((((( demeyim bole...ufff...haklisiniz bole dusunmek cok fena aci...aklima bile getirmek istemiyorum....gerci su zamanda hic bi kadinla birliktr olmadan evlenen adammvarmi?
Ilerde ayrilik.sebebi ne derim.ogluma...yada aileme..
bunu herkese solmek lolay degil.cubki ileriainde oglumu etkileyecek....babasida boyleydi denilecek...ve oda guvenaoz bi kisilige sahip olacak...
kısaca; konu sahibi sen boşanmayacaksın, boşanamazsın.. bu adam 1000 kere de yapsa senin hep bir "bahanen" olacak hayata karşı.. "oğlum" diyeceksin, "ailem" diyeceksin, "elalem ne der" diyeceksin.. ama asla boşanmayacaksın.. buna ister mazoşizm de, ister stockholm sendromu farketmez.. o kadın gidecek, başkası gelecek.. bir süre sonra sen kendinde kabahat bulmaya başlayacaksın ve son!
çarşaf çarşaf yazdık, bir kişi hariç hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ve sen herkese aynı cevabı veriyorsun.. bir daha olursa!!!
Bir daha olacak konu sahibi, önemli olan skor değil.. açıkçası eğer silkelenip kendine gelmezsen daha da derine batıyorsun haberin olsun..
yazdıklarınızı okuduktan hemen sonra - ki hepsini okuyamadımbeynim zonklamaya başladı, ve sebebini bilmediğim bi şekılde gözlerim doldu. inanılmaz zor olmalı, kendimi sizin yerinize koydum ve bu bile çok acı verdi bana... kararlarınızı alırken çocuğunuzu bir kenara bırakmalısınız , diyeceğim ama anne değilim ki o durumda ne düşünür bi kadın bılemem kı allah yardımcınız olsun, güçlü olmaya çalışın ve yakınlarınızdan birileriyle paylaşın babalar kızlarına kıyamazlar -hayattaysa babanızdan yardım isteyin.
Cocukta esimdenmis....bu olay da beni kahrediyor...henuz 30 yasindayim tektar cocuk sahibi olmayi cok istiyodum fakat simdi asla....
Babam virakmaz burda beni alir.hrmde onun uzulmesine daha cok uzulurum(kimseye anlazamiyorum....bi sizlere
kadını da tanıyor musunuz yoksa?
iyi de kadının ilişkisi varsa var,o da onu aldatır,evli sevgiliden çocuk aldıran kadından ,sevgiliyi aldatma da beklenir ki..
ayrıca o kadın olmasın başkası olur..adam dediğin 1. affedilmeden sonra ,kendini gerçekten affettirmeye çalışmayı,kulun kölen olmalıydı..
Erkekler birazcık öküzdür siz anlatmazsanız anlayamazlar.Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
siz kendi kararlarınızı veremiyor musunuz yahu,başınıza bi erkek mi lazım illa ki???
ya kocanız ya babanız!!!!!!!!!!!
neyse size bizim fikirler gerekli değil Fatma hanımmmmmmm siz yazın lütfen,birbirinizi anlıyorsunuz ne de olsa..haskadin(ki nickiyle tezat olmuşlar) çocuğum için diyecek,Fatma hnm bu cadı kadınlara bakma,bu devirde herif kolay mı bulunuyor,sefasını başkası sürmesin,bırakma herifi diyecek vs vssss...
şoklardayım şu an.. Allah kimseye yaşatmasın..
Amaa benmde nacizane fikrim o adamla evliliğinizi sürdürmemeniz yönünde olacak diğer arkadaşlarım gibi.
Alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri bu olsa gerek. sizin bildiğinizi bildiği için kocanız dahada rahat tavırlar sergiliyor. Bu hep böyle devam edecek, ve sizin akıl sağlığınız hem bozulacak, hem de kendinizi dönüşü olmayan hastalıklarla bu zaman içerisinde hasta edeceksiniz..Ne gerek var..!
Senden ve Sağlığından da önemli değil yaaaa...
Eşinde bir çabalama var mı? Yoksa sen tek taraflı mı unutmaya çalışıyorsun?
Hatasız kul yok da, her hatayı da bir tutmamak lazım.. yemeğin dibini yakmakla, adam öldürmek aynı değil mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?