yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?

Şaka galiba:44:

Evlenmeden öncek yaşanan beraberliklerle, evliyken yaşanan beraberlikler arasında farkı bilmiyorsun daha. Oturmuşuz bunca insan da derdine çözüm üretiyoruz.

valla canım hiç züğürt tesellisine girme ben evlendiğimde bakire idim eşimde bakirdi birbirimizi keşfetmeyi öğrendik yani evet harama uçkur çözmeyen adamlar var sakallı sarıklı biçok tipten daha muhafazakar ve sebatlı bi insan eşim bu konularda, dini hassasiyetleri çok fazla, ayrıca evlenmeden önce başka kadınlarla olması ayrı evlilik içinde aynı kadınla 2 kez aldatmak ve bilinen 1 kez kürtaj işine girmek ayrı halada kadını arzuluyo belli ki aynı şey mi ikisi

yazdıklarınızı okurken size üzülmekten çok,kızdım diyebilirim!siz eşinize bir şans vererek ona olan sevginizi,ikinci şansı vererekte ona olan zaafınızı göstermişsiniz dolayısyla sizin bidiğiniz 2 kez,kimblilir belkide bilmediğiniz kaç kez aldatıldınız!!!
oğlum için iyi bir baba diyorsunuz peki hiç düşündünüz mü?siz oğlunuza,bu psikolojiyle iyi bir anne olabilicek misiniz???
her kadın kendi ayakları üzerinde durabilir ve unutmayın ilk kez boşanan anne-baba siz değilsinz!çocuğumun annesine saygı duymayan bir baba ile büyümesindense onsuz büyümesini tercih ederim!!!

kısaca; konu sahibi sen boşanmayacaksın, boşanamazsın.. bu adam 1000 kere de yapsa senin hep bir "bahanen" olacak hayata karşı.. "oğlum" diyeceksin, "ailem" diyeceksin, "elalem ne der" diyeceksin.. ama asla boşanmayacaksın.. buna ister mazoşizm de, ister stockholm sendromu farketmez.. o kadın gidecek, başkası gelecek.. bir süre sonra sen kendinde kabahat bulmaya başlayacaksın ve son!

çarşaf çarşaf yazdık, bir kişi hariç hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ve sen herkese aynı cevabı veriyorsun.. bir daha olursa!!!

Bir daha olacak konu sahibi, önemli olan skor değil.. açıkçası eğer silkelenip kendine gelmezsen daha da derine batıyorsun haberin olsun..

Ilerde ayrilik.sebebi ne derim.ogluma...yada aileme..
bunu herkese solmek lolay degil.cubki ileriainde oglumu etkileyecek....babasida boyleydi denilecek...ve oda guvenaoz bi kisilige sahip olacak...

sizin kişiliğiniz şuan güvenli mi sanmıyorum.

oğlunuzu boşansanız da boşanmasanız da etkileyecek durumlar var.

siz evliliğe devam ederseniz ; mutsuz anne-baba. labga eden anne-baba görecek. bu ailede çocuk ne kadar güvenli ve sağlıklı bir birey olabilir?

ana- babanın yaptıgını evlada mal edecek zihniyet varsa da uzak olsun.

ilerde niye boşanmadın babamdan diyecek belki de çocuğun. kocan bu davranışlara devam ederse oğlun büyüyünce dayanamayıp babasına daha da kin güdüp ona şiddet de gösterebilir.

hala bahanen çocuğun mu?

aldatan taraf kadın olsa başkasından çocuk aldırsa acaba kocada herşeye rağmen iyi bi anne der miydi

adam aldatıyor. kadın öğreniyor tepki veriyor. doğal olarak soğuk davranıyor. adam yine yapıyor. ve tepki verdiğin için yaptım diyor.
pişmanmı. sanmam. yaptığı için özür dilemiyor. hatta kadını suçluyor.
bari yanlış yaptım hatalıyım der insan,ama bu adam o kadar şerefsiz ki özür dilemek yerine karısına suçu atıyor.
bu adamla beraber geçen her bir saniye insanın kendine yaptığı zalimliktir .

Son düzenleme:

benim bildiğim bir daha kelimesi ilk kez olan şeyden sonra söylenir zaten bir daha olmuş ki, 2 kez yakalamış çocuk aldırılmış yaa boru mu harala gürele cinsellik yaşanmış dibine doruğuna kadar helali hoş olsun valla kocaya

Babam virakmaz burda beni alir.hrmde onun uzulmesine daha cok uzulurum(kimseye anlazamiyorum....bi sizlere

KK' da konu sahibi olmak ne kadar zor.

Bir insanın onurunu korumak adına neden ona hakaret edilir anlayamıyorum gerçekten.

