Yapabilir miyim kızlar

Muhtemelen, eskiye özlem bitmiyor. Güzel yaşadım o zamanları, umarım sen de en az benim kadar güzel geçirirsin. Senin yaşlarında iki yeğenim var. Onlara da hep söylüyorum, gezin tozun, tadını çıkarın bu günler bir daha gelmiyor. İmkanın ve fırsatın varken içinden gelen her şeyi yap. Sakın erteleme.

Şartlar müsade etse, neler neler var aklımda aslında.. ama bi yandan da geleceğimi şekillendirmek zorundayım işte. Imkânlarim dahilinde sırayla yapmaya çalışıyorum bakalım

egede gez merkezi yerlerde gez
otostop çekme

çok şekersiniz. Sizin de çocuklarınız yapar ilerde o zaman, onların mutluluguyla mutlu olursunuz olmaz mı? Bizimkiler öyle yapıyor şu an ya da belki kocanizla yaparsınız. Ay inşallah yaparsınız
Cok tsk.ederim cnm.

egede gez merkezi yerlerde gez
otostop çekme
Aklıma iki sene önce ege de otostop çekip ankaraya gittiğim zamanlar geldi
Evet cok tehlikeli nasıl cesaret aldıysam yanımda arkadasımda vardı. elbet suan tasvip etmiyorum. Deli çağları işte..
Memur amcayla kanki olmuştuk allah yardım etti kötü insan cıkmadı karsımıza..

Bu mevsimde Kapadokya da cook guzel tavsiye ederim:) Urgup,Goreme,Avanos harika gormediyseniz..
Yalniz butceyi artirir guvenli yerlerde konaklarsaniz iciniz de rahat eder,keyfiniz bozulmaz
Ilkbahar aylari ise kesinlikle Ege derim
Iyi gezmeler

Kk'nın tatlı hatunları, size bayılıyorum! El birliğiyle o kadar güzel sekillendirdiniz ki hayalimi. Herkese teşekkürler. Ben su an uzerinde çok düşünmek istemiyorum, yapabilir miyim acaba ne dersiniz dedim, yaparsın lafta kalmaz dediniz cesaret verdiniz, ve vakti zamanı gelinceye kadar düşünüp tadını kaçırmak istemiyorum şu an. O yüzden bilhassa son mesajları alintilayip yorum yazmadım ama hepsini okuyorum, beğendiğiklerimi not dahi alıyorum. Benim derdim sıkıntım bitmistir, diğer konular üste çıksın diye yorum yapmıyorum. Herkese teşekkürler tekrar

ya bak canim ders calismak için kendine motivasyon veriyorsun ama sonuçta ailen seni tek başina izin vermeyevegine gore yalan söyluyceksin basina bi is gelse napcaksin bence çok samimi olmasina da gerek yok bi arkadasin bulunsun yaninda iki kisi birlikte de bi cok insanla tanişirsiniz hem öyle hayal gibi olmaz kalabaligin içinde millet yaninda kahkahalariyla eglenirken sen tek basina üzulursun sevgiliyle gitmek en güzeli

Bende 20li yaslarin baslarinda boyle yapmak isterdim.tek basima ve ozgurce...ama tabi ogrencilikte para yoktu..bence guzel olur...

Sen sus. Ailem kendi git diyor zaten ayrıca. Bilmiş bilmiş konuşmuş bi de burdan. Uzak dur

bence sen önce kendin ol neymiş ailen izin vermişmiş ilk konunda ailenin çok baskici olduğundann bahsetmisin hatta pantolonunu bilekten katlamana izin vermiyorlarmis,simdi de boyle bi ailenin seni tek basina bilmedigin yerlere git demesine inancak kadar aptal degilim yalan soyleyerek yapilan isten hayir gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…