yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

çalıştığım şirkette öyle rezil hayatlar var ki aldatma aldatılma normalmiş gibi görmeye başlamıştım....daha doğrusu erkekler bunun normal birşey olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorlardı......sadece bir iki tane eşine bağlı erkek gördüm.......konu açıldığında meğer onlarda da aynı düşünce var sadece eşlerini kaybetmekten korktukları için böyle bir hataya düşmüyorlarmış.....özellikle çocuklarını çok sevdikleri için
yanlış anlaşılmasın hastanede çalıştığım için insanlarla sürekli dipdibeyim......bunu yapan erkekler saklama ihtiyacı hissetmiyor çünkü eşleri kabullenmiş..........ben aldatıldığımdaysa önce bunun normal birşey olduğunu kendime kabullendirmeye çalışmıştım.......ne bileyim babamdan böyle gördüm sınıftaki erkek arkadaşlarımızdan bunu gördüm....lakin sindiremiyorsun bunu yaptıysa seni ve oğlunu gözden çıkarabilmiştir diyorum...ben boşandım v çok mutluyum....eminim senin de ahlaksız kocana hizmet etmekten daha önemli ve mutlu şeylerin olacaktır
en iyisini sen bilirsin

((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?

Genelleme başladı, birazdan kocam haklı aslında ben de kendime hiç bakamadım o günlerde başlar... sonra hepiniz kötü kadınsınız ben kocama şans verdim der konu kapanır...

((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?

evlenince işler değişiyor bacım..evlendiyse dışarıya gözlerini kapaması gerekir evlenmeden öncekilerle karıştırma bu meseleyi..

biraz olsun, durup şöyle bir duruma uyanmanızı sağlamak istedim bu soruyu sorarken... şu zamanda belki hiçbi kadınla birlikte olmadan evlenen adam çok çok az, ama önemli olan sizden öncesi değil, sizden sonra bunu yapmış olması..

Kitabin adini yazarmianiz? Acikcasi dogumdan aonra pek kari koca iliskimiz yoktu...bende ailemin yanina dinlenmeye gittigimde bu kadun musalat olmus.banada baska biri anlat.birde faceden ve msjlardam okudiklarim bu sekildi.sonrasinda ben ogrendikten aonra aynen dediginiz gibi konusma olmadi.bende dogal olarak sicaklik samimiyet goateremedim.surekli herseyden suphelendim.onunda isine geldi bi gece saha gelmedi eve.yani ben.ogrensikten aonra twkrar onunla virlite oldu.buda beni kahrediyo acikcasi...pismanligina gelince...evet pisman.is yerinde vi buyuguLe dertleamis..o amcada benimle konustu...fakat bana karai cok daha fedakar olmasini vekliyorum.hwlede herseye ragmeb herseyi unutmaya hazirken kadini cocuk aldirdigi icin teselli etmesi beni uzuyor.hatta daha acik soyliyeyim kadin belkide bunu birakmasa yeni biriyle birlikte olmasa belkide esim vaz gecmicekti.ona bole deyincede yalanliyor...hataydi diyor...fakat ben ole tam olarak buyukmbi pismablik oldugunu hisedemkyorim

Olirsa zaten dusunmem artik....huzurauzligunuzu his ettirmiyoriz..elimizden geldigi kadar

Gerçekten üzücü bi durum. Kocanız o kadına takmış kafayı bence. Ondan vazgeçeceğini sanmıyorum. Yol yakınken boşanın

Ilerde ayrilik.sebebi ne derim.ogluma...yada aileme..
bunu herkese solmek lolay degil.cubki ileriainde oglumu etkileyecek....babasida boyleydi denilecek...ve oda guvenaoz bi kisilige sahip olacak...

Siz taviz verdikçe eşiniz bu durumu sıradanlaştırmış, siz de oğlum var masalına kendinizi sığdırmışsınız...
Ne güzel dünya! Neyse.. gelelim sorunuza "ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler..." demişsiniz ya bunun cevabını vereyim size, neden böyle kadınlar var biliyor musunuz? çünkü o kadınlar kadar şere....siz erkekler yüzünden varlar, cesaretsiz, onurunu/gururunu hiçe sayan, ses çıkartmayan kadınlar yüzünden var! Çocuklarının arkasına sığınıp bu yapılanları göz ardı eden kadınlar yüzünden var, bu cesareti bulup üstüne üstüne devam etme cesareti bulan erkekler yüzünden varlar...

Bir hata bir kez yapılır ve bir kez affedilir....

İkinci ve devamının adı başka bir şey, kendinizi kandırmayın. Eşinizle asla eskisi gibi olamazsınız bu kadar olaya şahit olduktan sonra

Oğlunuzda bu sefilliği ne kadar katlanılabilir kılar bilemiyorum...

