yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

Boyle agir bir yuku birine anlatmadan yasayamassiniz. Guvendiginiz birine anlatin aglayin.oyle biri yoksa psikolog en iyi cozum. Konustukca emin olun daha iyi karalar vereceksiniz.
Ayrica bu hayat sizin oglunuz icin babasi onemli tabi ama 2 kez aldatma 1 kez bebek aldirma vs. Bu ihanetler size yapildi cocugunuza degil. Babasi da duskunse ogluna ilgilenir ogluyla belki ilerde karsiniza baska bir adam cikar oglunuza daha iyi bir baba olur.
Bu hayatta her sey insanlar icin. Sabredin dua edin ve once kendinizi sonra oglunuzu dusunerek karar verin.
Allah yardimciniz olsun

Allah razi olsun...evet bende farkindayim.birileriyle.paylasmam gerektigini...buraya anlattiktan sonra okadae rahatladimkim..en azindan daha net dusunebiliyorum...daha icim sakin....yoksa sabretmesi cookk zor....inanin sayfalar yazsam yillarca dertlessem dinmezzzz...ama piskolojik destek sart...once aile danismani dusundum...simdi oncr.ben iyi olayim.sonra aile olmaya.karar verirsem aile terapisti dusunuyorum....

Günaydın Çooooook Güzel bir gün Diliyorum,

Ben Pire İçin yorgan yakan bazen yerinde bazen abartı şekilde gurur yapan biriydim şimdi kendimi sorguladığımda, Bazı zaman gerçekten hata yaptığımı düşünüyorum,adam hata yapmışsa silerdim sonradan baktım adamları kendi elimle itmişim çevremdeki kızlar gurur abidesi gibi konuşup adamların yanında kedicik gibiler neleri silip süpürüyorlar:)
Onu geçtim ilişkim varken kaç tane elimden kaptırdım çirkin biride değilim ama çok düzüm numara bilmem o yüzden böyle konularda kurtarılacak yanı yoksa sil vakit harcama ama birşeyler varsa mücadele et kurtlara kaptırma derim,
arkadaşımın ilişkisine gelince arkadaşıma dedim psikolojim bozuldu ciddi araştırmalar yaptım değer evli ise boşandıktan 5 yıl sonra başlayın ilişkiye en sağlıklısı bu birde kötü kadın olmaya hazırlıklı olun çevreden ve adamın çocuğu tarafından sevilmiyceksiniz eleştirebileceksiniz okuduğum yazıları paylaştım. ama yok onunda dediği ben küçükken sevilmedim erkekler hep kötü gözle baktı elini tutup sevgili olarak gezdiren kimse olmadı bana haksızlık değilmi başbaşayken çok güzel iltifatlar ediyor ben onu karısından çok seviyorum oda beni benim hakkım bu ilişki emek verdim diyo belli bir süre sonra ah filan düşünmüyolar cnm malesef en son bildiğim çok kötü hakaretler vardı arada adam karısına döndü sevmiyorum boşıycam karımı diyen adam karısına döndü arkadaşım çok aradı ama bitti diye biliyorum burdaki fark adamın karısı boşanırsan boşan mantığıylaydı durumu iyi çocuk için evlenmişti adamda parası için evlenmişti kadın parada koklatmadı yinede adam evliliğini yıkamadı evlilik kutsal bişey birde çocuk bu karakterdeki adamı bile değiştirdi karışık oldu sanırım

ben boşan boşanma demem kolay kolay çünkü ben de sordum burdaki arkadaşlara..güzel fikirler de geldi ..

ama bu sıkıntıyı yanlız çekemezsin.. birine mutlaka anlat .. içini dök..

ben boşan boşanma demem kolay kolay çünkü ben de sordum burdaki arkadaşlara..güzel fikirler de geldi ..

ama bu sıkıntıyı yanlız çekemezsin.. birine mutlaka anlat .. içini dök..

Evet haklisin...bendd oyle duyunuyorum.piskolagdan randdvu alacagim..tanidik.bitine anlatamam...zate verecrkleri tepkide az cok.belli.....

Cok tsk ederim....sana hayirli mutlu gunlet.haftasonlari diliyorum....burda bana zaman veren herkese.....

