Yansın CEHENNEM bu ahlaksız zalimler için !!!

AYŞE ARMAN
Savcı Bey’e, kadın hakları olarak, dosyaya dâhil olduğumuzu anlatınca ve işin vahametinden söz edince, “Tamam açacağım dava ama çok da delil yok ortada!” gibi bir şeyler söyledi.
5a84a926d3806c0c44597d20
5a84b38a2269a21044ec4f36.jpg
Nasıl delil yokmuş kızın vücudu başlı başına bir delil değil mi daha ne delili arıyorlarmış acaba. Aslında bu sapıkların eline bu olayları normal gören ya da inanmayı reddeden insanları vermek lazım görsünler onlar da vahşet nasıl olurmuş. Adamın karısı bile tecavüze uğruyor kanseri daha da ilerliyor bunun bile bir cezası yok ne kadar acı bir durum

Son düzenleme:
yen ederim artık haber izlemiyorum! O kadar sinirlerim bozuluyor ki? Tecavüzden sonrasını okuyamadım bile.
Allah kahretsin bu pislikleri! Nasıl temizlenecek bu dünya bu kadar pislikten hiç bilmiyorum!

Gercekten nasil uyuyoruz aklim almiyo bu beyninden buyuk herturlu b.ka intermet sayrsinde ulasan pislikler artik sinir taniyolar helak olacak insanlik

Selam HANIMLAR
Sinirden elim ayağım titriyor yeminle !!! Yeter artık ya yeter ... Daha düğün evinde 3 yaşındaki çocuğa yapılan vahşetin acısı siniri geçenden ... Manavgat'ta yeni mi haber 4, 5 yaşındaki kız çocuğuna babası olacak şerefsiz defalarca tecavüz etmiş :KK43:
Annesi babasının yaptığı eziyetlere dayanamamış kadın zavallı kolan kanseri tedavisi görüyormuş ... Ada'mı.uçkur Sevda'sı bi türlü bitmediği için tedavi aşamasında kadına cinsel istismarda bulunmaya devam etmiş ... Tabi kadını hastalık ilerleyip kemoterapi tedavisi sırasında o hastanedeyken yada evde ilaçların etkisi ile uyuklarlarken ... Adi şerefsi 4,5 yaşındaki yavruya tecavüze başlamış .., çocuk artık tuvaletini tutamaz duruma gelinece hastanede ortaya çıkmış durum ... İnanın ağlayarak yazıyorum şuanda :KK43:( kopsun kıyamet batsın bu dünya .... Olmaz olsun böyle baba ... Sinirden bazı hakaret içerikli sözler yazdım kusura bakmayı. Hakkı'nızı helal edin ..

Nasıl delil yokmuş kızın vücudu başlı başına bir delil değil mi daha ne delili arıyorlarmış acaba. Aslında bu sapıkların eline bu olayları normal gören ya da inanmayı reddeden insanları vermek lazım görsünler onlar da vahşet nasıl olurmuş. Adamın karısı bile tecavüze uğruyor kanseri daha da ilerliyor bunun bile bir cezası yok ne kadar acı bir durum

Dünyanın hiç bir yerinde adalet yok..
Allah ın adaletine bırakıyorum
O hesabı çabuk ve çetin görendir..

Dünyanın hiç bir yerinde adalet yok..
Allah ın adaletine bırakıyorum
O hesabı çabuk ve çetin görendir..
Zalimler için yaşasın cehennem sözü ne kadar da doğruymuş.
Ama o zamana kadar Rabbim o çocuğun tüm izlerini ruhundaki tüm yaralarını temizler inşallah yoksa bu travmadan nasıl kurtulacak o çocuk nasıl bir gençlik nasıl bir annelik yaşayacak eşine nasıl güvenecek. İçim çok acıdı iki kız annesi olarak içim çok yandı..

Zalimler için yaşasın cehennem sözü ne kadar da doğruymuş.
Ama o zamana kadar Rabbim o çocuğun tüm izlerini ruhundaki tüm yaralarını temizler inşallah yoksa bu travmadan nasıl kurtulacak o çocuk nasıl bir gençlik nasıl bir annelik yaşayacak eşine nasıl güvenecek. İçim çok acıdı iki kız annesi olarak içim çok yandı..

Evet dünyada edilecek zulüm allahın gazabının yanında hic bir şey
O masum melek rabbim onu iyilestirsin ruh ve beden şifası versin..
Hiç kimseye güvenim yok..
Sokakta asla elletmiyorum çocuğuma kimseyi gerçi artık allahtan başka kimseye güvenmiyorum..

Minicik subyan o yaaa. Nasil bir babanin nefsi uyanir evladina. Baba olmasini gectim, bebege nasil yapilir bu.
Adam bir sekilde ceza aldi diyelim peki o bebenin yasadiklari silincek mi aklindan.

