Yapabilir miyim ki?

Leylaanim

Çay sever, kitap sever..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
94
110
23
Arkadaslar merhaba.

Bu ara içimi bi heves ve pişmanlıklar sardı diyebilirim. Şöyle ki; lise mezunuyum. Ve bu ara kafayı açıktan eğitime ve dil kurslarına taktım. Zamanında herşey önümdeydi okumam için ailem tam destekti ama ben ünv okumak istemedim. Zaten lise bitti iki sene sonra da evlendim.

Şimdi açıktan devam etmek istiyorum. İngilizce kursuna gitmek istiyorum. Lisede yabancıdil okudum. Temelim var diyebilrim. Hatta ingilizcem çok çok iyidi ama tabi senelerce kullanmayınca köreldi gitti. Şuan evliyim iki yaşında kızım var. Babamın yanında çalışıyorum. Muhasebe olarak hem öğreniyorum hem çalışıyorum diyebilrrim. Ama bunun yanında diplomada olsun istiyorum. Dilimde olsun kendimi geliştireyim istiyorum. Sanırım bunda biraz babamında etkisi var diyebilriim. Okumadım evlendim diye içi buruk kaldı biraz sanırım. Birazda onu gururlandırmak ilerde evladıma kendini geliştirmiş bi anne olmak istiyorum. Ama tüm bunlar için geçmi kaldım acaba? Üç beş sene sonra 30uma falan geldiğimde elimde bi diploma, dil vs olsun istiyorum ama çok mu hayalperestim? Düşünceleriniz ve yorumlarınız için şimdiden sağolun :)

Not: bu arada 24 yaşındayım.

Hayır hayalperest değilsiniz dedikleriniz yapılamayacak şeyler değil. Geç kalmayın ilerde üzülmeyin yeter:) ben 25 yaşında hala okuyorum bunları hiç umursamıyorum.

Hayal gibi gelmedi bana bence çok mantıklı bi karar olur..

42 yaşında arkadaşım uni. Son sınıfta şu an.. 7 yıl önce tanistigimizda 35 yaşında ilköğretim mezunu idi..

Nasıl mutlu ve hevesle diplomasini duvara asacagi günü bekliyor bilemezsiniz :) kepli fotografini cekmeyi dört gözle bekliyorum ben de..

Ben bile okurken mutlu oldum, umarım herşey çok güzel ve istediği gibi olur :)

Ok o zaman.
Ablam iki çocuktan sonra aöf çocuk gelişimi okudu ve şimdi bir kreşi var çok şükür.
Çok kıskanç manyak bir kocaya rağmen yaptı bunları nihayet.
Liseyi bitirmemişti evlendiğinde.
Daha nasıl cesaret lazım size.
Gayet de memnun halinden.

Ben bile okurken mutlu oldum, umarım herşey çok güzel ve istediği gibi olur :)

7 yıl önce bu karari alip geldigi ingilizce kursunda tanıştık :) ogrencimdi.. yazdıklarınız çok yakın geldi bana bu yüzden.. hayalini gerçekleştirirken bi de en iyi arkadasini buldu beni.. :)

Süpermiş :) helal olsun gerçekten. Ne güzel uğraşmış ve başarmış. Darısı benim başıma o zaman inşallah. Teşekkürler yorumunuz için. :)

Arkadaşımın annesi Ege ' de mimarlık okuyor, onun dışında başka bir arkadaşımın annesi, eşi onu 3 çocuğuyla aldatıp başkasına gittiğinde önce liseyi ardından üniversiteyi bitirip öğretmenlik yapmaya başladı. En küçük oğluyla üniversiteye birlikte gidiyorlardı birkaç yıl önce.. Hukuk fakültesine bebeği olan ve devam eden birini tanıyorum burada.. Örnekleri çoğaltabiliriz yeter ki isteyin. Açıktan değil örgün dahi okuyabilirsiniz,istemeniz ve çalışmanız yeterli

7 yıl önce bu karari alip geldigi ingilizce kursunda tanıştık :) ogrencimdi.. yazdıklarınız çok yakın geldi bana bu yüzden.. hayalini gerçekleştirirken bi de en iyi arkadasini buldu beni.. :)
O zaman sizden yana da çok şanslıymış gerçekten :))

Kimse pes etmemiş anlaşılan be kararlarının hedeflerinin peşinden gitmiş. Çok güzel örnekler bunlar sağolun :) örgün zor gibi, açıktan çabalıycam inşallah.

Kimse pes etmemiş anlaşılan be kararlarının hedeflerinin peşinden gitmiş. Çok güzel örnekler bunlar sağolun :) örgün zor gibi, açıktan çabalıycam inşallah.
Bu arada düzeltmeden edemeyeceğim Ege'de değil Dokuz Eylülde mimarlık okuyordu. Ege 'de okuyan öğretmen olandı :)

Süpermiş :) helal olsun gerçekten. Ne güzel uğraşmış ve başarmış. Darısı benim başıma o zaman inşallah. Teşekkürler yorumunuz için. :)
okumanın yası yok.sınava girdin mi bu sene ygs ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…