- Konu Sahibi brunettella
-
Çok normal lohusasın. Bunalacaksın ama sabret geçecek, tünelin ucunda ışık var :)yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.
Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.
Ay cnm öncelikle mrb doğum sancısı grldgnde yazmştn ve cok merak etmiştim :) Rabbim evladını size bağışlasın. İstryrnlrre de nasip etsn.
Dağ başı dedğn neresi cnm bi dostun bi komşun yok mu?
Çok normal lohusasın. Bunalacaksın ama sabret geçecek, tünelin ucunda ışık var :)
Bende ilk kızımda 15 günlükken eşim işe başladı , kızıma yalnız baktım , halledersin merak etme, ama bu lohusalık acayip bi durum, inşallah en kolay ve huzurlu bi şekilde atlatırsın
Dua et Rabbim bnada nasip etsn canısı :)Evet zaman ne cabuk gecti o an sancim nasilda gelmisti anlatamam gece gece :)
Hayir yok fazla kimsem herkes isinde gucunde, rahatsiz etmekte istemiyorum baskalarini
Aaa ne güzel br bebeğiniz var, sağlıklı doğmuş, siz de sağlıklısınız ne güzel.yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.
Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.
Bebeğiniz var ne yalnızlığı
Onun büyüyüşünü izleyeceksiniz, öpüp koklayacaksiniz, sizin parçanız o, diğer yarınız.
Hormonların etkisiyle hislerinizi iki kat fazla yaşıyorsunuz sadece. Bunun bilincinde olun. Tüm kötü düşünceler bebeğiniz büyürken geçip gidecek.
Yaşadığınız yer dağ başı diyorsunuz, dışarı çıkamıyorsanız evde oyalanacak hobiler edinin. Film izleyin. Kitap okuyun. Ne bileyim bir sürü şey.
Allah bağışlasın bu arada. Darısı bana inşallah
Geçecek canım , sabır sabır. Bol bol dua oku, insanın en hassas dönemi lohusalık. Kimsenin senin canını sıkmasına izin verme, kötü haberleri vs izleme, iyi şeylere odaklanmaya çalış,Nzmn gecer sizce? Bir yandan cocuk, ev isleri, yemek, temizlik. Uykusuzluk. Nasil yaptiniz siz ? Cok zor..
Bu sadece bir dönem, geçecek, bırak ev işini temizliği filan. Kimse Yen'i bebeği olan insanın evi pis diye ayıplamaz. Sen bebeğine ve kendine odaklan. Evin işi vs hiçbirşey sizden önemli değilCok agliyor cokhep mama istiyor ilgi istiyor, ev islerim kaldi yemek yapamadim bile kac gundur elim ayagima dolandi, normalde cok titiz biriyim insallah gecer umarim hormonlarimdandir.
Insallah rabbim gonlune gore versin.
Dua et Rabbim bnada nasip etsn canısı :)
Cnm bnmm..
Ne rahatsızlığı evde kalan biri varsa yani çalışmayan, yap bi kalıp kek :) komşuculuk oyna :) senin gibi prenses anneden km rahatsız olur
Evetttt işte bu :) bende isranbldan vana gelin gittim. Geneli bi önyargıyla baktılar bana :) 19 yasndaydım daha da jüçük duruyodm. Eşim istanbula çalışmaya geliyodu. Kmse innmıyodu bn evliyim. Laf bile soktu bi teyze bana. Parfüm sıkıyosun makyaj yapıyosun sen nasl ev kadınısın falan diyr. Baktm ki bni sevmediler. Yaptım bi tepsi kek çıktım onlara :) ne yesem binadakilere de veriyodum :) taaaaaaaa ki bensiz bi kahvaltı bi akşam yemeği yiyemez oldular :) herkesle içli dışlı oldm :)Biraz moral verdiniz cok saol:) insallah dua ettim, cook zor ama bir yandan cok guzel bir duygu anlatamam. Bir anda buyuse diyorum sonra dusunuyorum ki tadini cikartmaliyim cabuk buyuyorlar. Insallah iyi bir anne olabilirim. Sende eminim oyle olucaksin.
Yarina dedigini yapacam kek ve komsuyu cagircam
yalnız kalmak güzeldir. aramıyorlar gelmiyor diyip kendine eziyet etme. en güzeli bu.yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.
Oyyyy iki haftalık daha. Çok küçükmüş. Canım buradan sana teşhis koydum. Senin demirin düşmüş. Bebeğini yeni dünyaya getirmişsin normal bir durum. Kansızlık, erken yılma, negatif düşünceler, sinirlilik, yapar. Madem yalnızsın, güçlü olman gerekiyor. Bebeğinin sana çok ihtiyacı var. Bebek sana bakamayacağına göre sen bebeğe kol kanat gereceksin.yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?