O bende de oldu ya :)Üniversite yıllarımdan bu yana yalnız yaşayan biriyim, çocukluğumdan itibaren de rahatına düşkün bir insan oldum hep, o yüzden yalnız yaşamak harika şey. Bana göre en olumsuz yönü yalnızlığa çok alışınca hayatında birini istemiyorsun. Bir kaç senedir bir ilişkim var, neyse ki erkek arkadasım da benim gibi de birbirimize boşluk bırakıyoruz, ikimizinde arada yalnız kalıp kendi hobilerimizle ilgilenmesi gerekiyo
Ben 9-10 yaşlarındayken evdekilere burayı terkedin diyordum, düğüne vs gittiklerinde evde tek kalınca benden mutlusu olmuyorduO bende de oldu ya :)
Evde ikinci bi canlı bile garip geliyor
Kızlar yanlız yasayanlar varsa olumlu olumsuz yanları nelerdır bırde 29 yasında evlenmeyi düsünmeyen birisi icin aile ile yasamak mı sizce yanlız yasamak mı mantıklı
öyle güzel anlattınız ki hemen ayrı eve cıkasım geldi çzellikle bu evde kural yok yazısına bayıldım11 senedir yalnız yaşıyorum, gayet de mutluyum.
Canım isterse dağıtıyorum, isterse topluyorum. Canım isterse pisiriyorum, istemezse dışarda yiyorum. Eve girdigim, uyuduğum, uyandigim saate kendim karar veriyorum. Kafama eserse gecenin bir yarısı bile olsa arabama atlıyorum sokağa çıkıyorum. Ev dışında bir yerde kalmak istediğimde kimseye hesap vermiyorum.
Valla yalnız yaşamak gibisi var mı?
Evimin girişine bi yazı astım. "Bu evde kural yok" :)
29 yaşında aile ile yaşamak bana zor geliyor ki ailem çok modern insanlar. Asla karışmazlar, müdahale etmezler. Çok seviyorum onları. Ama bayramlarda bile 3.gunden sonra evime gitmek için can atiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?