yanlizim, caresizim ve evliligimi surdurup surdurmemekte kararsizim...

çok özür dilerim ama Einstein ın bir sözü vardır:

aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır.

yorumsuz............

Hm guzel demis....ama zor kqrdeaim valla
.. bu duruma gelmek cok zor
...karar vermek.....onca emek zaman...herssey icin izuluyorim

Senin adına çok üzüldüm malesef ki böyle kadınlarda çok, böyle kocalarda. Sen ne Kocanı tutabilirsin yapmasin diye ne de elin kadınlarını. Ilk yaptığında bundan sonrakiler için yapmasina affederek sen izin vermissin zaten. 1 çocuğun varmış sana tavsiyem affetme ve bitir. Aldatmanin hatasi olmaz, hata olamaz.

Ben daha cok sey bekliyorim.tabiri caise kul kole olain istiyoru

İşte ben de senden öyle bir cevap bekledim... Şuana kadar kul köle olmadıysa daha da olur mu? Pişman değil de üzgündür belki, sevgilisi başka birini buldu diye???

Evt....ahhhhh cikmazdayim
bu aci gercekleri okudukca daha icim sizliyor.

ya yapmayın böyle öğütler vermeyin. adamı tanıyormusunuz çekip vurursa karısını.
hadi diyelim öyle bir yapısı yok,neden suçsuzken suçlu olsun. yapılan yanlışsa bunu söyleyerek oda yanlış yapmış oluyor. nerede kalır haklılığı.

neyse canım çok bahanen var.......tiksinene kadar bekle.....bu arada çayını çorbasını eksik etme.......erkeklere kızamıyorum artık.....çünkü herşeyi olan kadınların da cesareti yok

ay adam niye kul köle oluyo benim böyle has karım olsa ben o çocuğuda aldırtmaz eve getirtip baktırırdım çok açık söylüyorum erkeğim erkek der masaya yumruğumu vurmuştum gerçekten bazı kadınlar böyle tavırları çok erkeksi ve karizmatik buluyo, sinirden söylemiyorum vallahi o canın vebaline girmez sen doğur benim hanım bakar derdim ve yüzde bin beş yüz eminim konu sahibi de bakardı o zamanda sevap Allah için falan derdi burda

Yoo inanin sevip sevmedigimden emin degilim....hatta sevmjyorim.diyebilirim...belki cok kirgin oldugim.icin....onada dedim.yavrim olmasa asla durmazdim.yaninda

hem niye gücüne gidiyo ki masum bir sabi kocandan daha günahsız değil mi Allah için bakardın ne var kocanın bi parçası sonuçta

anlaması için bunlara gerek yok.....şöyle söyleyeyim.....bir erkek bunu alenileştirdiyse karısını ve çocuğunu gözden çıkardığı içindir....ben böyle görüyorum.....bu adamlar için yapılabilecek tek şey acil boşanmak......ancak o zaman belki kafasına dank eder kazanmaya çabalar......olduğu yerse durursa erkeğin zaten kaybedecek hiçbirşeyi yok

Allah bu duruma.dusurmesin....inanin yasayinca hersey cok farkli oluyo...anneligide aldatilmayida herseyode yasayinca o anki duruma gire degisiyor....bende asla asla kabul edilmemeai gerekir derim...ama iste oglum.aksam babasi gelince mutlulugunu gorunce bambaska oluyorim..kiyamiyorum

Yoo inanin sevip sevmedigimden emin degilim....hatta sevmjyorim.diyebilirim...belki cok kirgin oldugim.icin....onada dedim.yavrim olmasa asla durmazdim.yaninda

kocan naparsa yapsın yavrun olacak değil mi, yani ne olursa olsun yanından ayrılmayacaksın şimdi bunu bilen adam neden ömrünü tek kadınla geçirsin ki haramın tadını da almış bi kere

boşan demek başkasına kolaydır sana zordur eminim.
ama işin içinde aldatma varsa işte bu dayanılacak şey değildir.bir kez aldatan bunu hep yapar bana göre ki yapmış da,eşiniz aldatmaya da devam edecek.başkasına ne diyeceğinizi düşünmeyin.onu şe....z kocanız düşünsün.herkes bilsin rezil olsun.umarım daha güçlü bir kadın olursunuz.eşler zayıflığı kullanıyor malesef.affetmek isteseniz de affedemezsizniz.hele çocuk aldırmış vs affedilmesin zaten.ömür boyu pişmanlığıyla başbaşa bırakın derim.yuva yıkanın yuvasının olduğunu duymadım hiç.
yolda görsem işte bu adam deseler tükürecem suratına ya nasıl sinir oldum

ben önce kadınım, eşim bana bunu yapsa ben lanet bi kadın olurum bi kere suratsız sinirli çocuğumuda döverim ki sen antidepresan falan kullanıyosun galiba

Boşanın yada boşanmayın diyemem size ama şunu söyleyebilirim , kaybolan güvenin geri kazanımı çok zor.
Eşinizin güveninizi geri kazanmak gibi bir çabası varmı?
Hata yaptığının farkına vardığı içinmi ayrıldı o kadından yoksa kadın başka sevgili bulduda eşinizi bıraktı?
Bu soruların cevabı da çok önemli bence, sizin vereceğiniz kararda.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Insallah tekrari olmaz....ama.bende sizin gibi dusunjyotim.suan aklim.saglim.yerindeyken yeni bi baslangic....sonrasinda peki coxuma ailme nasil.anlatirim durumu?sadece anlasamadik desem ?

neyse o.. Hiç yalanlara girme. Bu seferde ailene yalancı çıkma.

*Önce cesaretini topla..
*Anneni babanı karşına alıp konuş.
*Çok yaymadaan, uzatmadaaan eşinin sana yaptıklarını konuş.
*Evliliğini sürdüremeyeceğini söyle ailene.

Ailenin tutumunu bilemem nasıl davranır ama 2 şekilde olur.

1/Seni istemezlerse iş bulur başının çaresine bakarsın. Bak sana örnek.
'' 2 çocuğu olan bir arkadaşım 24 yaşında '' eşinden su'dan sebeplerdeen dolayı ayrıldı. (ayrılık sebebi :seninkinin yanında hiç belki )
annesinin üst katına taşındı. Belediye evinin bütün eşyalarını karşılıyormuş. Herşeyini yaptıı. Bir miktar da para veriliyor her ay maaş şeklinde. Bak: Annesi yanlız yaşamasına rağmen ev açtı kendisine ve herşey çok ta güzel.. evii, çocukların durumu, şu anki ruh halii..

2/Ailen seni isterse bile, evde durmak seni sıkabilir. Biraz kendine geldiğinde hemen iş bulur çalışmaya başlarsın. Çalışmak insanın kendine olan özgüvenini getirmekle birlikte, birşeylerle uğraşmak ta sana yaşadıklarını unutturacaktır.

Rabbim sana kolaylık versin.. Yardımcın olsun..

Hiçbir şey senden, sağlığından daha önemli değil unutma...!

Boşan demek istemiyorum.. Eğer tercihin bu olursa böyle olur.. Yanlış yönlendirmek istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…