Yanlızlık

Selamlar, konu sahibine ve size ortak yanıt vermek istedim. Ben bu işlerin geçmişle, çocuklukla ve aşamadığımız bazı örüntülerle ilgili olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladım. Önceki ilişkilerinizde yaşadığınız, ortak ve tekrarlayan duygular üzerine hiç düşündünüz mü? Bunların çocukluğunuzdaki yaşantılarla bağını kurmaya çalıştınız mı? Ben babamın beni ne yaparsam yapayım onaylamamasına ve annemin çok pasif biri olmasına istinaden, ilişkilerimde hep onay bekleyen taraf olduğumu ve çoğu zaman annemin aklıyla düşündüğümü fark ettiğimde bir kırılma yaşamıştım ilişkilerle ilgili mesela. Sınav dediğimiz belki de bu örüntüleri fark edip gerekeni yapmaktır. Bir psikoloğa danışmakta fayda var muhakkak. Yalnızlık ve mutsuzluk kader de değil mecburiyet de. Dışarıda birbirini çok güzel seven insanlar var. Siz de denginizi ve sizin için hayırlı olanı bulursunuz umarım.

Ay ya zaten iyi degilim yazdiklarinizi okudum dahada kötü oldum
Rabbim kiymet bilen insanlarla karsilastirsin en yakin zamanda
Imtihan … biriside yazmis ya, kimi esinden kimi cocugundan kimi cocuksuzlugundan kimi sagligindan…
Herkes diyemem ama cogu insanin icinde büyük firtinalar kopuyor fakat dışa yansıtmıyor…
Ahhh bende yalnızım, derleşecek içimi dökecek bir tane bile dostum yok…
Dibi gördüm yaşadım orada çakılı kaldım bir türlü çıkamıyorum, kendi ellerimle hayatımı mahvettim… kendimi bir türlü toparlayamıyorum.

Bakiyim bakiyim dedim 4 ayda yine bi değişiklik olmamış. Yine yalnızlık. Ben de bir gün gerçek ajgı bulabilecek miyim aceba? Höffff

Elbette ihtiyaç duyarsın. Aslında bu platformda eleştirilen durum bir erkeğe ihtiyaç duyup, onunla güzel anılar biriktirip, duygusal anlamda bir şeyler paylaşılması değil. Ekonomik gücü olmadığı halde ve erkeğin ona sevgi ve saygısının olmadığını bile bile sırf yalnız kalmamak adına tek taraflı bir aşk yaşayarak tamamen karşı tarafa muhtaç olarak yaşamak isteyenler eleştiriliyor. Nelerini okuyoruz. Sana saygısı olmayan bir erkeğin kendisine de saygısı yoktur ve ondan hiçbir zaman sevgiyi de, mutluluğu da göremezsin. Burada eleştirilenler sadece bu. Aksi halde herkes kafa dengini bulsa, gerçekten ruh ikizi dedikleri biriyle karşılaşsalar bence de güzel bir duygu. Ama bazen olmayınca olmuyor :)

33 yaşındayım. Kendimi bu işlere en uzak hissettiğim noktadayım. Önceden çok kasardım kendimi ve üzülürdüm. Ama şimdi çok rahatım.
İşiniz eğitiminiz var mı ?
kalabalık bir yerde mi çalışıyorsunuz ?
Bence biraz daha aktif olun
Sosyal ortamlarda daha çok bulunun.
Kendinizi sevin ve güvenin
Etrafa güzel enerji yayın
Ve de çok istemeyin
Çok isteyince olmuyor çünkü
Akışa bırakın

Maşallah size. Ne iyi geldi boyle güzel bir paylaşım okumak. Mutluluklarinizin devamını dilerim :)

Hoff yine buradayım. Yalnızlığımın dibinin dibini yaşıyorum sanırım bu aralar. Yaza tatil planı yapabileceğim arkadaşım bile kalmadı. Ya evlendiler, ya çocuk doğurdular, yada malum fiyatlardan ötürü bütçeleri yetmiyor. Umarım buraya çok güzel bi beraberliğim var yazacağım zamanlarda gelir. Bir iki kişi yazsın da bari burada muhabbet edelim. Çok sıkıldım. Bu kız delirmiş demeyin.

Çoğu kişi yalnız yanlış ilişkileri tercih etmediğin için yalnızsin belki de, ben mesela arkadaşlarımla etkilnlikler yapıyorum, ailemle vakit geçiriyorum. Bahçeye gidiyoruz boşken şehirden uzaklaşmak iyi geliyor. Farklı arkadaşlarınla farklı şeyler yapabilirsin biriyle bowling oyna diğeriyle kahve iç diğeriyle bakım günü yapın kendinize, spaya gidin. Farklı sporlara yazılabilir sin bungee fly var mesela çok eglenceli.
Eskişehir veya yakın illerdeysen seve seve seninle bir kahve içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…