• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

O masum çocuğa ve o zavallı kadına yaşattıklarının bin katını yaşadın öyle gebersin ..!! 1.5 sene o kadıncağız hem Can'ımın derdine düşmüş hemde kızını korumak istemiş ama Yapamamışş.. Şikayette bulunmuş halüsinasyon görüyorsunur denilmiş :( aldığın ağır ilaçlardan dolayı ... İbreti alem için böyle yapanlar öyle cezalandırılacakki diğer kanı bozuklar cesaret edemiyecek !!! Yapmayı bırak hayalini bile kuramıyacaklar !!! Onun için çocuk istirmarcılarına İDAM gelsin .. Ama öyle acısız değil ölümün acısını Çek'e Çek'e ... O masum Melek'lere yaşattıkları acının bin katını Çek'e Çek'e ...

Bi haberi okudugumdan beri başım feci ağrıyor. Benim de bir kızım var ve sabah servisle gidiyor. Bir baba bunu yapabiliyorsa şimdi gel de huzurla yaşa:( Eskiden Perihan abla dizisi vardı mahallede huzur mutluluk vardı. Neler vermezdim öyle bir dünyada yaşamak için. Gel de huzurla uyu gel de hayattan tad al!

Allaha emanet olsun tüm çocuklar ve hepimiz. Moralim çok bozuldu. O masum yavru babadan bunları yaşadı ya yaşayan bir ölü gibi bir ömrü olur:(

Burada öfke kusulacak asıl merci bu kımıl zararlısını salanlardır.
Kusura bakmayın bedduayla insan ancak kendi vicdanını rahatlatır.
Dışarda gezmesinin hesabı sorulmadıkça bu olaylar yaşanacak. Cehennemden medet umacak kadar güvensiz ve korkunç bir hayatta çocuk büyütmeye çalışacağız.
Unutulacak. Diğerleri gibi.

Alintidir

Peki nasıl olur da bu adam, bu aşağılık yaratık tutuklu değil...
İşte söylediğim nedenlerden dolayı. Serik’te Çocuk İzleme Merkezi yok, pedagog yok, bir şey yok. Antalya’ya yollanmış. Orada da devlet hastanesinde üstünkörü bir rapor vermişler. Anneyi dinlememişler, hatta hiç dinlemek istememişler. İki rapor var. Birinde “Kuyruksokumunda basit tıbbi müdahale ile giderilmeyecek bir ekimoz tespit edilmiştir" deniyor. Ama çocuk psikiyatri uzmanı, çocuğun annesi etkisinde kaldığını belirtmiş. O kadar manasız ve tuhaf bir rapor ki, o rapora binaen de itiraz edilmiş. Adam, tutuklandığı halde salıverilmiş. Oysa çocuğun detaylı ifadeleri var, “Babam şöyle yaptı, böyle yaptı” diye anlatıyor. Buna rağmen salıveriliyor.

Selam HANIMLAR
Sinirden elim ayağım titriyor yeminle !!! Yeter artık ya yeter ... Daha düğün evinde 3 yaşındaki çocuğa yapılan vahşetin acısı siniri geçenden ... Manavgat'ta yeni mi haber 4, 5 yaşındaki kız çocuğuna babası olacak şerefsiz defalarca tecavüz etmiş :KK43:
Annesi babasının yaptığı eziyetlere dayanamamış kadın zavallı kolan kanseri tedavisi görüyormuş ... Ada'mı.uçkur Sevda'sı bi türlü bitmediği için tedavi aşamasında kadına cinsel istismarda bulunmaya devam etmiş ... Tabi kadını hastalık ilerleyip kemoterapi tedavisi sırasında o hastanedeyken yada evde ilaçların etkisi ile uyuklarlarken ... Adi şerefsi 4,5 yaşındaki yavruya tecavüze başlamış .., çocuk artık tuvaletini tutamaz duruma gelinece hastanede ortaya çıkmış durum ... İnanın ağlayarak yazıyorum şuanda :KK43:( kopsun kıyamet batsın bu dünya .... Olmaz olsun böyle baba ... Sinirden bazı hakaret içerikli sözler yazdım kusura bakmayı. Hakkı'nızı helal edin ..
Hadim edecekler boyle serefsizleri yada asacaklar..

