- 27 Eylül 2021
- 1.858
- 3.857
- 83
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Selamlar, konu sahibine ve size ortak yanıt vermek istedim. Ben bu işlerin geçmişle, çocuklukla ve aşamadığımız bazı örüntülerle ilgili olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladım. Önceki ilişkilerinizde yaşadığınız, ortak ve tekrarlayan duygular üzerine hiç düşündünüz mü? Bunların çocukluğunuzdaki yaşantılarla bağını kurmaya çalıştınız mı? Ben babamın beni ne yaparsam yapayım onaylamamasına ve annemin çok pasif biri olmasına istinaden, ilişkilerimde hep onay bekleyen taraf olduğumu ve çoğu zaman annemin aklıyla düşündüğümü fark ettiğimde bir kırılma yaşamıştım ilişkilerle ilgili mesela. Sınav dediğimiz belki de bu örüntüleri fark edip gerekeni yapmaktır. Bir psikoloğa danışmakta fayda var muhakkak. Yalnızlık ve mutsuzluk kader de değil mecburiyet de. Dışarıda birbirini çok güzel seven insanlar var. Siz de denginizi ve sizin için hayırlı olanı bulursunuz umarım.Henüz boşanmadım davam sürüyor
Ben nasıl ve neden 2.kez hata yaptım
2.kez boşanmayacağım asla demistim
böylesine sünepe bir adamla neden evlendim
Bugün nikah resimlerimizi yırttım
Ben neden kendimden 14-15 yaş büyük ana kuzusu adamla evlenip deli bunak kaynanamı alttan aldım
Ben neden şizofren bir aileye gelin oldum
Hiç mi ders almadım
Bugün babam dedi ki seni uyarmıştım uzerinde mıknatıs var kötüleri çekiyorsun daima
Benim kavgam kendimle
Suçlu benim
Kendimden şikayetçiyim çok sıkıldım kendimden nereye kaçabilirim bilemiyorum
kişisel gelişim kitapları sakinlestiriciler yok yok olmuyor birşeyleri kırıp dökesim var
Bakiyim bakiyim dedim 4 ayda yine bi değişiklik olmamış. Yine yalnızlık. Ben de bir gün gerçek ajgı bulabilecek miyim aceba? HöffffMerhabalar,
İkili ilişkileri akışına bıraktım artık zorlamıyorum. Bir erkeğe de çok ihtiyacım yok açıkçası kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayanım. Ama yine de arada herşeyim var keşke düzgün giden bir ilişkim olsa diye içimden geçirirken buluyorum kendimi. Hayat beni karşı cins ile olan ilişkilerimde sınıyor. Arada yaş geçiyor takıntısı da oluyor tabi. Öyle içimi dökmekten istedim. Teşekkürler şimdiden :)
yalnızlık olacaktı başlık yanlış olmuş
Sosyal ortamınız var mı? Birileriyle tanışabileceğiniz bir ortam?Bakiyim bakiyim dedim 4 ayda yine bi değişiklik olmamış. Yine yalnızlık. Ben de bir gün gerçek ajgı bulabilecek miyim aceba? Höffff
Evet var. Çalışıyorum. Arkadaş çevrem geniş, dışa dönük bir insanım. Ama o insan gelmiyor bir türlü. Beni beğeneni ben beğenmiyorum, benim beğendiğim beli beğenmiyor. Yaş oldu 33Sosyal ortamınız var mı? Birileriyle tanışabileceğiniz bir ortam?
