çok özür dilerim ama Einstein ın bir sözü vardır:
aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.
yorumsuz............
Ben daha cok sey bekliyorim.tabiri caise kul kole olain istiyoru
Ben daha cok sey bekliyorim.tabiri caise kul kole olain istiyoru
Evt....ahhhhh cikmazdayimbence düşünce tarzınız doğru değil...hatalar insanlar için evet ama eşinizin yaptığı BİR HATA DEĞİL...1 kere yaptı şeytana uydu hadi hataydı...ama aynı hatayı sürdürmeye devam ediyor sabrederek kendinizi yıpratırsınız bu aşamadan sonra...çok yanlış bir yolda gidiyor sizde onun rüzgarında savruluyorsunuz...karar sizin..
bence ilk yapmanız gereken şey hastaneye gidip detaylı bir kontrol yaptırmak size bir hastalık bulaşmış mı diye..eğer affedicekseniz eşinizden de aynı şeyi isteyin yatağa girmeden önce...belki bu sayede utanır hiç sanmıyorum ama....
ya yapmayın böyle öğütler vermeyin. adamı tanıyormusunuz çekip vurursa karısını.Erkekler birazcık öküzdür siz anlatmazsanız anlayamazlar.
Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu ama ben senin gibi duramazdım herhalde
Canını yakardım. Onu gerçekte aldatmasamda altadıyor gibi yapar kan kustururdum. Tüm kanıtları topladıktan sonra boşardım.
Ona aynı şekilde onu aldattığınızı söyleyin ve bu şekilde sizi anlamasını her şeyi unutmasını küçük bir hata olduğunu söyleyin.
Duyduklarının etkisinden çıktığında işte tam olarak benim yaşadıklarımda bunlar ve bu evliliği devam ettirmek istiyorsan beni yeniden kazanmalı ve güvenmemi sağlamalısın yoksa bundan sonra ne ben eski ben olabilirim nede sen bu evliliği devam ettirebilirsin."diyin.
çocuğu niye aldırdılar ki kocan çocuğu da eve getirse sen kabul ederdin yazık olmuş sabiye
Yoo inanin sevip sevmedigimden emin degilim....hatta sevmjyorim.diyebilirim...belki cok kirgin oldugim.icin....onada dedim.yavrim olmasa asla durmazdim.yanindaAnladığım kadarıyla siz eşinizi tüm olanlara rağmen hala seviyorsunuz.
Ama yaşadıklarınızı da unutamıyorsunuz bu durumda yani boşanmayı çözüm olarak görmüyorsanız psikologa gitmenizde yarar var hatta eşinizle beraber gitmelisiniz. Unutmanız onun tekrar aynı hataya düşmemesiyle zamanla olacaktır.
(Sadece tek taraflı bakmamak gerekiyor hadiseye eğer bir hata varsa eşinizde en az o kadın kadar hatalı)
yok artık........
Erkekler birazcık öküzdür siz anlatmazsanız anlayamazlar.
Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu ama ben senin gibi duramazdım herhalde
Canını yakardım. Onu gerçekte aldatmasamda altadıyor gibi yapar kan kustururdum. Tüm kanıtları topladıktan sonra boşardım.
Ona aynı şekilde onu aldattığınızı söyleyin ve bu şekilde sizi anlamasını her şeyi unutmasını küçük bir hata olduğunu söyleyin.
Duyduklarının etkisinden çıktığında işte tam olarak benim yaşadıklarımda bunlar ve bu evliliği devam ettirmek istiyorsan beni yeniden kazanmalı ve güvenmemi sağlamalısın yoksa bundan sonra ne ben eski ben olabilirim nede sen bu evliliği devam ettirebilirsin."diyin.
