Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya akşam eşim git tek başına çocuğun okuluna kadar dedi elim ayağım titredi fikri bile korkuttuYalnizkrn bı git de bak nasılsa rahatliyorsun.:)
valla benimde 2 aydır kk da tek derdim bu. kendim konu açtım olmadı, trafik korkusu ile ilgili açılmış tüm konuları okudum, hepsini hortlattım. tüm kadınlar kulübü kadınlarından fikir aldım. yok, hala yalnız çıkmışlığım yok..her sabah kalkıp bugün kullanacağım diyorum, bi bakmışım akşam olmuş araba otoparkta ....Kızlar ben yanlızken araba kullanmaya cok korkuyorum esim varken yada hocayla cok iyiyim ama yanliz çıkmaya korkuyorum kizim okula başlayacak onu götürmem getirmem gerekiyo ama korkumu atamıyorum bi türlü
Trafik sanki carpicakmisim gibime geliyo karşıdan araba gelirken filanNeden korkuyosun? Araba hakimiyetimi sorun yoksa tragik mi?
Zor bela araba aldırdım kullanmazsam dilinden kurtulamam kimsenin ne halt ederim bilmiyorum ama artık keyfi değil mecburi bi durum oluştuvalla benimde 2 aydır kk da tek derdim bu. kendim konu açtım olmadı, trafik korkusu ile ilgili açılmış tüm konuları okudum, hepsini hortlattım. tüm kadınlar kulübü kadınlarından fikir aldım. yok, hala yalnız çıkmışlığım yok..her sabah kalkıp bugün kullanacağım diyorum, bi bakmışım akşam olmuş araba otoparkta ....
en son psikologa gitmeye karar verdim. bilinçaltımda bi sıkıntı varsa çözelim diye...
konuyu takipteyim...
Kusura bakma imlâya dikkat etmedim!Demek YALNIZken araba kullanamıyorsunuz.
YaLNızken.
Kötü bir şey olmalı yaLNız araba kullanamamak!
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/eziyete-donen-araba-kullanma-fobisi-panik-atak.1069126/Zor bela araba aldırdım kullanmazsam dilinden kurtulamam kimsenin ne halt ederim bilmiyorum ama artık keyfi değil mecburi bi durum oluştu
Çok teşekkür ederim. Göz atayim biraz ☺https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/eziyete-donen-araba-kullanma-fobisi-panik-atak.1069126/
bu da benim açtığım konu, belki okumak istersin, verilen cevaplar belki fayda sağlar...
ben de keyif almıyorum. gideceğim yere ulaşayım yeter derdindeyim. çok kasıyorum kendimi...Zor bela araba aldırdım kullanmazsam dilinden kurtulamam kimsenin ne halt ederim bilmiyorum ama artık keyfi değil mecburi bi durum oluştu
Biri yanindaykende oluyodur bu? Valla bunun gizli bi formulu olsa verirdim sana:) ama yok.. sure sure karsidaki arabanin yanindan gececegini hesap edeceksin..Trafik sanki carpicakmisim gibime geliyo karşıdan araba gelirken filan
rica ederim, takipte kalalım birbirimizi, belki bir fikir bulur bir cesaret gelir, kırarız o korku eşiğiniÇok teşekkür ederim. Göz atayim biraz ☺
Bide zevkli diyolar ben hiç zevk almıyorum yay gibi geriliyorum avuçlarım terlioben de keyif almıyorum. gideceğim yere ulaşayım yeter derdindeyim. çok kasıyorum kendimi...
Evet eylüle kadar günde 1 defa gitsem yeter heralde bide park sıkıntım var kestiremiyorum mesafeyiBiri yanindaykende oluyodur bu? Valla bunun gizli bi formulu olsa verirdim sana:) ama yok.. sure sure karsidaki arabanin yanindan gececegini hesap edeceksin..
Ben ilk 50 bastigimda ciglik atmistim ne kadar hizli gidiyoruz diye.. sonra kaplumbaga gibi geldi canavar oldum ders sirasinda:)) kazada yaptim ehliyetimi aldiktan sonra.. zamanla oturuyo insn bana.. guven kendibe cocugun yokken git gel okula.. nasilsa o yolu gideceksen her zaman bi kac kez kendin gidince alisirsin
ben de ter içinde kalıyorum. arabadan inince dayak yemiş gibi oluyorum :))))Bide zevkli diyolar ben hiç zevk almıyorum yay gibi geriliyorum avuçlarım terlio
Ah canım okudum yazdığını aynıymışız birlikte atlatiriz umarim akşam çıkıcam sana yazarım istersen iftar vakti çıkarsam tenha olurrica ederim, takipte kalalım birbirimizi, belki bir fikir bulur bir cesaret gelir, kırarız o korku eşiğini![]()