Engeliyemiorum yapamıyorum kıyamıyorum belki bi gün atar yazar bişi yapar diyeBence engelle. Böylece bir daha yanlış mesaja yol açmamış olursun.
Zaten yanlış mesajada dönmez görsede okusada öyle bi tip lanet yani .. Ayrılmak istediğini kabul ettiğime dair mesajda atmıştım 1 ay önce ona bile cevap vermedi .. Ben sanırım hırs yaptım halen takipteyim bi türlü çıkaramıorum kafamdanbir de üç ay uzun bir süre. yanlış mesaj olmasa da dönmeyebilirdi yani.
Bende bilerek attığımı düşüneceğinden korkuyorum zaten adamın durumuna bakarken başkası yazdı ona cvp veriodumki kendimi ona msj yazarken buldum zaten istemio beni belki küçük bi ışıkta varsa artık oda yok bu kadar salak salak gitmelerime yanlış mesajıma flnInanın burdan ben bile bir an, gerçekten yanlışlıkla mı atmış diye düşündüm.
Zaten yanlış mesajada dönmez görsede okusada öyle bi tip lanet yani .. Ayrılmak istediğini kabul ettiğime dair mesajda atmıştım 1 ay önce ona bile cevap vermedi .. Ben sanırım hırs yaptım halen takipteyim bi türlü çıkaramıorum kafamdan
Böyle ukala Hadsiz bir adamı dönse ne yapacaksınız Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu , insan ayrılsada adam gibi ayrılır.saygısız bu adam .Zaten yanlış mesajada dönmez görsede okusada öyle bi tip lanet yani .. Ayrılmak istediğini kabul ettiğime dair mesajda atmıştım 1 ay önce ona bile cevap vermedi .. Ben sanırım hırs yaptım halen takipteyim bi türlü çıkaramıorum kafamdan
Arasan da dönmemiş , aramayıp sessiz kalsan da dönmemiş ... yanlış mesaja da dönmez .
Yanlış yolladım diye de yazma , gerçekten yanlışlıkla olsa da numara yapmış , konuşmaya bahane aramış gibi olursun .
Sen yine sessiz kal .
Hatta unut . Bak bu daha güzel fikir .[/QUO
Yok yanlış oldu diye yazmayı dahi düşünmüorum bende konuşmaya bahane arıomuşum gibi
ilmiorum ama niyeyse ümit besliorum bensizlikten korkan bi insandı benim ondan ayrılmamdan korkan bi insandı çünkü nası bu hale geldik bilmiorum adam 39 yaşında üstelik 2 senedir beraberdik ama tartışmalarımız oluodu 4 kere kendi ayrılıp barıştı takıntıları olan bi insan zaten bu yaşa kadar evlenmemişse sorun vardır diceksiniz.. En son bana trip atmıştı bende sinirlenip tripten nefret ettiğimden telimi 24 saat kapamıştım 50 kere aramış ertesi gün boyut değiştirdiğini bizim artık anlaşamıo olduğunuzu söyledi yüzümü sesimi duymak görmek istemediğini söyledi kaç kere yalvardım yapma etme diye kaç kere gittim adice terk etti benio kadar zaman olmuş döner mi artık sence? neden ayrıldınız? bence unutmanın vakti gelmiş. adam da tık yok.
Aynen insan ayrılsada adam gibi ayrılır adamın muhtemelen dönüceğide yok olsaydı bunlar ona bahane olurdu ama kendimi gözünde düşürdüm ona yanıorumBöyle ukala Hadsiz bir adamı dönse ne yapacaksınız Allah aşkına işiniz gücünüz yok mu , insan ayrılsada adam gibi ayrılır.saygısız bu adam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?