31 haftalık hamileyim şu ulvi annelik içgüdüsü bi bana uğramadı heralde ama doğmadan anlamam dimi kucağıma alınca anlarım birileri kesin bunu yazar ben baştan yazayıme hadi bakalım bebeğimi kucağıma alınca erimdir kocamdır çocuğumun babasıdır moduna giricem mi bekliyorum merakla, 9 senelik flört söz nişan düğün 1.5 senelik evlilik 11 senelik beraberlik beni değiştiremedi belki bebek beni acıların kadını yapar
Yoo inanin sevip sevmedigimden emin degilim....hatta sevmjyorim.diyebilirim...belki cok kirgin oldugim.icin....onada dedim.yavrim olmasa asla durmazdim.yaninda
Allah bu duruma.dusurmesin....inanin yasayinca hersey cok farkli oluyo...anneligide aldatilmayida herseyode yasayinca o anki duruma gire degisiyor....bende asla asla kabul edilmemeai gerekir derim...ama iste oglum.aksam babasi gelince mutlulugunu gorunce bambaska oluyorim..kiyamiyorum
Uc yillik evligim.aslinda bastn beri bitakim sorunlarimiz vardi.fakat esimle birlikte cok mutlu ve huzurluydum.taki kasim 2013 beni aldattigini ogrenene kadar.hemen bosanmak istedim.fakat beni sekilde ikna etti....bi yasindada oglum var ve babasina cok duskun.onun icin af etmeye karar verdim.fakat hicbisey benim icin eskisi gibi olmadi.aklimdan icimdrn atamadim bu ihaneti.ogrendikten sonra tekrar aldatti ayni kisiyle.ben soguk.davtandigim icin bidaha ona guvenmesigim icin dedi.o siralar oglum birince yas gunuydu yine unutmayi teecih ettim((( suda bi gercek oglum olmasa asla asla durumam.y
yine aradan bi kac hafta gecti....yine msj lasmalar oldugunu gordum.buseferden kadin cocuk aldirdigini soledi.esimde onu teselli etmek icin yazmis....fakat benim yasadiklarimi anlayamiyor beni teselli edemiyor.benden herseyi unutmami ve eskiyr hemen donmemizi bekliyo.baslarda aklima getirmiyordum.fakat simdi son zamanlarda surekli aklimda.istemiyorum onu...bi yandanda onsuz olmak istemiyorum.oglumunda babasiz buyumrsini istemiyorum.ve en kotusu kimseyle konusamiyorum bu konusi(((( buda beni iyice bunalima itiyor.burada sizden gonulden tavsiyeleriniui istiyorum.bosansam ailemin yaninda rahat bi hayat grciririm fakat cocugum babasiz buyumek zorunda kalir.ki esim cok iyi cok ilgili bir baba.yada piskolaga gitsemmi?unuturmuyum bu yasadiklarimi?eskisi gibi ona heyecanlanabilirmiyim.cookk coook coookk aci bisey aldatilmak.heleki bukadad emek verdiyseniz evliliginize cok aci....en kotusu kadinin yeni bi sevgilisi esimin yine normal bi hayati herkea laylaylom...fakat benim hayatim duygularim.icim disim.herseyim.darma dagin..icim aciyo reamen.surekli aglamak istiyorum.fakat bu yasadiklarimida kimseye his ettirmiyorum.ailemin duymasini istemiyorum..neden bole kadinlar var.evli cocuklu adamlaedan ne isterler.....cok uzgunum..
Insallah tekrari olmaz....ama.bende sizin gibi dusunjyotim.suan aklim.saglim.yerindeyken yeni bi baslangic....sonrasinda peki coxuma ailme nasil.anlatirim durumu?sadece anlasamadik desem ?
neyse o.. Hiç yalanlara girme. Bu seferde ailene yalancı çıkma.
*Önce cesaretini topla..
*Anneni babanı karşına alıp konuş.
*Çok yaymadaan, uzatmadaaan eşinin sana yaptıklarını konuş.
*Evliliğini sürdüremeyeceğini söyle ailene.
Ailenin tutumunu bilemem nasıl davranır ama 2 şekilde olur.
1/Seni istemezlerse iş bulur başının çaresine bakarsın. Bak sana örnek.
'' 2 çocuğu olan bir arkadaşım 24 yaşında '' eşinden su'dan sebeplerdeen dolayı ayrıldı. (ayrılık sebebi :seninkinin yanında hiç belki )
annesinin üst katına taşındı. Belediye evinin bütün eşyalarını karşılıyormuş. Herşeyini yaptıı. Bir miktar da para veriliyor her ay maaş şeklinde. Bak: Annesi yanlız yaşamasına rağmen ev açtı kendisine ve herşey çok ta güzel.. evii, çocukların durumu, şu anki ruh halii..
2/Ailen seni isterse bile, evde durmak seni sıkabilir. Biraz kendine geldiğinde hemen iş bulur çalışmaya başlarsın. Çalışmak insanın kendine olan özgüvenini getirmekle birlikte, birşeylerle uğraşmak ta sana yaşadıklarını unutturacaktır.
Rabbim sana kolaylık versin.. Yardımcın olsun..
Hiçbir şey senden, sağlığından daha önemli değil unutma...!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?