Sevgi , o duygu...
Bitmiyor bende de bitmedi bende aynen deli gibi seviyorum hala.. Şu yazını okuyunca hatırlayıp ağlayacak kadar hemde.. Anlatamayacak kadar çok içimden taşa taşa..
Ama olmuyor yani. beklerdim bakın bekledim de ama ne hissettim biliyor musunuz? o beni üzmemek için bitirmiyor gibi bişey tarif edemiyorum ama sanki soğuk davrana davrana benden bekliyor gibi ... yada Allah korusun hiç konduramam o duruma düştüyse çok üzülürüm ama başka biri de vardır belki... bilmiyorum Allah büyük .. ama hissettim ve biraz da onun için vazgeçtim. Mutlu değil, ben desen değil..
Arkadaşım ya seninki de zormuş, erkeklerin askerden gekdikten sonraki dönemlerinde çok büyük değişimlere uğradığını okumuştum, dinlemiştim. Zaman verilmesi gerekiyor sanırım ikinize de biraz..
Ama, asla çok sevdiğin için pişman olma sevmekten utanılmaz. Sevebiliyor olmaktan gurur duy.. ben öyle yapıyorum. O bu kadar güzel sevilmeyi tadamadığı için yansın.
Keşke ben de şunu hissetsem, beni sevmiyor, bitirmek istiyor benimle mutlu değil desem. O zaman içim rahat olur çekip giderim işte. Biliyorum değil hissediyorum beni sevdiğini. Hiç bir şeyine inanmasam o sevgisine inanıyorum. Hele iyi geçinip onun canını sıkmadığım zamanlarsa dört dönüyor etrafımda, askerden önce bencildi ama şimdi daha çok konuşur, dinler, ilgilenir, beni anlar oldu. Benimleyken mutlu olduğunu görüyorum ben. Ama o şüphe var ya kurt sanki düştüğü gibi yemeye başlıyor insanı ta ki bitirene kadar. Çok seviyorum utanmak da değil ama pişmanım keşke sevgimi gösteren ben olmasaydım. Ya sen bana aşık olmasaydın, ben sana bu aşkımla ne hallere düşerdim diye kendi söyler. O da vazgeçemez benden biliyorum ama ayrılıyorum diye çok rahat söyler kavgada, sonra da biliyorum ya ayrılmazsın blöf işte der güler. Bunu yapan taraf ben olsaydım keşke. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu tecrübem aklında kalsın