Çok üzüldüm durumuna.hiç bir şeyin eskisi olmayacağı kesin.sen ututamazsın.eşin aynı hatayı tekrarlamış bide pişman bile olmamış.kabahati sende görmüş üstelik.bu pisikolikiyle oglunda etkilenirse.

ne alaka. sizleyken sizle evliyken başkasıyla olan beraber olan bir adam bu.
yani hayatında siz varken başkasınıda tercih etmiş.yani sizin yatağınızdan çıkmış o kadına gitmiş sonra size ve yine ona..
farklı bu. dağlar kadar hemde..
diğeri siz yokken yaşanan. bu sizleyken yapılan..
.ona bakarsanız bu düşüncenize göre, kimse 2 ci kere evlenemezdi

Son düzenleme:
bunu herkese solmek lolay degil.cubki ileriainde oglumu etkileyecek....babasida boyleydi denilecek...ve oda guvenaoz bi kisilige sahip olacak...

Bunu aldatan düşünmüyor, aldatılan düşünüyor.. Bu mantıkla o zaman 100. aldatması içinde aynı şey geçerli...

Bir kadın bir kere aldatılıyorsa bu erkeğin suçudur, aynı adam tarafından ikinci defa aldatılıyorsa suçlu kadının ta kendisidir.... Boşuna suçluyu dışarıda aramayın. Çocuğunuza da ileride güzel rol model olur bu adam...

Bosanirsam yurtdisima gitmem gerek.ailem.brda birakmaz...zaten yakin olsak en azimdan hafta soblari gorusebilseler belki bukadar zorlanmam
iyi bir işiniz ve maddi gücünüz var,çocuk sahibi bir kadınsınız,ne demek ailem burda bırakmaz beni? sizin kararınız sizin hayatınız..
ailenize de çocuğunuzun babasıyla görüşmesi için burda kalacaüınızı söylersiniz olur biter,zorla alamazlar ya sizi oraya..
nedir bu kadar kendinize güvensiziliğiniz,nerdeyse adamın sırtınız sıvazlayıp,olur öyle şeyler ben de hatalıydım diyip tekrar koynunuza alacaksınız..

ailenize gerçeği söyleyin bence.oğlunuza da anlayabileceği yaşa geldiğinde doğruyu söyleyebilrsiniz.ama zaten çok küçük olduğu için ayrılık onun için sorun olmaz. ailesini, ayır evlerde kabullencektir. yaş büyüdükçe ayrılığı kabullenmesi daha zor olur çocukların..
hiç de öyle güvensiz bir kişiliğe sahip olmaz,bu tamamen sizin ayrılıktan sonraki davranışlarınızla iligili.neler düşünüyorsunuz öyle ?? herkes öyle diyecek böyle diyecek falan.ne alakası var kim ne desin yıllar sonra çocuğunuza ki?
üstelik hayat başkaları için yaşanmayacak kadar kısa..o ne düşünür derken ,hem kendi hem çocuğunuzun hayatını heba edeceksiniz..

Oğlunuz bunu ileride bir şekilde öğrenecek ya annesine karşı ne hissedecek, annem ne cefakar kadındır mı diyecek, annem ne kadar pasif, güçsüz bir kadınmıymış diyecek. Her ihtimal olası bunu unutmayın, oğlunuz yaşamak için dünyanın en güzel bahanesi ama nolur onu eşinizin tinetsizliğini örtmek için kullanmayın, yazıktır. Kolay değil yaşadıklarınız ama biraz takkeyi önünüze koymakta fayda var

Yani,senin kocan,seni aldattı ama güvenini kazanmak yerine,şu üstte kırmıza boyadığım sebepten ötürü yine aldattı öyle mi? Yani seni aldattığı için,doğal olarak her insan gibi güvenin sarsıldığı ve soğuk olduğun için suçlusun öyle mi.Bak çocuğu mocuğu bahane etme.Siz ayrılsanız da ayrılmasanız da o çocuk onun,ayrıykende bakmak ilgilenmek mecburiyetinde.Onu heyecanlandırmaktan,bahsediyorsun,kadını suçluyorsun.O kadın olmasa bir başkasıyla aldatmayacak mı bu adam seni.Bugün çocuğunu düşünüyorsun diyelim,yarın bu adam seni terkettiğinde,başkasından da çocuk peydahladığında ne yapacaksın.Sen böyle pasif olduğun sürece,sürekli alttan alıp kendini suçladığın sürece,çocuğum için dediğin sürece,affettiğin ve kadınları suçladığın sürece daha çooookkk aldaılırsın.Adamda geçer karşına bana güvenmedin soğuktun hakettin der.İyi ki de güvenmemişsin.Ne yapacaktın Canım cicim aman başka kadınlara gitme diye pohpohlayacakmıydın.Seni teselli etmemişte sen onun derdindesin.Sen bu kafayla boşanmazsın ama en azından Allah aşkın ŞU KOCALARINIZA BİR TAVIR KOYUN YA.BİR BLÖF ATIN1 AYLIĞINA DA OLSA EVİ TERKET.KESİN BOŞANACAĞIM KORKUSU SAL.GÖZÜ KORKSUN.

Sizden çok bizler,sadece okuyanlar sinirlenmiş duruma,hazmedememiş.ne kadar az cevap vermişsiniz buraya bile..siz hep geriye giderseniz tabi ki her şey üstünüze gelir.kendinize gelin,silkinin,siz okusaydınız herhangibirimizin böyle bir durumunu ne yorum yapardınız?lütfen büyük fotoğrafı görün!!!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…