- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Haklısınız valla.ben de buradan.çalışmakla ilgili kalbini kırdığım tüm üyelerden özür diliyorum.şahane yazmışsınız.Haklısınız. Bu forumda genelde aksi iddia edilse de Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde de sevilme ve ait olma unsurları bulunur.
Ama hayat işte. Hiçbirimizin hayatı mükemmel değil.
Benim çok iyi bir eşim var. Sağlıklı bir bebeğim var. Görünüşe göre eksiğim yok ama o kadar isterdim ki güzel bi işim olsun, mesleğimi yapabileyim diye. O kadar isterdim ki nasıl ifade edilir bilemiyorum.
Işte bir şekilde işi olanın düzgün bir evliliği olmuyor, düzgün evliliği olanın düzgün sağlıklı bir evlâdı olmuyor,sağlıklı evladı olanın düzgün bir işi olmuyor, düzgün isi olanin düzgün bir aile hayatı olmuyor ya ds sağlığı olmuyor. Örnekler bu şekilde çoğaltılabilir.
Hepimizin bir yanı kırık dökük.
Bu şekilde yazıyorum ama mesela bu forumda da sıklıkla karşılaşıyorum ki, çalışan kadınlar calişmayanlari küçümsüyor, çocuğu olanlar olmayanlara akıl veriyor, evliliği düzgün olan, düzgün olmayana caka satıyor. Aslında hepimizin bir yani kırık. Ve yarin ne olacağımızı bilmiyoruz. Garantisi olmayan şeyler için birbirimizi kırmak yerine anlayış göstersek ne güzel olurdu.
Ben de sizin konunuz vesilesiyle içimi döktüm . Velhasılı hayat mükemmel değil. Hepimizin eksik bir yani var. Dua etmekten başka çok da bir şey gelmiyor elden.
Allah size; sizi seven ve sizin de sevdiğiniz bir eş nasip etsin. Allah gönlünüze göre versin.
4 deyince gulesim geldi ama masallahNeden olmasın ya 33 yaşındasın.
İçini karartma.
Benim bir arkadaşım 4.evliliğinde mutluluğu buldu maşallah diyeyim.
O kadar kötü insanlara denk geldi.
Sonunda hayatının aşkını buldu ve mutlu.
Lütfen böyle düşünmeyin.
Genç bir kadınsın
Valla öyle çok da mutlular4 deyince gulesim geldi ama masallahgec olsun guc olmasin demisler
Sosyal bir çevre oluşturabilirsin.Benim çevremdeki insanlar tek tip
Sosyal biri değilim olsam da cevremi degistirme şansım yok
Ben kendimi nasıl açıklayabilirim 2 kez boşanmamı kim anlar
Anlasa ne olur aileleri sorun çıkarır
Saç uçlarıma kadar kırgınım hayata
Hayat bana o kadar borçlu ki
Değil erkek arkadaş, telefon rehberimde bir bardak çay içebileceğim dertleşebileceğim kiz arkadaşım dahi olmadığını fark ettim
Bana yürekten nasılsın diyen hickimse hayatımda yok !
Kiz arkadaşĺarım çocukluk arkadaşlarım hepsi erkeği kutsayan beni sürekli manipüle etmiş çıkarcı boş beleş sözde eğitimli cahil insanlarmış
Artık tükendim
Merhaba canım, neden bu yaşa kadar yalnız kaldın? Korktun mu çekindin mi aldatıldın mı yada başka bir sebep mi var? Hiçbirşey için geç değildir, sevmeye başlayınca dünyanın sana karşı ne kadar güzelleştiğini bizzat yaşayacaksın.Merhabalar,
İkili ilişkileri akışına bıraktım artık zorlamıyorum. Bir erkeğe de çok ihtiyacım yok açıkçası kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayanım. Ama yine de arada herşeyim var keşke düzgün giden bir ilişkim olsa diye içimden geçirirken buluyorum kendimi. Hayat beni karşı cins ile olan ilişkilerimde sınıyor. Arada yaş geçiyor takıntısı da oluyor tabi. Öyle içimi dökmekten istedim. Teşekkürler şimdiden :)
yalnızlık olacaktı başlık yanlış olmuş
başka yerlerde nasıl bilmiyorum amaSosyal bir çevre oluşturabilirsin.
Ne bilim kurslara katıl ne kursu olduğu önemli değil .
Belediyenin kursları var mesela.
Çalışıyor musun bilmiyorum ama bu tarz yerlere gidip meslek bile edinebilirsin kendine.
Orda arkadasların olur senin yaşlarında bekar bir sürü kadın var
Çevren olur biraz.
