yanlışlıkla mesaj

eltorato

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
206
120
103
kızlar selam ay çok kötüyüm an itibarı daha önce konu açmıştım gerçi bu erkek ark mevzusu ile 3 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşıma 3 ay boyunca 2 kere yalvar yakar gittim kabul etmedi sessiz kalırsam belki döner diyerekten bekledim şimdi ise yanlışlıkla mesaj attım kendisine başkasına atarken dönüceğide varsa artık zaten dönmez bu kadar onu istediğimi belli ettikten sonra salak ben whatsupta açıp onun sayfasını öylece bakıp durursan olucağı bu adam halen salağa bak unutamamış aklı bende diycek sanıorum kalbim falan durucak herşeyi alt üst ettim sizcede değilmi ?
yanlış oldu falan diyede mesaj atmadım tekrar bilmem doğrumu yaptım yanlışmı ama galiba piskopata bağladım off çok mutsuzum

mesajda ne dedin? bir de dalgınlıkla olmuş pardon falan de. olabilir insanlık hali. bu kadar suçlamayın kendinizi.

Arasan da dönmemiş , aramayıp sessiz kalsan da dönmemiş ... yanlış mesaja da dönmez .

Yanlış yolladım diye de yazma , gerçekten yanlışlıkla olsa da numara yapmış , konuşmaya bahane aramış gibi olursun .

Sen yine sessiz kal .

Hatta unut . Bak bu daha güzel fikir .

bir de üç ay uzun bir süre. yanlış mesaj olmasa da dönmeyebilirdi yani.

Off gebericem galiba yemin ediorum yanlışlıkla oldu hayatta yapmam öle bişi arkadaşıma yazıodum vapur saatlerine bi baksana kaçtaymış diye

bir de üç ay uzun bir süre. yanlış mesaj olmasa da dönmeyebilirdi yani.
Zaten yanlış mesajada dönmez görsede okusada öyle bi tip lanet yani .. Ayrılmak istediğini kabul ettiğime dair mesajda atmıştım 1 ay önce ona bile cevap vermedi .. Ben sanırım hırs yaptım halen takipteyim bi türlü çıkaramıorum kafamdan

Inanın burdan ben bile bir an, gerçekten yanlışlıkla mı atmış diye düşündüm.
Bende bilerek attığımı düşüneceğinden korkuyorum zaten adamın durumuna bakarken başkası yazdı ona cvp veriodumki kendimi ona msj yazarken buldum zaten istemio beni belki küçük bi ışıkta varsa artık oda yok bu kadar salak salak gitmelerime yanlış mesajıma fln ( çok mutsuzum

o kadar zaman olmuş döner mi artık sence? neden ayrıldınız? bence unutmanın vakti gelmiş. adam da tık yok.

Böyle ukala Hadsiz bir adamı dönse ne yapacaksınız Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu , insan ayrılsada adam gibi ayrılır.saygısız bu adam .

amaaaan öyle düşünse ne olacak?

ben de aramızda ciddi husumet olan bir tanıdığın linkedin hesabına kendi hesabımdan oturumu sonlandırdığımı sanarak girip baktım. sonra bi baktım kendi hesabımla giriş yapmışım. ona bu kişi sizin sayfanızı görüntüledi diye bildirim gitti doğak olarak. önce bir ha....t tepkisi verdim sonra da amaaaaaan dedim yani. görse ne olur görmese ne olur. onun ne düşündüğü çok da umrumda sanki. sen de boşver.

B
o kadar zaman olmuş döner mi artık sence? neden ayrıldınız? bence unutmanın vakti gelmiş. adam da tık yok.
ilmiorum ama niyeyse ümit besliorum bensizlikten korkan bi insandı benim ondan ayrılmamdan korkan bi insandı çünkü nası bu hale geldik bilmiorum adam 39 yaşında üstelik 2 senedir beraberdik ama tartışmalarımız oluodu 4 kere kendi ayrılıp barıştı takıntıları olan bi insan zaten bu yaşa kadar evlenmemişse sorun vardır diceksiniz.. En son bana trip atmıştı bende sinirlenip tripten nefret ettiğimden telimi 24 saat kapamıştım 50 kere aramış ertesi gün boyut değiştirdiğini bizim artık anlaşamıo olduğunuzu söyledi yüzümü sesimi duymak görmek istemediğini söyledi kaç kere yalvardım yapma etme diye kaç kere gittim adice terk etti beni

Böyle ukala Hadsiz bir adamı dönse ne yapacaksınız Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu , insan ayrılsada adam gibi ayrılır.saygısız bu adam .
Aynen insan ayrılsada adam gibi ayrılır adamın muhtemelen dönüceğide yok olsaydı bunlar ona bahane olurdu ama kendimi gözünde düşürdüm ona yanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…