En kotu cok buyuk emek caba verdik.bu yuva icin....anlatsam bi ahh....bakalim.dedigim.gibi esimle.bi konusayim.yarin sizlerede sonucu bildiririm....arkadasina ne diyeyim azcik.sabretseydi muhakkak.onu seven biri cikardi karsina...neticesindede beni ayrilsamda ayrilmasamda zor gunlet bekliyor....tek gercek bu

doğru diyosun çeken bilir,erkekler düz mantık aslında içini kemiren ne varsa direk konuşmak en iyisi inşallah senin için en hayırlısı olur sonuç ,Arkadaşımla görüşmüyorum artık bitirdim ilk zaman ilişkisine karşı olumsuz fikrimi söyledim sonra üzülmeye başladım acı çektiğini görünce dönücek üzülme filan demeye başladım bu sefer baktım onun düşüncesine göre konuşmaya başlayınca doğrularım ve yanlışlarımı unuttum zamanla kendi hayatımla ilgili bocalama yaşadım o yüzden taviz vermeyi kesince arkadaşlığımız bitti.

Mrb arkadaslar...belki merak edenler vardir diye soz verdigim.gibi sizleri gelismelerden haberdar edecegim....evet esimle konustum.daha dogrusu konusmaya calistik....bu konuya gelmemek icin suana kadar yasadigimiz her konuyu acmaya calisti...zaten osa benim.normal olmadigimin frkindaydi haftalardir....aslinda konusmayida o baslatti..neyin var bana anlat diye...yoksa benim hic konusmaya hevesim yoktu....onun gelmeside iyi oldu...bende dedimki bole olmaya devam edecegim.cunki ben sana bi sans verdim.herseyi duzeltmen icin fakat sen degerlendiremedin.degerlenduremiyosun....gidasitimizin iyi olmqdigni soyledim....kendininde memnin olmadigini dusundugumu soyledim.oda daha dikkatli olacagini.bu aralar biraz maddi problemletimiz var...ondan dolayi boyle oldufunu benle bi alakasi olmadigini soyledi...bende onun sayesinde bu problemimiz oldugunu ve asla ilgulenmedigimi soyledim.bu sekildede daha dazla surdurmemiz cok zor dedim....son olarak en son yasadigimiz olayin etkisindesin hala.demi dedi....unutamadib dedi...ve ben sadece evt diyebildim cunki yavrun uyandi onunla.ilgilendim....
oda simdi ilgili.alakala daha dikkatli...ama komik olan busefeede benim.hosuma gitmiyo oyle olmasi....ne bilim...degisik.igren bisey......kocan senle ilgileniyo ama srn hoslanmiyosun....ona acikcasi belli etmiyorum.monoton notür bi sekildeyim....bugundr piskologdan randevu almak.istiyorum....bakalaim bundan sonra ne olacak....
haa buarada istanbul anadolu yakasinda bildiginuz aile terapisti varmi...fazlampahali olmayan...hatta devlwt hastanelerinde varmu

Adamın ç.... Kü başka bir kadının şeyine girmiş aynı şeyi kendine sok tekrar boşanmamı diyorsun yazık ya azıcık haysiyetli olun sorsalar çok temiz titizim dersiniz birde bunun aids i var sarılığı var onur nerde haysiyet nerde acıyorum sizin gibi aciz eziklere

Cnm Allah askina hem onu istemiyorum diyorsun hemde onsuz yapamiyorum diyorsun senin psikolojin belliki alt ust olmus ! lutfen o dellileri saglam bir yere kaydet hemde hemen yap bunu !!! artik cocugum icin katlaniyorum cumlelerinide bir kenara koy yahu adam seni defalarca aldatmis migden nasil kaldiriyor bunu anlamis degilim ! birde cok iyi baba diyorsun onun babaligi batsin evladini bu tarz bir babayla buyutmekle gururmu duyucaksin ! kadinlardada hata var siz bu tarz erkeklere yuz verdikce tepenize cikiyorlar aklinizi basiniza alsaniz diyorum artik hersey senin elinde zaten yipranmissin yipranacagin kadar daha nereye kdr devam etmeyi dusunuyorsun ! oh ne guzel adam aldatsin sen affet aldatsin affet gururun yokmu senin ! Lutfen artik cocugunuzu kendi huzursuzlugunuza dahil etmeyin yazik gunah onunda bir gelecegi var yok neymis babasiz buyuyecekmis artik kendinizi kandirmayi birakin boyle bir baba olsa ne olur olmazsa ne olur senin esin igrencligin aglasini yapmis daha neyi bekliyorsun ! neden ezdiriyorsun kendini .... of icim sisti resmen

