendi kendime içerliyorum o kadar sonra kendime kızıyorum.
Çok teşekkür ederimSiz yapıyorsunuz diye demedimyani sizde bunlar yok anladigim kadarıyla daha farkındasınız güzel birşey dedim
Normal bu kuzumSelam herkese
Mesela bi yakınım arkadasım es dost her neyse benim modum düşükken onların maddi manevi mutlu haberi geldiğinde bozuluyorum uzuluyorum ama elimde değil yanlış oldugunu biliyorum ama içimdeki üzüntüyü bastıramıyorum nası basa cıkabilirim
Tesekkur ederim çok incesiniz.Covid olmasa koşa koşa sarılabilirdim size
Sanaldan sarılıyorum
Ve güzel örneklendirmeniz anlayışlı yaklaşımınız önyargısız tavsiyelerinize çook teşekkür ederim. Ben kötü kalpli değilim ama siz iyi kalplisiniz☺
Bence sizinde ihtiyacınız var.
peki neden?Selam herkese
Mesela bi yakınım arkadasım es dost her neyse benim modum düşükken onların maddi manevi mutlu haberi geldiğinde bozuluyorum uzuluyorum ama elimde değil yanlış oldugunu biliyorum ama içimdeki üzüntüyü bastıramıyorum nası basa cıkabilirim
Size yukaridaki bayan gibi ahlak dersi vermeye gelmedim birincisi.
Bence siz cok mutsuzsunuz ve bu yuzden baskalarinin mutlulugu size batiyor. Buju vende yasadim. En olur olmadik vasat insanlarin mutluluklari benimde gozume batardi. Sonra kendime dondum. Hickimse ve hic kimsenin mutlulugu umrumda olmadi
Deneyin bi.
peki neden?
Üzgünüm ama bu karakter meselesi. Yani sizin yapını bu ve değiştireyim deyince değişecek bir şey değil bence. Sadece bu duygularınız size ve karşıya zarar vermiyorsa yavaş yavaş mücadele etmeye çalışın.Selam herkese
Bence siz yanlış ifade ettiniz.. Sizinki onların elde ettiğine karşı hissettiğiniz üzüntü değil.. Sizinki sadece imrenmek.. Fesatlık olarak da düşünmedim ben çünkü öyle olsa bir gariplik sezip de burada başlık açmazdınız.. Sorununuzun temelinde elde edemediğiniz birşeyler var.. Eğer bunlar sizin elinizde ise mesela güzel bir iş sahibi olmak, mesela güzel bir okul kazanmak, okulunuzu bitirmiş bir işsizseniz sınavlara çalışıp atanmak ne bileyim belki bir kursa gidip belge almak..vs gibi birşeylerse elinizden geleni yapıp bunları elde edebilirsiniz.. Herşeyin bir yolu var.. Sizinle aynı konumda olan birileri sizden daha yüksek bir yerlere gelmesine, ya da sizin elde edemediğinizi elde etmesine karşılık bir imrenme yaşamanız gayet doğal.. Kendiniz için çaba harcamayı denerseniz daha mutlu olacaksınız.. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve bende kendim için bunu yaptım başardım demenin mutluluğunu yaşayacaksınız.. Artık bir başkasına imrenmenize de gerek kalmayacaktır..Selam herkese
Kendinizi şu şekilde telkin edebilirsiniz, kimsenin hayatını kusursuz değil, herkes bir şeylerin yoksunluğunu çekiyor. Kimi bu yoksunluk hissiyle çok güzel baş edebiliyor ki bu da öğrenilen bir şey, kimisi ise baş edemiyor ve sürekli hayıflanarak ve ulaşamadıklarına bakıp üzülerek yaşıyor. Oturup düşünsek bir sürü eksiklik buluruz hayatımızda, tam tersi bir sürü güzel şey de bulabiliriz, bu biraz bakış açısıyla alakalı bir şey. Kimsenin içini bilemeyiz. Dışardan ne kadar mutlu görünüyor dediğim bir sürü insanın intihar haberini okumuşluğum var. Bazıları da gerçekten bunalımdan ve mutsuzluktan beslenir, sizi tenzih ediyorum, ama böyle arkadaşlarım da var. Bana göre ayakları üzerinde durabildikten sonra bir insan mutsuz olma lüksü yoktur. Ben kendimi böyle telkin ediyorum. Sağlığım yerinde olduğu müddetçe ben gerisini hallederim diye dua ediyorum tanrıya. Kaldı ki mutluluk kavramı bile herkese göre değişir. Tam anlamıyla berduş gibi yaşadığım bir dönemim oldu. Dışardan sürekli "çık biraz insan içine karış" eleştirileri alırdım ama ben o dönemde çok mutlu ve huzurluydum. Dediğim gibi, siz kendinizi tanımaya çalışın. Gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.
Üzgünüm ama bu karakter meselesi. Yani sizin yapını bu ve değiştireyim deyince değişecek bir şey değil bence. Sadece bu duygularınız size ve karşıya zarar vermiyorsa yavaş yavaş mücadele etmeye çalışın.
çözüm üretmeye gelmiştim... insanları böyle tersliyorsan bir destek olabilirsin.Bilsem çözüme kavuşturur konu açmak zorunda kalmazdım sanıyorum
TEŞEkkür ederimNormal bu kuzum
Bence siz yanlış ifade ettiniz.. Sizinki onların elde ettiğine karşı hissettiğiniz üzüntü değil.. Sizinki sadece imrenmek.. Fesatlık olarak da düşünmedim ben çünkü öyle olsa bir gariplik sezip de burada başlık açmazdınız.. Sorununuzun temelinde elde edemediğiniz birşeyler var.. Eğer bunlar sizin elinizde ise mesela güzel bir iş sahibi olmak, mesela güzel bir okul kazanmak, okulunuzu bitirmiş bir işsizseniz sınavlara çalışıp atanmak ne bileyim belki bir kursa gidip belge almak..vs gibi birşeylerse elinizden geleni yapıp bunları elde edebilirsiniz.. Herşeyin bir yolu var.. Sizinle aynı konumda olan birileri sizden daha yüksek bir yerlere gelmesine, ya da sizin elde edemediğinizi elde etmesine karşılık bir imrenme yaşamanız gayet doğal.. Kendiniz için çaba harcamayı denerseniz daha mutlu olacaksınız.. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve bende kendim için bunu yaptım başardım demenin mutluluğunu yaşayacaksınız.. Artık bir başkasına imrenmenize de gerek kalmayacaktır..
çözüm üretmeye gelmiştim... insanları böyle tersliyorsan bir destek olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?