Yanlızlık

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
156
106
53
Merhabalar,

İkili ilişkileri akışına bıraktım artık zorlamıyorum. Bir erkeğe de çok ihtiyacım yok açıkçası kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayanım. Ama yine de arada herşeyim var keşke düzgün giden bir ilişkim olsa diye içimden geçirirken buluyorum kendimi. Hayat beni karşı cins ile olan ilişkilerimde sınıyor. Arada yaş geçiyor takıntısı da oluyor tabi. Öyle içimi dökmekten istedim. Teşekkürler şimdiden :)
yalnızlık olacaktı başlık yanlış olmuş

Son düzenleme:
Haklısınız. Bu forumda genelde aksi iddia edilse de Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde de sevilme ve ait olma unsurları bulunur.

Ama hayat işte. Hiçbirimizin hayatı mükemmel değil.

Benim çok iyi bir eşim var. Sağlıklı bir bebeğim var. Görünüşe göre eksiğim yok ama o kadar isterdim ki güzel bi işim olsun, mesleğimi yapabileyim diye. O kadar isterdim ki nasıl ifade edilir bilemiyorum.

Işte bir şekilde işi olanın düzgün bir evliliği olmuyor, düzgün evliliği olanın düzgün sağlıklı bir evlâdı olmuyor,sağlıklı evladı olanın düzgün bir işi olmuyor, düzgün isi olanin düzgün bir aile hayatı olmuyor ya ds sağlığı olmuyor. Örnekler bu şekilde çoğaltılabilir.

Hepimizin bir yanı kırık dökük.

Bu şekilde yazıyorum ama mesela bu forumda da sıklıkla karşılaşıyorum ki, çalışan kadınlar calişmayanlari küçümsüyor, çocuğu olanlar olmayanlara akıl veriyor, evliliği düzgün olan, düzgün olmayana caka satıyor. Aslında hepimizin bir yani kırık. Ve yarin ne olacağımızı bilmiyoruz. Garantisi olmayan şeyler için birbirimizi kırmak yerine anlayış göstersek ne güzel olurdu.

Ben de sizin konunuz vesilesiyle içimi döktüm . Velhasılı hayat mükemmel değil. Hepimizin eksik bir yani var. Dua etmekten başka çok da bir şey gelmiyor elden.

Allah size; sizi seven ve sizin de sevdiğiniz bir eş nasip etsin. Allah gönlünüze göre versin.

Kac yasindasiniz?

Zaman geciyor gibi bir kavram bana cok anlamsiz geliyor. Herkesin zamani kendine gore isliyor, genellestiremeyiz.

Ama sevme ve sevilme isteginiz cok dogal bir ihtiyac, umarim en kisa surede her sey istediginiz gibi olur.

Bir de nedense bu isler sanirim en uzak hissettigin noktada gelip seni buluyor. Ben cok kotu bir ayrilik yasadigim donemde, arkadasimin zorlamasiyla hic istemeyerek gidip, yarim saat durur doneriz diye pesin pesin anlastigim bir etkinlikte esimle tanistim. Etkinlik bitene kadar kaldik, 6 ay sonra da evlendik.

O kadar buyuk bir kazik yemistim ki degil evlenmek, erkek sinek gormek bile istemiyordum. Ama olmasi gerekiyorsa gercekten oluyor. Akisa guvenin.

Sohbet edelim öyleyse

Erkek de kadın da yaradılış gereği birbirine ihtiyaç duyar aslında.
Ben öyle kendi ayaklarim üzerinde duruyorum ihtiyacım yok olayını pek doğru bulmuyorum mesela .

Erkek sadece ekonomik açıdan gerekli bir şey değil ki. Evet belki büyük oranda erkeğe evin geçimini sağlamak düşüyor diye öyle bir algı var ama çok da doğru değil sanki.

Sadece bir geçim kapısı olarak bakmamali erkeğe.
Ya da kadına da aynı şekilde aman evin işini gücünü yapsın, yemeğimi hazır etsin gözüyle bakmamali.

İki cinsin de birbirine bunlardan öte ihtiyacı var bence.

Zaten sizinde zaman zaman eee biri olsa keşke demeniz bundan .

İnsan istiyor, bir omuz. Bir ses. Bir nefes.. hayatı beraber paylaşacağı bir karşı cins.
Kadınlar korunmak da istiyor .
Bunu şimdi biz zaten kendimizi koruruz ! Erkeğe ihtiyacımiz yok ! Şeklinde algılamayın . Elbette sahip çıkarız kendimize korur kollariz ..

Ama Bir aidiyet hissi , Birbirine sahip olmak güzel şeyler.

Haliyle bunu istemekten dile getirmekten bence çekinmemek lazım.. birine ihtiyaç duymak ille zor durumda olduğunuzun işareti değil çok normal bir durum aslında.

