Yanliz Bayram

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Bayrami yanlız geçirecek var mi aranızda? Ben mesela yanlız Olacağım, ailem uzakta zaten babam su an benimle konuşmuyor gidemiyorum. Sözlüm deseniz ayni sehirdeyiz ama aramız limoni bitmiş gibi birsey yani.

Bayrami yanlız geçirecek var mi aranızda? Ben mesela yanlız Olacağım, ailem uzakta zaten babam su an benimle konuşmuyor gidemiyorum. Sözlüm deseniz ayni sehirdeyiz ama aramız limoni bitmiş gibi birsey yani.
Iyi bayramlar.
Babanıza nefes aldirmayin derim.
Ben olsam kusturana kadar uzerine giderim

İyi bayramlar kizlar....

Benimde ikinci bayramım esimsiz. Ramazanda da yoktu, simdide. İster istemez burukluk var. Kac aydır yanimda yok. Onumuzdeki ayin 16 si gibi gelecek şükür. Yinede bugun burda olsun isterdim.

İyi bayramlar kizlar....

Benimde ikinci bayramım esimsiz. Ramazanda da yoktu, simdide. İster istemez burukluk var. Kac aydır yanimda yok. Onumuzdeki ayin 16 si gibi gelecek şükür. Yinede bugun burda olsun isterdim.
Sana da iyi bayramlar canım, insallah tez zamanda yanında olur esin. ben hepten tek başındayım bildigin evde bu Şehirde oyle yapayalnız.

Canim bize gel beraber akrabalari gezip et dagitiriz olmaz mi? Ne kadarr eglenceli oluyor sormaaa. Yok dersen ben size kacabilirim:KK53:

Canim bize gel beraber akrabalari gezip et dagitiriz olmaz mi? Ne kadarr eglenceli oluyor sormaaa. Yok dersen ben size kacabilirim:KK53:
Hahaha yerim ya cok sagol cok içten geldi teşekkür ederim. :) Keske tanışıyor olsaydık el öper seker toplardık:KK49::KK16:

kocam işte, memlekete gidemedik, çocuklarımla beraber öyle oturup bekliyoruz biz de :KK43:

hayırlı bayramlar

Back
X