İnsanlara biraz şans vermelisiniz belki, sizi beğenenlereEvet var. Çalışıyorum. Arkadaş çevrem geniş, dışa dönük bir insanım. Ama o insan gelmiyor bir türlü. Beni beğeneni ben beğenmiyorum, benim beğendiğim beli beğenmiyor. Yaş oldu 33
Elbette ihtiyaç duyarsın. Aslında bu platformda eleştirilen durum bir erkeğe ihtiyaç duyup, onunla güzel anılar biriktirip, duygusal anlamda bir şeyler paylaşılması değil. Ekonomik gücü olmadığı halde ve erkeğin ona sevgi ve saygısının olmadığını bile bile sırf yalnız kalmamak adına tek taraflı bir aşk yaşayarak tamamen karşı tarafa muhtaç olarak yaşamak isteyenler eleştiriliyor. Nelerini okuyoruz. Sana saygısı olmayan bir erkeğin kendisine de saygısı yoktur ve ondan hiçbir zaman sevgiyi de, mutluluğu da göremezsin. Burada eleştirilenler sadece bu. Aksi halde herkes kafa dengini bulsa, gerçekten ruh ikizi dedikleri biriyle karşılaşsalar bence de güzel bir duygu. Ama bazen olmayınca olmuyor :)
İşiniz eğitiminiz var mı ?33 yaşındayım. Kendimi bu işlere en uzak hissettiğim noktadayım. Önceden çok kasardım kendimi ve üzülürdüm. Ama şimdi çok rahatım.
Maşallah size. Ne iyi geldi boyle güzel bir paylaşım okumak. Mutluluklarinizin devamını dilerim :)Yalnızlığınla baş ediyor olman güzel bir şey.
Ben tam tersi 20 yaşında evlendim. Hayatımın 15 senesi eşimin yanında çanta gibi dolaşmaktı. Kendime ait banka hesap no. Bile yoktu. Her işi eşim hallederdi. Evliliğimizin son 2 senesi çatırdamaya başladı. Eşim yabancı uyruklu bir kadınla ilişki yaşamaya başlamış. Velhasıl 35 yaşında el elde, baş başta boşandım. İlk 1 sene depresyon geçirdim. Babamın evime geri döneceksin baskılarına rağmen İstanbul’da yalnız yaşamaya devam ettim. Sonra bütün işlerimi kendi başıma halletmeyi öğrendim. 1 senenin sonunda Facebookta eşimin o yabancı uyruklu kadınla evlendiğini öğrendim. O gün karar verdim. Bende kendime yeni sayfa açacaktım. Sosyalleşmeye başladım. Erkeklerle flört ettim. O “elektrik” dediğiniz kriteri aradım. En sonunda 39 yaşında 2. Evliliğimi yaptım. 42 yaşında 5 tüp bebek denemesinin ardından dünyalar güzeli kızım oldu.
Yani diyeceğim şudur ki. Hayat mottosunuz “Ben bitti demeden bitmez” olsun. Enerjinizi sakın düşürmeyin. İnsanlar kendini aşağı çeken negatif insanları sevmez. İlla ki sizinde nasibiniz bir yerlerde sizi bekliyordur.
O mesajdan sonra 2. Çocuğum oldu Şubat ayındaMaşallah size. Ne iyi geldi boyle güzel bir paylaşım okumak. Mutluluklarinizin devamını dilerim :)
O mesajdan sonra 2. Çocuğum oldu Şubat ayındaŞimdi 4 kişilik bir aileyiz Amin, cümlemizin
Çoğu kişi yalnız yanlış ilişkileri tercih etmediğin için yalnızsin belki de, ben mesela arkadaşlarımla etkilnlikler yapıyorum, ailemle vakit geçiriyorum. Bahçeye gidiyoruz boşken şehirden uzaklaşmak iyi geliyor. Farklı arkadaşlarınla farklı şeyler yapabilirsin biriyle bowling oyna diğeriyle kahve iç diğeriyle bakım günü yapın kendinize, spaya gidin. Farklı sporlara yazılabilir sin bungee fly var mesela çok eglenceli.Hoff yine buradayım. Yalnızlığımın dibinin dibini yaşıyorum sanırım bu aralar. Yaza tatil planı yapabileceğim arkadaşım bile kalmadı. Ya evlendiler, ya çocuk doğurdular, yada malum fiyatlardan ötürü bütçeleri yetmiyor. Umarım buraya çok güzel bi beraberliğim var yazacağım zamanlarda gelir. Bir iki kişi yazsın da bari burada muhabbet edelim. Çok sıkıldım. Bu kız delirmiş demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?