- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 421
- 198
Ne düşündügümü açık yazayım ama kırılma lütfen......hala tarzın ezikçe .......olsun bu kadarı da büyük bir adım sonuçta.........ben dilini konuşsan daha iyi edersin....ben böyle bir ilişki istemiyorum ben bir ilişki içersinde aranmamaktan hoşlanmıyorum gibiEvet dimi?
Bu soğukluğun bu garipliğin farkında olan bi tek ben olamam. bence oh sonunda anladı diyecek o da.
Şey yazdım,
beni artık tanıyorsun ama ben artık kendimi tanıyamamaya başladım. Açıkcası sürekli taktik yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Aramayım mı? Sıkar mıyım? vs diye düşünmeden rahatca sevgimi gösterebileceğim bi ilişki istyiorum. Sende daha fazla soğuma benden, bende senden. Bu burda bitsin. Sende seni anlayabilen birini bulursun umarım.
fazla duygusuz gibi ama duygularla hareket etmem bi işime yaramdı. Buda böyle olsun. Okumadan düşünmeden attım ve sildim.
Yarın konu açılırsa meramını duygusal olarak değil kesin bir dille bu ilişkiden birşey anlamadığını ve bunu daha fazla sürdüremeyeceğini belirt......seni seviyorsa bir adım atar zaten