Son düzenleme:

Ooooooooh adamda ki rahatlığa bakar mısınızz. Yakında seni boşar onu alır zaten merak etme. Yani adam aldatıyor hadi bi defa affettin adam seninle dalga gecer gibi tekrar aldatıyor bide pişkin pişkin seni suçluyor ha oda yetmiyor bide kadın kocandan cocuk aldırıyor sende daha cocugum icin diye evd duruyosun. Kusura bakmayın da bu adam sizi on kes daha aldatır da dönüp tek laf edemezsiniz. Hem boşandığınızdan cocuğunuz babasız kalmıyor siz Kocasiz kalıyorsunuz. Boşanmak anne baba sıfatlarını değiştirmez. Siz once bi boşanmak istemediğinizi cocuğunuz icin degil kendiniz icin oldugunu kabul ettirin kendinize sonra tedavi sürecine başlayın. Ha evli adamlar disarda ne buluyorsa o kadinlar da evli erkeklerde onu buluyo. Kim
Bilir o kadına da sizi nasıl kötüleyin
En kısa zamanda boşanicam diyodur

Kerdesim nolur ayril o adamdan
bak ne guzel kendine guvenecegin herseyi yapmissin uni felan
aslinda cok sey yazdim ama cesaret edip yayinlayamadim
Ama bu sizi bitirir,batakliktir bu
gitsin o bayana bisey yazicaktim ama neyse
o bayani bigun baskasinin kollarindada gorur(%99 eminim bundan)
onlar degersiz insanlar,sizde kendinizi o degerde tutmayin lutfen
ve zamanla sizinde kafaniz karisacak,kurtulun

Son düzenleme:
Cocugunuz buyudugunde, masallah benim anneme, hay Allah razi olsun ondan. Babam onu defalarca aldatmis baska kadinlardan cocuk peydahlamis ama Annem benim icin gurursuzluk yapmis mi diyecek saniyorsunuz.. Annem gururunu ayaklar altina almis diyecek... Cocugu bahane etmeyin lutfen.. siz kendiniz ayrilmayi goze alamiyorsunuz.. ve hata yapiyorsunuz..Benim de 5 aylik bir bebegim var..ve sizin bu gurursuz tavrinizin annelikle alakasi Yok..agir konustuysam k.bakmayin ama biraz kendinize gelmeniz icin irkilmeniz lazim. Napiyorum Ben diye kendinize sormaniz lazim. Allah yardimciniz olsun ..

Kocanızdan ayrılmanız çocuğunuzun babasız kalacağı anlamına gelemez ki. Bence siz kafanızda bu konuyu netleştirin. Çok iyi bir baba olduğunu yazmışsınız, siz boşamaanız bile çocuğunuz babasız kalmayacaktır. Bence çocuğunuzu bahane etmeyin. Birden fazla aldatmış bir adam ilerde kesin yine aldatacaktır. Bunu göZe alıyorsanız devam edin. Ama bu saatten sonra kocanızın değişmesini beklemeyin. Ayrıca sanki suçlu kadınmış gibi düşünüyorsunuz. Evliliğinizi düşünmesi gereken tek kişi kocanız diğer kadın değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok uzun zaman oldu buraya bakmayalı....yorumlar cok agır...bi okadarda gercek... beni merak ediyosanız aynı hersey...bi degisiklik yok. ALlahim kimseye yasatmasin...ilk günki gibi heran icimde sızı...hergün farklı bi piskolojideyim bazen cok güclü bazen cok hırslı bazen tamamen cökmüs....aldatılmış duygusunu yasayan varmı..neler yaptınız...zaman gectikce insan düzelirmi

canm yaşadıkların çok zor çok ağır bütün mesajları okumadım ama eğer ailenin arkanda duracağından eminsen ayrıl boşan kaç yaşındasın bilmiyorum ama güzel günler bekliyodur seni çocuğun için korkuyosun ama bir ömür böyle geçmez anneni ara ve bahset ona ailenin yanına gidince çalışmayada başlarsın inşallah kimseyede yük olmazsın

Senin için coook üzgünüm cnm ama bu adamdan çocuk aldırmış o kadın ilişkinin boyutuna bakar misiniz aman allahimmm hala evli misiniz o aciz herifle bilmiyorum ama kurtulun ondan yoksa yakında o size davayı açarsa sasirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…