İçinde bulunduğunuz durumu en iyi değerlendirecek olan sizsiniz ama yaşananları nasıl unutacak ve sindireceksiniz?

Maddi bağımsızlığınız varsa boşanmayı düşünmelisiniz bence.

Eşiniz sizden ayrılsın, hayatına başka bir kadın girsin, o kadınıda aldatacaktır çünkü bu kişilik meselesi...

öncelikle yazdıklarınızı anlamaktan zorlanıyorum.
bahsettiğim kitap "iyi hissetmek". ordaki bir hikaye bu, tüm kitap bunu anlatmıyor. okumanızı tavsiye ederim.
eşinizden cinsel anlamda ayrı kaldığınız bunun üzerine konuşabilirdiniz. ve arkasından aldatmasıyla ilgili duygularınızı düşüncelerinizi paylaşabilirdiniz. madem affettiniz. sebepleri telafi etme yoluna gidebilirdiniz.
yeni bir evliliği bile düşünebiliyorum diyorsanız, ki yazmışsınız. aslında bu evliliği gözden çıkarmışsınız bana göre. affetmiş olsanız bile.
önerdiğim kitap belki bakış açınızı dğeiştirmekte faydalı olur. böylece affetmenin zorluğunu çekmemiş olursunuz.
dediğim gibi her şey bakış açısı.
burdaki herkes size seni aldatmış nasıl duruyorsun diyebilir.
ama yurtdışında bu böyle değil. onlara normal geliyor. bakış açıları bu.
bu doğru mu yanlış tartışmıyorum ama bakış açınızı düzeltirseniz, en azından gönlünüz rahatlar. evliliğinize normal devam edersiniz.
düzelmiyorsa da ayrılın daha iyi.

Cocukta esimdenmis....bu olay da beni kahrediyor...henuz 30 yasindayim tektar cocuk sahibi olmayi cok istiyodum fakat simdi asla....

Büyük konuşmak istemem ama eşim başka kadınlarla düşüp kalkacak, çocuk aldıracak ve ben çocuğum için katlanıyorum diyeceğim.

Yok böyle bir şey.

Eşiniz gerçekten dediğiniz gibi çocuğuna çok düşkün bir babaysa siz ayrılsanız da babalığını yapacaktır.

Çocuğum için deyipte bu adamın daha fazla saçmalıklarına katlanmayın derim.

Babam virakmaz burda beni alir.hrmde onun uzulmesine daha cok uzulurum(kimseye anlazamiyorum....bi sizlere

siz kendi kararlarınızı veremiyor musunuz yahu,başınıza bi erkek mi lazım illa ki???
ya kocanız ya babanız!!!!!!!!!!!

neyse size bizim fikirler gerekli değil Fatma hanımmmmmmm siz yazın lütfen,birbirinizi anlıyorsunuz ne de olsa..haskadin(ki nickiyle tezat olmuşlar) çocuğum için diyecek,Fatma hnm bu cadı kadınlara bakma,bu devirde herif kolay mı bulunuyor,sefasını başkası sürmesin,bırakma herifi diyecek vs vssss...

Cocugunuz böyle bi adama baba dememeli.Aklinizi basiniza alın lütfen.

Hayir sahsen taniymiroim.faceden..

Konunun son cümlesi çok tuhaf
Neden böyle kadınlar var ? Evli çocuklu adamlardan ne isterler ?
Kusura bakmada asıl neden böyle hıyarlar var ? Evinde karısı varken başka kadınlara bakan, çocuğundan utanmadan..

Erkekler birazcık öküzdür siz anlatmazsanız anlayamazlar.
Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu ama ben senin gibi duramazdım herhalde
Canını yakardım. Onu gerçekte aldatmasamda altadıyor gibi yapar kan kustururdum. Tüm kanıtları topladıktan sonra boşardım.
Ona aynı şekilde onu aldattığınızı söyleyin ve bu şekilde sizi anlamasını her şeyi unutmasını küçük bir hata olduğunu söyleyin.
Duyduklarının etkisinden çıktığında işte tam olarak benim yaşadıklarımda bunlar ve bu evliliği devam ettirmek istiyorsan beni yeniden kazanmalı ve güvenmemi sağlamalısın yoksa bundan sonra ne ben eski ben olabilirim nede sen bu evliliği devam ettirebilirsin."diyin.

Yani beğendim butonu yeterli değil bu yoruma....

Insallah tekrari olmaz....ama.bende sizin gibi dusunjyotim.suan aklim.saglim.yerindeyken yeni bi baslangic....sonrasinda peki coxuma ailme nasil.anlatirim durumu?sadece anlasamadik desem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…