Lütfen bunu dene
Hmm anladım o zaman yanlış bir fikirbaşka yerlerde nasıl bilmiyorum ama
benim kuzenim halk eğitim hocası
öğrencileri %90 şekilde ya boşanmış ya kocası onu aldatmış ya kendi tabirleriyle "evde kalmış kız kurusu" dedikleri (genelde hastlaık ya da anne babaya bakmak gibi sebeplerle evlenmemiş kadınlar)
akşama kadar genel olarak anlattıkları şeyler de kocası kime nasıl ev açmış
k.babası altınlarını satıp nasıl dükkan almış, kim kime ne eziyet etmiş...
gibi gibi şeylermiş. kuzenimin kendisinin de korkunç bir evliliği var (anlatsam yok artık türk filmi mi anlatıyorsun dersiniz)
bu kurs ankarada, öyle ücra bir yer değil
annem de gitmişti birkaç dönem kırkyama filan öğrenmişti, annem sessizdir, anlatılanı da dinler sorun etmez ama içlerinde normal evliliği olan ve hayatını anlatmayan 1-2 kişi vardı...kafa dağıtmaya gidecek bir kadın için pek normal bir ortam sayılmaz yani.
ha dalış kursuna gider, orada ortam bu olmaz ama belediye kursundan emin değilim.
Çevrem var. Arkadaşlarım var. Tanıştığım kişiler oluyor ama o elektrik olmuyor. 33 yaşındayım. Akademisyenim, yakında doktor öğretim üyesi olacağım. Gezip görmediğim ülke kalmadı. Çok iyi bir ailem, beni çok seven insanlar var ama iyi giden bir ilişkim hiçbir zaman olmadıSosyal bir çevre oluşturabilirsin.
Ne bilim kurslara katıl ne kursu olduğu önemli değil .
Belediyenin kursları var mesela.
Çalışıyor musun bilmiyorum ama bu tarz yerlere gidip meslek bile edinebilirsin kendine.
Orda arkadasların olur senin yaşlarında bekar bir sürü kadın var
Çevren olur biraz.
Lütfen bunu dene
Böyle düşünme.Çevrem var. Arkadaşlarım var. Tanıştığım kişiler oluyor ama o elektrik olmuyor. 33 yaşındayım. Akademisyenim, yakında doktor öğretim üyesi olacağım. Gezip görmediğim ülke kalmadı. Çok iyi bir ailem, beni çok seven insanlar var ama iyi giden bir ilişkim hiçbir zaman olmadı
33 yasindasiniz daha coook gencsiniz. Hayatinizi yasamaya bakin illa hayatinizda bir erkek olacak diye birsey yok olursada sizi iki evlilik degil bes yane yapsanizda sevdikten sonra umrunda olmaz. Kurslara gezilere gidin yeni arkadasliklar edinin siz mutlu olmayi bir erkege baglamayin. Mutlu olmak icin sebebinuz kendinizsiniz. Yanlislardan donebiliyorsunuz ki bosanmissiniz ayrilamam edemem diyen biri degilsiniz guclusunuz.Benim çevremdeki insanlar tek tip
Sosyal biri değilim olsam da cevremi degistirme şansım yok
Ben kendimi nasıl açıklayabilirim 2 kez boşanmamı kim anlar
Anlasa ne olur aileleri sorun çıkarır
Saç uçlarıma kadar kırgınım hayata
Hayat bana o kadar borçlu ki
Değil erkek arkadaş, telefon rehberimde bir bardak çay içebileceğim dertleşebileceğim kiz arkadaşım dahi olmadığını fark ettim
Bana yürekten nasılsın diyen hickimse hayatımda yok !
Kiz arkadaşĺarım çocukluk arkadaşlarım hepsi erkeği kutsayan beni sürekli manipüle etmiş çıkarcı boş beleş sözde eğitimli cahil insanlarmış
Artık tükendim
Henüz boşanmadım davam sürüyor33 yasindasiniz daha coook gencsiniz. Hayatinizi yasamaya bakin illa hayatinizda bir erkek olacak diye birsey yok olursada sizi iki evlilik degil bes yane yapsanizda sevdikten sonra umrunda olmaz. Kurslara gezilere gidin yeni arkadasliklar edinin siz mutlu olmayi bir erkege baglamayin. Mutlu olmak icin sebebinuz kendinizsiniz. Yanlislardan donebiliyorsunuz ki bosanmissiniz ayrilamam edemem diyen biri degilsiniz guclusunuz.
