Çok haklısın . Bugün benim de duygusallığım üstümde bir de senin yazdıklarını okuyunca iyice kötü oldum .
Ama haklısın inan insan bir zaman sonra affedebiliyo tüm kırgınlıkları tüm yaşanılanları ve sadece iyi olsun hayatta olsun diyebiliyo.
Bu galiba zamanın da çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz için olsa gerek hala kıyamıyoruz sevdiklerimize ama bu güzel bir şey taş kalpli değiliz işte insanız nede olsa.
Bugün uzun zamandır aramız soğuk olan kuzenim ile barıştık 2 günlük dünyada gerçekten değmiyor kırgınlıklara dargınlıklara
Ayrılma konusuna gelince bende senin gibi güzel ayrılmıştım sevgilimden yani hiç bir aldatma kötü söz vs yaşanmamıştı
Hatta ağlayarak sarılarak ayrıldık
Onca zaman geçti üstünden artık bende senin dediğin gibi diyorum tek iyi olsun mutlu olsun kader kısmet değilmiş bizim olmamız
Öyle işte ya bende duygusalım bu gece yatıp uyusam iyi olacak :)
Çok anlayışlısın sağol, ne iyi olmuş kuzeninle bir daha hiç ayrılmayın inşallah..
Affedebiliyor evet, hatta şunu anladım ben kimseye beni sevmediği için kızamam ki :) ne bencillik.
elma hikayesi aslında.. ben elmayı hep sevicem, elmanın yeri bende çok ayrı çok büyük .. cidden bi gün onu sevmekten vaz geçebileceğimi düşünmüyorum aşktan ziyade doğru, iyi bir insandı çünkü... ama kabul ettim.
Düşünsene ya bu kadar sevdiğim biriyle küs ayrılsaydım bencillik etseydim allah korusun yarın öbür gün bişey olsa... aman aman... tövbe..
Dediğin gibi insanız, ve bu insan yanımız her şeyden büyük olmalı..
Acilen toparlanmalı bu ruh halinden arkadaşım ya