AYŞE ARMAN
Allah belanı versin! Böyle baba olmaz olsun!!! Manavgat'ta öz baba 4.5 yaşındaki öz kızına
Offfffffffff!
5a84b38a2269a21044ec4f36.jpg

15.02.2018 - 09:30Hürriyet Haber
Duyduğum en iğrenç, en korkunç vakalardan biri bugün okuyacağınız. Türkiye’nin her yerindeki kadın örgütlerinden cinsel istismar davaları geliyor bana. Avukatlar, sivil toplum örgütleri arayıp haberdar ediyorlar. Bu sefer ki Manavgat’tan. Duyunca karnıma kramplar girdi. Bu seferki, aile içi cinsel istismar. Böyle babalar olmaz olsun! Gebersinler! Aşağılık mahluk, eşine yıllarca zaten eziyet ediyor. Sapık cinsel isteklerini kabul etmezse, zorla yapıyor. O kadar ki kadın sonunda hastalanıyor. Kolon kanseri tedavisi görürken de onu bir takım iğrenç şeylere zorlaması hastalığını tetikliyor. Zaten daha önceden de başka bir kadına, ırza tasaddi suçundan 2 yıl 10 ay mahkumiyeti var.

Bitmedi!

Son bir buçuk yıldır da, eşi kemoterapi görürken, kadın hastanedeyken ya da baygın halde evde yatarken, 4.5 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunuyor. Allah boylarını devirsin böyle adamların! Yemin ediyorum yazacak bir şey bulamıyorum. Çocuk, tuvaletini tutamaz hale geliyor, çocuğun kuyruksokumunda basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derece bir ekimoz olduğu tespit edilmiş durumda. Ve bu iğrenç, pespaye, aşağılık sapık hâlâ serbest! El birliğiyle bu adamın hak ettiği cezayı alması için uğraşalım. Bugün bu meseleyi Avukat Umut Çiftçi’yle konuştuk...

5a84a926d3806c0c44597d20

Umut Çiftçi

Duyduğum en iğrenç cinsel suçlardan biri! Resmen sapıklık! Manavgat Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurumu Başkanı olarak nasıl bir insanlık dışı olay bu yaşanan, anlatır mısınız?
Anne, 4. evre kolon kanseri. O, kemoterapideyken ya da kemoterapinin etkisiyle evde baygın yatarken, baba, öz kızına cinsel istismarda bulunuyor. 1.5 yıl boyunca devam ediyor. Çocuğun, arka kuyruk sokumunda basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derecede bir ekimoz olduğu tespit edilmiş durumda.

Sizin nasıl haberiniz oldu?
Anne, adliyede bize ulaştı. Biz de gönüllü kadın avukatlar olarak ona her şekilde yardım edeceğimizi söyledik. Perişan hâldelerdi anne-kız. Ev tutuldu, baştan aşağı döşedik. Çocuğu rehabilite etmek için psikologlarla görüştük. Ama ne yapsak yaşadıkları travmayı aşmaları zor. Sürekli koruma kararları alıyoruz adam yaklaşamasın diye...

TECAVÜZ KANSERİ TETİKLEMİŞ

Ben doğru mu anlıyorum... Anne, 4. evre kanser hastası. Kanserine de, bu Allah’ın belası adamın tecavüzleri mi yol açıyor?
Kanserini tetiklemiş. Çünkü tedavi sırasında da eşinin tecavüzüne maruz kalıyormuş, sürekli kanama geçiriyormuş. Söylenen: “Maruz kaldığı aile içi tecavüzler, kolon kanserinin ilerlemesine sebep olmuş olabilir...”

Bu nasıl bir sapıklıktır...
Adamın zaten uç boyutta cinsel istekleri varmış. Kadının çekmediği kalmamış. Dayak, şiddet, bir çok defa koruma kanununa göre tedbire başvurulmuş. Sonunda kadın kanser oluyor. Kemoterapi aldığı zaman, ya hastanede yatması gerekiyor ya da ilaçların etkisiyle bir hafta filan kendine gelemiyor. Bu sıralarda adam, çocuğu, gezdirme, lunaparka götürme bahanesiyle bulduğu her yerde çok kötü bir şekilde cinsel istismarda bulunuyor. Bazen, kadın baygın halde yatarken, gece evde de istismar ediyormuş...

