- 1 Ağustos 2016
- 22
- 8
- 1
- 33
istedikten sonra hiçbişeyin yaşı yok ve hatta bence burda bunları yazıp zaman kaybetmeden bu fikrinize koşun derim.. Eğitim bu dünyadaki en önemli şey.. hele ki kendini eğitmek isteyen insan, bunu zorla yapmayan kişi eminim çok başarılı olacaktır. Zamanında istememiş bırakmışsın bence şimdi bu istek ve hevesin varken bir an önce bu işe atıl derim.. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var.. elinde diploma olmayan birinin bu devirde iş bulması çok zor.. Umarım çok başarılı olursunuzArkadaslar merhaba.
Bu ara içimi bi heves ve pişmanlıklar sardı diyebilirim. Şöyle ki; lise mezunuyum. Ve bu ara kafayı açıktan eğitime ve dil kurslarına taktım. Zamanında herşey önümdeydi okumam için ailem tam destekti ama ben ünv okumak istemedim. Zaten lise bitti iki sene sonra da evlendim.
Şimdi açıktan devam etmek istiyorum. İngilizce kursuna gitmek istiyorum. Lisede yabancıdil okudum. Temelim var diyebilrim. Hatta ingilizcem çok çok iyidi ama tabi senelerce kullanmayınca köreldi gitti. Şuan evliyim iki yaşında kızım var. Babamın yanında çalışıyorum. Muhasebe olarak hem öğreniyorum hem çalışıyorum diyebilrrim. Ama bunun yanında diplomada olsun istiyorum. Dilimde olsun kendimi geliştireyim istiyorum. Sanırım bunda biraz babamında etkisi var diyebilriim. Okumadım evlendim diye içi buruk kaldı biraz sanırım. Birazda onu gururlandırmak ilerde evladıma kendini geliştirmiş bi anne olmak istiyorum. Ama tüm bunlar için geçmi kaldım acaba? Üç beş sene sonra 30uma falan geldiğimde elimde bi diploma, dil vs olsun istiyorum ama çok mu hayalperestim? Düşünceleriniz ve yorumlarınız için şimdiden sağolun :)
Not: bu arada 24 yaşındayım.
Hayır ama çok pişman oldum. Seneye gireceğim inşokumanın yası yok.sınava girdin mi bu sene ygs ye.
Açık öğretim için sınavı beklemek zorundayım ama dil kursu için kayıt olacağım inşallah, yorumunuz için teşekkür edeirm. :)istedikten sonra hiçbişeyin yaşı yok ve hatta bence burda bunları yazıp zaman kaybetmeden bu fikrinize koşun derim.. Eğitim bu dünyadaki en önemli şey.. hele ki kendini eğitmek isteyen insan, bunu zorla yapmayan kişi eminim çok başarılı olacaktır. Zamanında istememiş bırakmışsın bence şimdi bu istek ve hevesin varken bir an önce bu işe atıl derim.. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var.. elinde diploma olmayan birinin bu devirde iş bulması çok zor.. Umarım çok başarılı olursunuz
28 yaşındayım hala okuyorum yüksek lisans yapıyorumArkadaslar merhaba.
Bu ara içimi bi heves ve pişmanlıklar sardı diyebilirim. Şöyle ki; lise mezunuyum. Ve bu ara kafayı açıktan eğitime ve dil kurslarına taktım. Zamanında herşey önümdeydi okumam için ailem tam destekti ama ben ünv okumak istemedim. Zaten lise bitti iki sene sonra da evlendim.
Şimdi açıktan devam etmek istiyorum. İngilizce kursuna gitmek istiyorum. Lisede yabancıdil okudum. Temelim var diyebilrim. Hatta ingilizcem çok çok iyidi ama tabi senelerce kullanmayınca köreldi gitti. Şuan evliyim iki yaşında kızım var. Babamın yanında çalışıyorum. Muhasebe olarak hem öğreniyorum hem çalışıyorum diyebilrrim. Ama bunun yanında diplomada olsun istiyorum. Dilimde olsun kendimi geliştireyim istiyorum. Sanırım bunda biraz babamında etkisi var diyebilriim. Okumadım evlendim diye içi buruk kaldı biraz sanırım. Birazda onu gururlandırmak ilerde evladıma kendini geliştirmiş bi anne olmak istiyorum. Ama tüm bunlar için geçmi kaldım acaba? Üç beş sene sonra 30uma falan geldiğimde elimde bi diploma, dil vs olsun istiyorum ama çok mu hayalperestim? Düşünceleriniz ve yorumlarınız için şimdiden sağolun :)
Not: bu arada 24 yaşındayım.
Sağolun umarım başarabilirim, başarmak istiyorum.28 yaşındayım hala okuyorum yüksek lisans yapıyorum
Abla var 32 yaşında lisede okulu bırakmıştı
Evli 5 yaşında bir çocuğu var
Liseyi açıktan okudu bu sene mezun oldu
Şimdi üni sınavına hazırlanıyor
Bence hiçbirşey için geç değil
Kitap seven insan yaparSağolun umarım başarabilirim, başarmak istiyorum.
Haha :)) çok sağolun ya okumayı gerçekten çok seviyorum.:)Kitap seven insan yapar
Erteleme hiç
Sağolun yorumunuz için, örgün istemiyorum çünkü çalışıyorum daha doğrusu çalışmakta istiyorum :) zaten sınava girsem örgünüde iki yıllık ancak şehirdışı okuyabilirm. İstanbula hiç biryere puanım yetmez sanırım. O yüzden açıköğretim benim için en iyi seçenek gibi duruyor.Aynı yaştayız, ve bence daha çokta genciz. sizinle aynı durumda olup sizin gibi bir karar alarak üniversiteye başlayan sınıf arkadaşım var bitane. bölümümde devam zorunluluğu olmadığı için örgün yazmış sınavlara evde notları alıp çalışarak giriyor 7 dersin 4ünü verdi diye biliyorum. Olmayacak bişey değil. Eşiniz buna engel olmuyorsa ailevi sorunlar yaşamam destekçimdir diyosanız hele yemede yanında yat.
Öyle yapıcam inş teşekkürler:)Okumanın yaşı yoktur devaam
okumanın yaşı yok
siz kararlı ve istekli olursaniz bir örgün bir açıktan iki üniversite bile okuyabilirsiniz
çok güzel bir karar
Haklısınız, biraz geç aklım başıma geldi ama artık kararlıyım herkese desteği ve yorumu için çok teşekkür ederim :) sağolun varolun:)keşke demektense,iyiki yapmışım be demeyi tercih ederim her zaman
okumanın yaşı da yok cinsiyeti dili ırkı da
hayaller neden hayal olarak kalsın ki?
24 yaşındasın bi de,hayır yani yerinde olsam aöf değil normal üni düşünürdüm
yaşında bişey yok
sen istersen yaparsın
yeterki gerçekten iste!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?