Başligi düzeltme imkanınız var. Tam özelden yazacaktım konunun altına yazmışsınız.Merhabalar,
İkili ilişkileri akışına bıraktım artık zorlamıyorum. Bir erkeğe de çok ihtiyacım yok açıkçası kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayanım. Ama yine de arada herşeyim var keşke düzgün giden bir ilişkim olsa diye içimden geçirirken buluyorum kendimi. Hayat beni karşı cins ile olan ilişkilerimde sınıyor. Arada yaş geçiyor takıntısı da oluyor tabi. Öyle içimi dökmekten istedim. Teşekkürler şimdiden :)
yalnızlık olacaktı başlık yanlış olmuş
Bosanma asamasina gelmissiniz burada ve dunyada oyle kadinlar var ki dayakta yeseler aldatilsalarda bosanamayan cesareti olmayan. Ben sizi cok guclu goruyorum sadece biraz kendinize kizginlik ve depresiflik var. Terapi aliyor musunuz? Herkes hata yapar hatta ayni hatayi defalarca yapabilir onemli olan onune bakmak gelecgi dusunmektir. Gecmisi birakin gecmiste kalsin silkelenin ne yapabilirim diye dusunun. Ne yapmak sizi mutlu eder hayaller kurun. Kendinize bir konu acin isterseniz konu sahibine ayip olmasin.Henüz boşanmadım davam sürüyor
Ben nasıl ve neden 2.kez hata yaptım
2.kez boşanmayacağım asla demistim
böylesine sünepe bir adamla neden evlendim
Bugün nikah resimlerimizi yırttım
Ben neden kendimden 14-15 yaş büyük ana kuzusu adamla evlenip deli bunak kaynanamı alttan aldım
Ben neden şizofren bir aileye gelin oldum
Hiç mi ders almadım
Bugün babam dedi ki seni uyarmıştım uzerinde mıknatıs var kötüleri çekiyorsun daima
Benim kavgam kendimle
Suçlu benim
Kendimden şikayetçiyim çok sıkıldım kendimden nereye kaçabilirim bilemiyorum
kişisel gelişim kitapları sakinlestiriciler yok yok olmuyor birşeyleri kırıp dökesim var
Ne guzel anlatmışsınızHaklısınız. Bu forumda genelde aksi iddia edilse de Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde de sevilme ve ait olma unsurları bulunur.
Benim çok iyi bir eşim var. Sağlıklı bir bebeğim var. Görünüşe göre eksiğim yok ama o kadar isterdim ki güzel bi işim olsun, mesleğimi yapabileyim diye. O kadar isterdim ki nasıl ifade edilir bilemiyorum.
Işte bir şekilde işi olanın düzgün bir evliliği olmuyor, düzgün evliliği olanın düzgün sağlıklı bir evlâdı olmuyor,sağlıklı evladı olanın düzgün bir işi olmuyor, düzgün isi olanin düzgün bir aile hayatı olmuyor ya ds sağlığı olmuyor. Örnekler bu şekilde çoğaltılabilir.
Bu şekilde yazıyorum ama mesela bu forumda da sıklıkla karşılaşıyorum ki, çalışan kadınlar calişmayanlari küçümsüyor, çocuğu olanlar olmayanlara akıl veriyor, evliliği düzgün olan, düzgün olmayana caka satıyor. Aslında hepimizin bir yani kırık. Ve yarin ne olacağımızı bilmiyoruz. Garantisi olmayan şeyler için birbirimizi kırmak yerine anlayış göstersek ne güzel olurdu.
Ben de sizin konunuz vesilesiyle içimi döktüm . Velhasılı hayat mükemmel değil. Hepimizin eksik bir yani var. Dua etmekten başka çok da bir şey gelmiyor elden.
Allah size; sizi seven ve sizin de sevdiğiniz bir eş nasip etsin. Allah gönlünüze göre versin.
Haklısınız. Bu forumda genelde aksi iddia edilse de Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde de sevilme ve ait olma unsurları bulunur.
Yalnızlığınla baş ediyor olman güzel bir şey.Çevrem var. Arkadaşlarım var. Tanıştığım kişiler oluyor ama o elektrik olmuyor. 33 yaşındayım. Akademisyenim, yakında doktor öğretim üyesi olacağım. Gezip görmediğim ülke kalmadı. Çok iyi bir ailem, beni çok seven insanlar var ama iyi giden bir ilişkim hiçbir zaman olmadı
Ne güzel yazmışsınızYalnızlığınla baş ediyor olman güzel bir şey.
Ben tam tersi 20 yaşında evlendim. Hayatımın 15 senesi eşimin yanında çanta gibi dolaşmaktı. Kendime ait banka hesap no. Bile yoktu. Her işi eşim hallederdi. Evliliğimizin son 2 senesi çatırdamaya başladı. Eşim yabancı uyruklu bir kadınla ilişki yaşamaya başlamış. Velhasıl 35 yaşında el elde, baş başta boşandım. İlk 1 sene depresyon geçirdim. Babamın evime geri döneceksin baskılarına rağmen İstanbul’da yalnız yaşamaya devam ettim. Sonra bütün işlerimi kendi başıma halletmeyi öğrendim. 1 senenin sonunda Facebookta eşimin o yabancı uyruklu kadınla evlendiğini öğrendim. O gün karar verdim. Bende kendime yeni sayfa açacaktım. Sosyalleşmeye başladım. Erkeklerle flört ettim. O “elektrik” dediğiniz kriteri aradım. En sonunda 39 yaşında 2. Evliliğimi yaptım. 42 yaşında 5 tüp bebek denemesinin ardından dünyalar güzeli kızım oldu.
Yani diyeceğim şudur ki. Hayat mottosunuz “Ben bitti demeden bitmez” olsun. Enerjinizi sakın düşürmeyin. İnsanlar kendini aşağı çeken negatif insanları sevmez. İlla ki sizinde nasibiniz bir yerlerde sizi bekliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?