:) sanırım biraz cesarete ihtiyacım var.Why not ?
Teşekkürler cevabınız için :) ne mutlu size...Hayır hayalperest değilsiniz dedikleriniz yapılamayacak şeyler değil. Geç kalmayın ilerde üzülmeyin yeter:) ben 25 yaşında hala okuyorum bunları hiç umursamıyorum.
Ben bile okurken mutlu oldum, umarım herşey çok güzel ve istediği gibi olur :)Hayal gibi gelmedi bana bence çok mantıklı bi karar olur..
42 yaşında arkadaşım uni. Son sınıfta şu an.. 7 yıl önce tanistigimizda 35 yaşında ilköğretim mezunu idi..
Nasıl mutlu ve hevesle diplomasini duvara asacagi günü bekliyor bilemezsiniz :) kepli fotografini cekmeyi dört gözle bekliyorum ben de..
Ben bile okurken mutlu oldum, umarım herşey çok güzel ve istediği gibi olur :)
Süpermiş :) helal olsun gerçekten. Ne güzel uğraşmış ve başarmış. Darısı benim başıma o zaman inşallah. Teşekkürler yorumunuz için. :)Ok o zaman.
Ablam iki çocuktan sonra aöf çocuk gelişimi okudu ve şimdi bir kreşi var çok şükür.
Çok kıskanç manyak bir kocaya rağmen yaptı bunları nihayet.
Liseyi bitirmemişti evlendiğinde.
Daha nasıl cesaret lazım size.
Gayet de memnun halinden.
O zaman sizden yana da çok şanslıymış gerçekten :))7 yıl önce bu karari alip geldigi ingilizce kursunda tanıştık :) ogrencimdi.. yazdıklarınız çok yakın geldi bana bu yüzden.. hayalini gerçekleştirirken bi de en iyi arkadasini buldu beni.. :)
Sen yeter ki kararlı ol.Süpermiş :) helal olsun gerçekten. Ne güzel uğraşmış ve başarmış. Darısı benim başıma o zaman inşallah. Teşekkürler yorumunuz için. :)
Kimse pes etmemiş anlaşılan be kararlarının hedeflerinin peşinden gitmiş. Çok güzel örnekler bunlar sağolun :) örgün zor gibi, açıktan çabalıycam inşallah.Arkadaşımın annesi Ege ' de mimarlık okuyor, onun dışında başka bir arkadaşımın annesi, eşi onu 3 çocuğuyla aldatıp başkasına gittiğinde önce liseyi ardından üniversiteyi bitirip öğretmenlik yapmaya başladı. En küçük oğluyla üniversiteye birlikte gidiyorlardı birkaç yıl önce.. Hukuk fakültesine bebeği olan ve devam eden birini tanıyorum burada.. Örnekleri çoğaltabiliriz yeter ki isteyin. Açıktan değil örgün dahi okuyabilirsiniz,istemeniz ve çalışmanız yeterli
Amiin sağolun :) hepimize inşallahSen yeter ki kararlı ol.
Rabbim size de en hayırlısını versin.
Bu arada düzeltmeden edemeyeceğim Ege'de değil Dokuz Eylülde mimarlık okuyordu. Ege 'de okuyan öğretmen olandı :)Kimse pes etmemiş anlaşılan be kararlarının hedeflerinin peşinden gitmiş. Çok güzel örnekler bunlar sağolun :) örgün zor gibi, açıktan çabalıycam inşallah.
O zaman sizden yana da çok şanslıymış gerçekten :))
İnşallah çok teşekkür ederim :)Ben çok şanslıymisim asıl :)
Siz de elinizden geleni yapın ve cok mutlu olun inş.
okumanın yası yok.sınava girdin mi bu sene ygs ye.Süpermiş :) helal olsun gerçekten. Ne güzel uğraşmış ve başarmış. Darısı benim başıma o zaman inşallah. Teşekkürler yorumunuz için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?