Herkesin birilerine bir şekilde ihtiyacı oluyor.

Çok teşekkür ederim. Sizin de tüm dilekleriniz gerçek olsun inşallah

33 yaşındayım. Kendimi bu işlere en uzak hissettiğim noktadayım. Önceden çok kasardım kendimi ve üzülürdüm. Ama şimdi çok rahatım.

Ama tabi yine de çok arada şöyle bir düşünüyorum. Sanki tanışabileceğim maksimum insan sayısına ulaşmışım gibi geliyor. Aşk kavramı tamamen hayatımdan çıkmış gibi.

Çok haklısınız

33 yaşındayım. Kendimi bu işlere en uzak hissettiğim noktadayım. Önceden çok kasardım kendimi ve üzülürdüm. Ama şimdi çok rahatım.
Nasip; istenen değil verilen. Nasipse gelecek çinden yemenden, derler. Allah nasip etmişse sizi bulacak. Yaşınızın bir hükmü yok.

Ve nasip etmemişse bunda da hayır vardır. Olanda bir hayır, olmayanda bin hayır vardir.
Hayırlı olana rıza gostermeye çalışın

Öyle yapmaya çalışıyorum ç. Ama etrafıma bakıyorum kimlerin yanında kimler var. Sonra ben neden yalnızım diyorum.

2.kez boşanıyorum
15 gün sonra 33 olacağım
Çocuğum yok bu gidişle de olmayacak
artık tükendim
Demek ki ben yalnız yaratıldım. Benim bir yuvam olmayacak, ben eşimle sanat galerilerine kitap kulüplerine, sinemaya kafeye gidemeyeceğim.
Yalnız yemek yiyeceğim sarılarak uyuyabileceğim dert yanabileceğim omzuma başımı koyup aglayabileceğim naz yapabileceğim sarılıp koklayabileceğim bir eşim adam gibi adam olmayacak
Kabullendim

Neden olmasın ya 33 yaşındasın.
İçini karartma.
Benim bir arkadaşım 4.evliliğinde mutluluğu buldu maşallah diyeyim.
O kadar kötü insanlara denk geldi.
Sonunda hayatının aşkını buldu ve mutlu.
Lütfen böyle düşünmeyin.
Genç bir kadınsın

Benim çevremdeki insanlar tek tip
Sosyal biri değilim olsam da cevremi degistirme şansım yok
Ben kendimi nasıl açıklayabilirim 2 kez boşanmamı kim anlar
Anlasa ne olur aileleri sorun çıkarır
Saç uçlarıma kadar kırgınım hayata
Hayat bana o kadar borçlu ki
Değil erkek arkadaş, telefon rehberimde bir bardak çay içebileceğim dertleşebileceğim kiz arkadaşım dahi olmadığını fark ettim
Bana yürekten nasılsın diyen hickimse hayatımda yok !
Kiz arkadaşĺarım çocukluk arkadaşlarım hepsi erkeği kutsayan beni sürekli manipüle etmiş çıkarcı boş beleş sözde eğitimli cahil insanlarmış
Artık tükendim

Kendini niye üzüyorsun sonuçta dört dörtlük kimse yaşamıyor ki 33 de normal bir yaş eşi ve çocukları olup da başka sorunları olanlar var

sizi merak ederken buralarda buldum

o da ne demek.. herşey düzelecek Allah ın izni ile

Hepimizin ortak sıkıntılarından biri dostum o ya maalesef.bugünlerde ben de çok sıkıntılıyım o konularda.benim erkek arkadasım var ama ben de onu yeterince sevmiyorum gibi ama sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum.bu olmazsa yalnız kalacaksın sevmeye çalış diye.çünkü yeni birileri de gelmiyor.bu arada egom da kendime saygım da zedeleniyor doğal olarak.tamam var ama olmasaydı demek ki başkasını bulamayacakmişim diyorum.kötü bir duygu..arkadaşlardan ricam zaten dertlenmişim.bir de önceki konuların acısını çıkartmak için alakalı alakasız laf sokmaya çalışmasınlar.geçen biri de bana internetten olgun dedi.tuz biber oldu.oysaki 29 yaşındayim. bir dönem çok aktifti işler.hatta dedim herlade çok güzelleştim büyüdükçe artık yalnız kalmam.yine yokluk dönemine girdim.ben de korkuyorum artik.insanlarin hiv mi bu tarz şeylere ihtiyaci olmuyor bilmiyorum ki herkes kendi aleminde.ben de çok zor günler geçiriyorum.biliyorum evlensem de bu his geçmeyecek benden.aktif olarak her zaman birilerinin ilgilenmesi gerek ama o da olmuyor işte.ne yapacağım bilmem.bir de bunun 37 'si 39 'u 40 'ı 45 'i var.nasıl.dayanacağım bilmem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…