Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler edenim sizede:) Yanlız da gezilmiyoki beaİyi bayramlar efenim :)
Bu bayramı kendinize ayırın. Gezin tozun bolca.
Sagol bi kat daha yalnız hissettim simdiYanlız değil yalnız
Iyi bayramlar.Bayrami yanlız geçirecek var mi aranızda? Ben mesela yanlız Olacağım, ailem uzakta zaten babam su an benimle konuşmuyor gidemiyorum. Sözlüm deseniz ayni sehirdeyiz ama aramız limoni bitmiş gibi birsey yani.
Tesekkurler inat ettimi ikna olmuyorIyi bayramlar.
Babanıza nefes aldirmayin derim.
Ben olsam kusturana kadar uzerine giderim
Sana da iyi bayramlar canım, insallah tez zamanda yanında olur esin. ben hepten tek başındayım bildigin evde bu Şehirde oyle yapayalnız.İyi bayramlar kizlar....
Benimde ikinci bayramım esimsiz. Ramazanda da yoktu, simdide. İster istemez burukluk var. Kac aydır yanimda yok. Onumuzdeki ayin 16 si gibi gelecek şükür. Yinede bugun burda olsun isterdim.
Allah kalbine yumusaklik versin canimTesekkurler inat ettimi ikna olmuyor
Hangi ildesin. Arkadasin varsa bulusmaya calis. Yalnızlık zordur.Sana da iyi bayramlar canım, insallah tez zamanda yanında olur esin. ben hepten tek başındayım bildigin evde bu Şehirde oyle yapayalnız.
Istanbuldayim canım burada hic arkadasım yok, bir tane var onlar da burda degil su anHangi ildesin. Arkadasin varsa bulusmaya calis. Yalnızlık zordur.
Hahaha yerim ya cok sagol cok içten geldi teşekkür ederim. :) Keske tanışıyor olsaydık el öper seker toplardıkCanim bize gel beraber akrabalari gezip et dagitiriz olmaz mi? Ne kadarr eglenceli oluyor sormaaa. Yok dersen ben size kacabilirim![]()
Offf iki kat duygusallık. Hamilelik te daha fazla hissediyorsundur simdiYeni evliyim. Kocam işte. Anamdan babamdan kardeşlerimden uzağım. Hamileyim. Duygusalım. Yalnızım dostlar yalnızım...![]()
:) bari bayram namazına gitseydi, bayram gibi hissederdin o zaman.Iyi bayramlar...bende yalniz sayilirim...
adam uyanmiyor ...skntdan patliyorum :)