yanlışlıkla mesaj

tabiki daha iyi biri çıkarsa öyle bi unutuluoki.. ben kendi üstümde deniorum ben onu severek terketmiş olsam o bana yalvar yakar olsa ben hayatta dayanamazdımki 30 yaş üstü insanlarız taktik yapmak artık bize göre şeyler değil.. artık beni sevmediğini düşünüorum seven insan sevdiğinin bu kadar üzülmesine asla kıyamaz çünkü ben yapamazdım.. sevmediğim insana evet bu pislik herifin yaptığını yaptım ama daha çok gençtim şimdi kimsenin ahını almamak için elimden geleni yaparım.. adam sevmio bu kadar basit e yapıcak bişide yok zorlada olmaz bu işler ben sevdiğini düşündüğüm için çabalamıştım ama yanılmışım diorum

Ayrılmanıza sebep bu mu?
Boşver ya, engelle gitsin.
İçinde ümit olmazsa daha kolay unutursun.

ben yurtdisindayim. burda oyle guvenebilecegim arkadas yok. hatta kimse yok. tek basimayim. tek buraya yazabiliyorum derdimi

kesinlikle büyük konuşmaya gelmez bu işler ..

evet aynen bu ne komik dimi :) adam çoktan kafasına koymuş belli ama 2 senemi çaldı utanmaz hadisz adi insan ..
maalesef bende seni çok iyi anlıyorum. çünkü bende aynı sorun var. benimle ilgilenen insanları ben isteyemiyorum.
diyelim biriyle görüştüm çocuk beni çok beğendi. ben acaba olur mu olmaz mı diye kıvranırken hatta yüz vermeyip bitirirken o ısrara devam ediyo. ben yine kararsız modlardayım. sonra çocuk tamam istemiyorum demeye görsün bu sefer gözümde kıymete biniyor. gerçi sizde öyle olamamış ama yine de sen de o istememesine rağmen istiyorsun. işte istemeyen insan değer kazanıyor bir anda insanın gözünde. bilemiyorum. bu hastalıklı bir ruh hali mi. genelde bunu kararsız kaldığım insanlarda yaşıyorum.
umarım kendini tutabilirsin. ama sevince bi de karşına ondan daha çok sevdiğin biri çıkmayınca sürekli o kişiye yazma isteği oluyor. bir ümit diyorsun

ya sorma ben ilişki içindeyken arkadaşalrıma off sıkıldım bu adamdan ayrılıcam valla diyen biriydim.. adam ne zamanki istemedi değerli oldu çünü yakışıklılığından ve boyundan başka hiç bişey yok belki bzıları iin herşey yakışıklılık ama anladımki başka şeylerde önemli asla karaktersiz demiorum ama adam takıntılı sorduğu soruyu 10 kere soran evde oturmayı seven bizim için planı olmayan sevgisini göstermeyen , isteksizlikleri olan, parasız olan ( parasızlığı için bişi demiorum onada vardım çünkü paralı olan parasız oluo parasız olan zengin oluo o ayrı ) ağır kanlı , bi restaurana gittiğimizde yiyeceğim şeyin uygunluğuna göre seçen ( bunuda bi iki kere yaptı ) sonra tepki verdim böyle bi insandı ondan aslında ayrılmam hayırlı bakma ama o ayrıldı die hırs oldu işte ..mevzu bu .. ha benimde peşimde beni beğenen bi çok insan var isteyen evlenmek isteyen var bi çok değilde 2-3 kişi var ama ben istemiyorum neden böyleyiz anlamıorum.. k i varya bi taneside melek gibi çocuk yakışıklıda ama yok dio kalbim sanırım ben böyle kalcam tek başıma ömrümün sonuna kadar yada mantık evliliği

hayırlısı de otur bekle:)

ne bileyim yavrum ya. Allah ne yazdıysa o zamana kadar. Bak bana ole sert bır tokat yedim ki bundan sonrasına artık tinne:) Ciğerim yanıyor a be dostlarrrrrrrrrrr
oy kıyamam bende aynıyım bilion zaten 2 gündür kendimi aaştırma geliştirme gezme tozmaya verdim bi tık iyi gibi sosyal olmak lazım içe kapanırsan bitiosun yeni dünyalar yeni insanlar gibi

oy kıyamam bende aynıyım bilion zaten 2 gündür kendimi aaştırma geliştirme gezme tozmaya verdim bi tık iyi gibi sosyal olmak lazım içe kapanırsan bitiosun yeni dünyalar yeni insanlar gibi
Aman kımle sosyalleşcem ya. Herkes evli mutlu cocuklu. Haftasonu kursum başlıo Allah tan. 4-5 saatte orda guler eglenırım. :)

valla al bendende okadar oda ayrı herkes evli arklardan bi sen bi ben kaldık benle sosyalleşcen artıkın haha :) ne kursuna başlıosun ?
Aman kımle sosyalleşcem ya. Herkes evli mutlu cocuklu. Haftasonu kursum başlıo Allah tan. 4-5 saatte orda guler eglenırım. :)
sosyalleşmekten kastım zaten kurs murs bende yelken ve kürek eğitimine başlicam valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…