- Emoji Skoru
- 1.417
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi brunettella
-
Hepsi geçecek merak etme hatta yakında oğlunla hep başbaşa kalmak isteyeceksin benim de 6 aylık kızım var aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı. Biberon neden yatağın arkasına düştü neden alamıyorum diye ağladığımı bilirim öyle bi manyaklıktı bende ki yalnızım eşime yalvarıyordum rapor ol gitme diye hepsi geçiyor gülerek anımsadığın bir anı olarak kalıyor
Canım çok iyi anlıyorum seni bende senin gibiydim o günler o kadar çabuk geciyorki sımsıkı sarıl bebeğine o sana arkadaş yoldaş olacak bütün yalnizlığını alacak kendine güven Allah'ım bağışlasınyeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.
Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.
Guzel annecik hepsi horminlardan dolayi. Bende tek baaima buyuttum oglusumu. Boyle daha iyi bence. Kucaga alistirmadim uslu bir cocuk oldu hep. Anne bebek tek iken daha guzel buyuyorlar iatediginiz terbiyede buyutursunuz. Bebeklerin isi uyku ve memedir. Emecek ki buyuyecek. Bol bol emzirin her gozunu actiginda emzirin hatta.yeni dogum yaptim, bebegim 2 haftalik. Kendimi okadar yanliz hisediyorum ki. Annem uzakta, kendisi 8 yasinda ogluyla yogun. Annem gelse yanima kardesim cok fazla yaramaz esim rahat edemiyor annemde farkediyor, Kaynanam yasli gelip yardim bile etmedi, yardim degilde keske biraz yanimda kalip destek olsaydi. Eltimdende hic bir haber yok. Gorumcemde uzakta yasiyor.
Bir esim yanimda bu dagin basinda. Kendisi ise baslicak yakinda. Tamamen yanliz durucam oglumla.
Demin aglama krizine girdim esimin yaninda. Birsey diyemedim hormonlarimdan dedim.
Cok bunaldim, gercekten hormonlarimdan dolayiyi mi bu bunaltim ? gecer mi sizce. Oglum durmadan yemek istiyor hic kendime zamanim bile olmadi.