Yazip yazip siliyorum yuregim kaldirmiyor. Gozyasim durmuyor. Evlatlarimizi nasil ve kimden koruyacagimizi bilemez hale geldik.

evladım 7 yaşında ateşi vardı sabaha kadar uyumadan başındayım bu gece.babası da uyanıp uyanıp bakıyor sabah işi olduğu halde.biz teline kıyamazken bu baba müsveddesi nasıl yapar kızına eşine bunları ya geberesice herif.

Aklım almıyor bır babanın öz evladına nasıl nefsı kalkar allahım sen kımseyı sasırtma iyi bile durdu dunya bencede bitsın artık bu dunya

Yıllar önce bir film izlemiştim!tecavüz yüzünden ruh sağlığı bozulan bir kadın hastahaneden çıktıktan sonra kendi gibi olan kadınları bulup orgutluyordu
tüm niyeti bozuk pislikleri ağlarına düşürüp popolarına sıcak sağlama yöntemiyle koca harflerle tecavüz yaziyorlardi

Allah'im kimselere birakmasin (O) C.Cversin cezasını
Kullara kalırsa böylesini besleyip iyice semirdikten sonra tekrar aramıza saliyor lar öldüren çelişki!!!
Ama öyle bir rezil şekilde olsun ki cezası!Anadan uryan sokaklarda divane dolaşırken bulsunlar

kadınlar kulübü olarak çocuklara cinsel istirmada bulunanların cezalarının artırılması için bişiler yapalım. twitter'dan/sözlüklerden de yayarsak tüm türkiye ayaklanır bu konuda.

çocuğumuzu nasıl koruyacağımızı şaşırdık.

Mune Mune ablacım yapabileceğimiz bişi olur mu? yasak mıdır, nedir?

gerçekten artık onların cezasını içerdekilerin vermesini beklemek istemiyorum.

her yerde idam cezaları varken bize gelince şeriat kuralı varsayılıp yasaklanmasını istemiyorum.

bu pislikler her yerde, en ağır cezayı hakediyorlar, susup ah vah edip oturmak istemiyorum.

sokağa mı çıkıcaz; çıkalım, yürek yangınımız ancak böyle söner!

herşeyi getiriyorlar da şu idam kanunu getiremiyorlar. valla artık ark niyet olduğuna inanıyorum!!!!

Selam HANIMLAR
Sinirden elim ayağım titriyor yeminle !!! Yeter artık ya yeter ... Daha düğün evinde 3 yaşındaki çocuğa yapılan vahşetin acısı siniri geçenden ... Manavgat'ta yeni mi haber 4, 5 yaşındaki kız çocuğuna babası olacak şerefsiz defalarca tecavüz etmiş :KK43:
Annesi babasının yaptığı eziyetlere dayanamamış kadın zavallı kolan kanseri tedavisi görüyormuş ... Ada'mı.uçkur Sevda'sı bi türlü bitmediği için tedavi aşamasında kadına cinsel istismarda bulunmaya devam etmiş ... Tabi kadını hastalık ilerleyip kemoterapi tedavisi sırasında o hastanedeyken yada evde ilaçların etkisi ile uyuklarlarken ... Adi şerefsi 4,5 yaşındaki yavruya tecavüze başlamış .., çocuk artık tuvaletini tutamaz duruma gelinece hastanede ortaya çıkmış durum ... İnanın ağlayarak yazıyorum şuanda :KK43:( kopsun kıyamet batsın bu dünya .... Olmaz olsun böyle baba ... Sinirden bazı hakaret içerikli sözler yazdım kusura bakmayı. Hakkı'nızı helal edin ..
O kadar doğru söylemişsin ki daha fazlasını hak ediyor boyleleri

Düşünüyorum bı yerden düşen cocugum bı daha aynı yere geldiğimizde elimi sımsıkı tutuyor benim çocuğum 1 yaşında daha bilinçsiz ve tekrar aynı şeyi yaşamanın korkusunu bilecek kadar bilinçli

Bu çocuk daha büyük ve bunu yaşayan çocukların bı çoğu bu anları ömrü boyu unutmayacak

Cezalar artırılmalı

Size danışmak istiyorum kk ailesi olarak bu konuda yapabileceğimiz bişey varmı nereye başvurmamiz gerekir elimizden ne gelir daha büyük cezalar alınması ve bu çocukların geleceği için bizler neler yapabiliriz ??

Cezalarımız caydırıcı değil . !
1 - 2 tanesnı şöyle sallandırcaklar bak bakalım yapıyolarmı bir daha !
Allahın belası köpek , Şere******siz! ADi !
LAn 50 tl ye o işi görebılıyosun ne istedın bebekteenn neee !!
Soyu sopu kuruyasıca!

Halk oylaması yapılsın idam hadım ne lazımsa yaaaa hof yaa hoffff .
Kampanya filan baslatalım baari bu nedir yaaa .Hic bir canlıda bu yoktur bu nedir.

Back
X