Anne nasıl anlıyor?
Çocuk, çoğunlukla üstü başı dağınık halde geliyormuş. “Sen bu çocuğa bir şey mi yapıyorsun?” demiş. Adam inkar etmiş tabii. Ama sonra çocuk, yemeden içmeden kesiliyor. Sonra tuvaletini tutamamaya başlıyor. O zaman anne şüpheleniyor. Bir de yaraları görünce iyice emin oluyor...

Sonra ne oluyor?
Geçtiğimiz eylül ayında, Serik’te, karakola şikâyetçi oluyor. O dönem Manavgat’a yarım saat uzaklıkta Serik’te yaşıyorlar. Sonra Manavagat’a taşındılar. Serik’te çocuğun ifadesi de alınıyor. Ama oradaki kolluk kuvvetleri herhalde adamı tanıyorlar ki sürekli kadına baskı yapıyorlar. “İftira atma! İftira atmak suçtur! Barışın kocanla. Çocuğu o, sevmiştir onu, senin düşündüğün gibi bir şey yoktur...” diye diye ciddi bir suçu örtbas etme yoluna gitmişler. Hatta kadın şikâyetçi olduğu halde, “Şikâyetçi değil!” gibi yazmışlar, sonradan şikâyetçidir demişler. Çocuk korkunç şeyler anlatıyor. Gerçekten insanın kanı donar.

Peki nasıl olur da bu adam, bu aşağılık yaratık tutuklu değil...
İşte söylediğim nedenlerden dolayı. Serik’te Çocuk İzleme Merkezi yok, pedagog yok, bir şey yok. Antalya’ya yollanmış. Orada da devlet hastanesinde üstünkörü bir rapor vermişler. Anneyi dinlememişler, hatta hiç dinlemek istememişler. İki rapor var. Birinde “Kuyruksokumunda basit tıbbi müdahale ile giderilmeyecek bir ekimoz tespit edilmiştir" deniyor. Ama çocuk psikiyatri uzmanı, çocuğun annesi etkisinde kaldığını belirtmiş. O kadar manasız ve tuhaf bir rapor ki, o rapora binaen de itiraz edilmiş. Adam, tutuklandığı halde salıverilmiş. Oysa çocuğun detaylı ifadeleri var, “Babam şöyle yaptı, böyle yaptı” diye anlatıyor. Buna rağmen salıveriliyor.

6 YAŞINDA ÇOCUK NASIL UYDURSUN

İnanılır gibi değil... Nasıl olur?
Oluyor Ayşe Hanım! Pek çok benzer vaka var elimizde. Bu size anlattığım anne-kız olayında, anne hakkında, “Kadın, kemoterapi gördüğü için kendinde değil, halüsinasyon görüyor” gibi şeyler yazılmış. Oysa kadın gayet kendinde biri. “Mental kısıtı var” ve “Ruhsal bozukluğu var” denmiş, oysa öyle bir şey yok. Zaten anneyle konuşmamış bile doktor. Onu muayene etmeden, görmeden nasıl böyle bir karar verebilir ki? Çocuk da minicik bir şey. Şu anda hâlâ altına kaçırıyor, elimizden geldiğince rehabilite etmeye çalışıyoruz...

Türk Ceza Kanunu’nda bu suçun karşılığı ne?
Mutlaka tutuklanırdı. Zaten ilk başta tutuklanmış. Ama raporlarda netlik olmaması lehine yorumlanmış. O yüzden salıverilmiş. Ortada 6 yaşında bir çocuk var, asla bilmemesi gereken ayrıntıları anlatabilen bir çocuk. Bütün bunları nasıl uydursun? Feci şeyler anlatıyor çocuk...

İki kadının da hayatını kaydırdı... Nasıl bu pisliğe hak ettiği ceza verilmiyor?
Biz de verilmesi için uğraşıyoruz. İfadeler, o gün o kadar kötü alınmış ki, olan biten gerçek bir şekilde yazılsa, sonuç çok farklı olurdu. Savcı Bey’e, kadın hakları olarak, dosyaya dâhil olduğumuzu anlatınca ve işin vahametinden söz edince, “Tamam açacağım dava ama çok da delil yok ortada!” gibi bir şeyler söyledi. Moralimizi bozmadan, hep birlikte bu anne-kıza destek olacağız. Siz de lütfen desteklerinizi esirgemeyin..

