((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?
((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?
babasız olacak diye bir şey yok. rutine bağlanır, görüşürler. tamam babayla birlikte yaşamak gibi olmaz.
ilerde babamla neden ayrıldınız dendiğinde verilecek cevabın çocukta babaya dair oluşan hisleri de bilemiyorum...
unutacaksanız da olay sizde bitiyor.
yurtdışı menşeili bir kitap okumuştum. oralarda bu vakalar çok sık. kadının eşinin kendisini aldatma sebebni anlaması, ona hak vermesi ve tekrar barışması süreci anlatılıyordu psikolojik bir anlatımla. tıbbi bilimsel bir kitap bu arada bu... bizim bu şekilde algılamamız çok zor. yargısız yaşamaya çalışan ben bile hadi canım demiştim. ama şu gerçek ki: eşinin kendisini aldatma sebebini anlayanlar, tekrar bir şans verenler var.
sizdeki sıkıntı yinelenmesi. niye yinelendi? bunu araştırmak lazım. demek ki yeterince konuşulmadı, çözüm bulunmadı. iyileştirme çalışmaları yapılmadı.
eşinizin duruma samimi bakış açısını öğrenmek isterdim. gerçekten pişman mı? pişmansa niye tekrar oldu?
ortada sizin niyetinizi suistimal varsa veya sizi tabir-i caizse aptal yerine koymak varsa uzatmanın anlamı yok.
şahsi fikrim. aldatılmak acı verici olmalı, hem de çok.
size sabır ve güç diliyorum.
Olirsa zaten dusunmem artik....huzurauzligunuzu his ettirmiyoriz..elimizden geldigi kadarbir değil defalarca aldatmış bu adam seni
sölemsi kolay değil biliyorum ama devamıda gelecektir eminim
asıl çocuk böle daha çok zedelenecek bunun da farkındamısın peki
baba ve anne de huzur olmayınca
çocukda naıl olack
sölermisin
Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
eğer ki kocanız sizi kaybetmekten korkmuş olsaydı,2. kere yapmazdı.üstelik sadece msj falan da değil,bayaaaa sevişmişler kadınla.ilişki yaşıyorlar yani.üstelik sebebi de ne,sizin uzak durmanızmış.aldatılan kadın ne yapmalıydı acaba,hemen üstüne sünger çekip herşeyi unumtalıydı..emşin olun öyle de yapmış olsaydınız adam yine o kadınla aynı yatağa girerdi..
üzgünüm ama bu adam akıllanmaz ,1 değil 2 değil 3 kere yakalanmışsınız,böyle hayat geçer mi? ne yapacaksınız,devamlı kontrol ederek mi yaşayacaksınız,aynı yatağa nasıl gireceksiniz??
oğlum için demişsiniz ya,çocuklar "duygu radarı"dır ,siz ne kadar belli etmemeye çalışsanız da hisseder.şimdi anlamasa da (ki anlıyor emin olun),ilerde böyle sevgisiz ve şüpheyle yaşayan anne babadan ne kadar mutlu aile çıkar ki?
onun yerine her çocuğun hakettiği huzuru verin ..berbaer olmuyosa ayrı ayrı..
ne alaka. sizleyken sizle evliyken başkasıyla olan beraber olan bir adam bu.((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?
Ilerde ayrilik.sebebi ne derim.ogluma...yada aileme..
bunu herkese solmek lolay degil.cubki ileriainde oglumu etkileyecek....babasida boyleydi denilecek...ve oda guvenaoz bi kisilige sahip olacak...
iyi bir işiniz ve maddi gücünüz var,çocuk sahibi bir kadınsınız,ne demek ailem burda bırakmaz beni? sizin kararınız sizin hayatınız..Bosanirsam yurtdisima gitmem gerek.ailem.brda birakmaz...zaten yakin olsak en azimdan hafta soblari gorusebilseler belki bukadar zorlanmam
bunu herkese solmek lolay degil.cubki ileriainde oglumu etkileyecek....babasida boyleydi denilecek...ve oda guvenaoz bi kisilige sahip olacak...
Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?