E eltorato Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2013 206 120 103 10 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eltorato #181 ozlem198406 .!.: Olur walla takılırız beraber. Ingılızce. Ara vermıştık yaz dolayısıyla, başlıo yıne cok şükür:) Genişletmek için tıkla... aman çok klasikmiş :) ay artık kendimle dalga geçer oldum farkındaysan çok mutlu gibi duruom sanırım ii olmayabilirim bi öle bi böle :)
ozlem198406 .!.: Olur walla takılırız beraber. Ingılızce. Ara vermıştık yaz dolayısıyla, başlıo yıne cok şükür:) Genişletmek için tıkla... aman çok klasikmiş :) ay artık kendimle dalga geçer oldum farkındaysan çok mutlu gibi duruom sanırım ii olmayabilirim bi öle bi böle :)
O ozlem198406 Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 553 543 23 41 10 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi eltorato #182 eltorato .!.: aman çok klasikmiş :) ay artık kendimle dalga geçer oldum farkındaysan çok mutlu gibi duruom sanırım ii olmayabilirim bi öle bi böle :) Genişletmek için tıkla... klasik tabı ne sandın. İşim için gerekli ya:) bende dengesizim ama normal bunlar ya.
eltorato .!.: aman çok klasikmiş :) ay artık kendimle dalga geçer oldum farkındaysan çok mutlu gibi duruom sanırım ii olmayabilirim bi öle bi böle :) Genişletmek için tıkla... klasik tabı ne sandın. İşim için gerekli ya:) bende dengesizim ama normal bunlar ya.