Selam HANIMLAR
Sinirden elim ayağım titriyor yeminle !!! Yeter artık ya yeter ... Daha düğün evinde 3 yaşındaki çocuğa yapılan vahşetin acısı siniri geçenden ... Manavgat'ta yeni mi haber 4, 5 yaşındaki kız çocuğuna babası olacak şerefsiz defalarca tecavüz etmiş :KK43:
Annesi babasının yaptığı eziyetlere dayanamamış kadın zavallı kolan kanseri tedavisi görüyormuş ... Ada'mı.uçkur Sevda'sı bi türlü bitmediği için tedavi aşamasında kadına cinsel istismarda bulunmaya devam etmiş ... Tabi kadını hastalık ilerleyip kemoterapi tedavisi sırasında o hastanedeyken yada evde ilaçların etkisi ile uyuklarlarken ... Adi şerefsi 4,5 yaşındaki yavruya tecavüze başlamış .., çocuk artık tuvaletini tutamaz duruma gelinece hastanede ortaya çıkmış durum ... İnanın ağlayarak yazıyorum şuanda :KK43:( kopsun kıyamet batsın bu dünya .... Olmaz olsun böyle baba ... Sinirden bazı hakaret içerikli sözler yazdım kusura bakmayı. Hakkı'nızı helal edin ..

SORMAYIN !! SORMAYIN !!

Sabahdan beri bu olanlara yanıyorum. Ağlıyorum... Dua ediyorum Rabbime beddua ediyorum !!!!!

Kafam allak bullak, aklım zihnim hiç birşeyim almıyo bu olanları!! Dünya bu kadar yaşanmaz bir halde artık!!
Doğacak çocuğum adına endişeliyim!! Kendim adına geleceğim adına endişeliyim !!

Hayattan soğumuş bir vaziyette , sabah beri olanları düşünmekteyim ... RABBİMMM GÖRÜYORSUN!! İnsanlıktan nasibini almamış, varlıklarınnn ennn aşağılıkklarına Sen ne yapacağını en iyi bilensin Rabbim. İnsan demeye dilim varmaz , hayvan desem hayvana hakaret etmiş olurum DİYEMEM!!!!!!! Sen görüyosun RABBİMMM Cezalarını ver Allahım bir daha bunun gibi hiç bir mahlukata fırsat verme Allahım !!!

İçim yanıyo içim.....

Geçenlerde köpek
Şimdi kız çocuk
Yine geçen kadın
Geçen sene erkek çocuk

Bu ülkede egemen neden yetişkin erkek?
Ülke onların penisinin etrafında dönüyor resmen.

Cinayetler de bu yüzden

Paşa oğlanlar sizi arsız, düşmanlar

Ülkeye idam cezası gelirse, önce bu sapıkları bahane edecekler ama daha sonra siyasiler yada masumlar tek tek gidecek bunu belirtmeden geçmeyim. İftira olasılıklarında ne olacak masum insanların da canı yanabilir?

Sizce idam caydırıcı olur mu peki? Hapis cezası zaten çözüm değil. Ama pedofili de şizofreni gibi insanların beyinde kontrol edemediği bir hastalık. Bu sapkınlara 3 sene ceza verse çıkınca yine devam. Pedofillerin/ensestlerin idam örnekleri ile cayacaklarını düşünmüyorum sadece idam ile sayılarında azalış olabilir bir nebze. TV'de doktorlar bunun bir hastalık olduğunu ve tedavisinin mümkün olmadığını, o sapkınların beyinlerinin bu şekilde çalıştığını söylüyorlar. Evlerden ırak bir insan nasıl böyle bir ruh haliyle yaşayabilir , bizim onlara baktığımız algıdan bakmadıkları kesin :KK43:

Yazdıklarınız ilgimi çekti yorum yapmak istedim. :KK52:

Son zamanlarda pedofili ve zoofili içerikli çok fazla habere maruz kalıyoruz ne yazık ki. :KK43:

Önce anlam veremiyoruz, kanımız çekiliyo, aklımız almıyo. Sonra kendimizi mağdurun sevenlerinin yerine koyup çok üzülüyoruz. Ve en sonunda çoook öfkeleniyoruz, gözümüzü intikam hırsı bürüyo, adalet duygumuz zedeleniyo kısasa kısas istiyoruz.

