- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
- 103
Merhaba hanımlar.. Ben başka bir şehire üniversite okumak için geldim ve isteyerek geldim şehri seviyorum..Erkek arkadaşım da bu şehire geldi oda okuyor çalışıyor bir yandan çok az görüşebiliyoruz. Bu şehirde ikinci senem olmasına rağmen hiç bi arkadaşım diyebileceğim insan yok onu bırakın tanıdık diyebileceğim biri bile yok.. Oysa ki ben çok kolay arkadaş edinebilen bi insanım her ortama ayak uyduran neşeli biriyim. Buraya geldiğimden beri tek başıma kaldım resmen ve iyice içime kapanmaya başladım.. her yere erkek arkadaşım müsait olmadığı zaman tek gidiyorum her şeyi tek başıma yapıyorum ve insan bu güzel yıllarını dolu dolu geçirmek ister niye böyle oldu anlamıyorum..Sınıfımda herkes önceden bi tanış bulmuş kendine çok fazla gruplaşma var ortada tek kaldım resmen.. Klüplere katıldım etkinliklere gittim bi arkadaş bulamadım olmadı kafayı yiyeceğim insan bi kız kıza oturup dedikodu yapmak istiyor kafa dağıtmak sohbet etmek istiyor ama yok.. Kendi yaşadığım şehirde oldukça fazla arkadaşım varken burda böyle yanlız kalmak beni çok üzüyor..