Ama bunların hiçbiri yaşadığımız felakete çare olmuyo malesef. Siz de değinmişsiniz ya 3 sene ceza verseler ve suçlu hapisten çıksa yine devam edecek, idam cezasının bile caydıracağını düşünmüyorum diye. O kadar hak verdim ki okurken. Hoppa

Yarın sabah dünyadaki pedofili ve zoofiliye eğilimli insanların hepsi ölse, buhar olup uçsalar çok değil 15-20 sene sonra insanlık yine bu sorunla boğuşuyor olur. Kökü yok bu insanların ki kazıyalım. Hepsini yok ettiğimizi düşünsek bugün agucuk gugucuk yapıp sevdigimiz bebekler yarın bi bebeğe böyle igrenc, böyle kansız, böyle vahşice şeyler yapabilecek canavarlara dönüsecekler. :KK43::KK43:

Özetle bu insanlar hastalar. Ha yanlış anlaşılmasın, hastalar diye empati besleyecek değilim asla. Her haberde benim de ilk eğilimim acılar içinde ölmelerini dilemek oluyo inkar etmiyorum. :KK62:Ama onları "canavarlaştırmak" da sorunu çözmüyor.

Hani insan insanın kurdudur derler ya, bu olaylar da bizim kurdumuz. Biz normal insanları "bu insanlardan" koruyacak çok sıkı yasal denetimler lazım. Daha da önemlisi daha suç oluşmamışken bu insanları zararsız hale getirecek, iclerindeki canavarı dizginleyecek bilimsel tedaviler lazım ve bu tedavilerin ulaşılabilir olması lazım.

Dünyada şizofreni gibi iyileşmeyen, ömür boyu taşınan ve bu nedenle ömür boyu tedavi gerektiren bi hastalık olarak görülüyo. Bizde de bu şekilde yaklaşılmalı.

Bu insanlar birine zarar vermeden devlet destegiyle düzenli tedavi altına alınmalı.

Bu şekilde tedavi gören veya suça karışmış kişiler yaşadıkları mahallenin muhtarına, mahalle sakinlerine, işyerlerine bildirilmeli. İnsanlara temkinli olma imkanı tanınmalı.

Okulların, çocuk parklarının olduğu semtlere yerleşememeliler. Böyle yerlerde calısamamalılar.

Evlenme ve bi çocuğun velisi/vasisi olma ehliyetleri olmamalı. Baba ya da anne olamamalı bu insanlar. Hukuki ve tıbbi olarak engellenmeli.

Hayvan sahiplenememeliler sonra.

Doktor kontrollerini aksatamamalılar. Belki elektronik kelepce ile denetlenmeliler.

Daha insani, daha önleyici bi şeyler yapılmalı.

Son düzenleme:
Of Allahim onceden nadir duyardik boyle seyleri. Simdi arka arkaya duyuyoruz:( hani icerde öldürürler yasatmazlar diyoruz, Iceridekilerden adalet bekliyoruz. Ne kadar acınacak durumda adalet.. idam gelmedikce bu haberleri daha cok duyucaz:( yavrularimiz icin surekli endise halinde olucaz. Cok cok kotu:(

Bi kaç ş....z idam edilmezse bu gibilerin gözü görmezse bu olaylar bitmeyecek..
sadece tek bişeye idam gelmeli..
çocuk istismarı çocuğa şiddet... başka kim bilir nerelerde kaç çocuğun canı yanıyor haberimiz yok :KK43:

Allah belasini versin bu ne ya biz bitsin artik dedikce her gecen gun giderek cogaliyor ne zaman buna dur diyecekler niye hala cezalar agirlastirilmiyor ya daha kac cocugun kadinin ölmesi gerekiyor ne bekliyolar ya

Back
X