- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Muhtemelen, eskiye özlem bitmiyor. Güzel yaşadım o zamanları, umarım sen de en az benim kadar güzel geçirirsin. Senin yaşlarında iki yeğenim var. Onlara da hep söylüyorum, gezin tozun, tadını çıkarın bu günler bir daha gelmiyor. İmkanın ve fırsatın varken içinden gelen her şeyi yap. Sakın erteleme.Her yasin ayrı bi güzelliği var siz tam genç ve güçlü kadın yaslarinizdasiniz şimdi, özgür kız olma yaşını hakkiyla vermişsiniztatlı anılariniz var, ama esas olan şu an, bi beş yıl sonra da şimdiyi isteyeceksiniz belki
Şartlar müsade etse, neler neler var aklımda aslında.. ama bi yandan da geleceğimi şekillendirmek zorundayım işte. Imkânlarim dahilinde sırayla yapmaya çalışıyorum bakalımMuhtemelen, eskiye özlem bitmiyor. Güzel yaşadım o zamanları, umarım sen de en az benim kadar güzel geçirirsin. Senin yaşlarında iki yeğenim var. Onlara da hep söylüyorum, gezin tozun, tadını çıkarın bu günler bir daha gelmiyor. İmkanın ve fırsatın varken içinden gelen her şeyi yap. Sakın erteleme.
egede gez merkezi yerlerde gezGünaydınnnYa benim çok tatlı bi hayalim var. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, konu üzerinde düşünmekten günlük işlerime yoğunlaşamadım, yazıp danışayım artısını eksisini göreyim ona göre kafamda netleştireyim istiyorum. Ben, sırt çantamı alıp beni nelerin bekledigini hiç bilmeden, genel şeyler dışında hiç plan yapmadan yurtiçi seyahat yapmak istiyorum. Tek başıma. Aslında benimle gelmek isteyen arkadaşlarım var ama ben yalnız gitmek istiyorum. Hem kendimi keşfetmek adına, hem de arkadaşlarım izin aldı mı alacak mi geliyor mu kesin mi bu gibi şeyleri düşünüp stres yapmak istemiyorum. Hem ben kafama estiğinde atlayıp otobüse/uçaga farklı bi şehre de gidebilmeliyim, anında. Onlarla beraber ortak bi karar almak sorun olur. Sevdiğim kizlar, ama yalnız daha iyi hissederim daha güzel şeyler keşfederim gibime geliyor, ne dersiniz? Gitmek istediğim mekânlar daha çok ege tarafında, Alaçatı olabilir mesela. 7 8 günlük bişey düşünüyorum. 3 4 şehir gezerim diyorum. 1000 lira gibi bi bütçem olacak. Bu arada bunu haziranda falan yapmayı düşünüyorum. Bi yandan dur kızım diyorum tek başına asılan eden çok olur rahat bırakmazlar, bi yandan kendimi koruyabilirim bunu biliyorum. Ya sizce yapabilir miyim böyle bişeyi? Her türlü konuda öneriyi açığım. Gidilecek yer/bütçe vs.. daha önce böyle bişeyi yapmış olanlar varsa onlarla da bizzat görüşmek isterim
Cok tsk.ederim cnm.çok şekersiniz. Sizin de çocuklarınız yapar ilerde o zaman, onların mutluluguyla mutlu olursunuz olmaz mı? Bizimkiler öyle yapıyor şu an ya da belki kocanizla yaparsınız. Ay inşallah yaparsınız
Aklıma iki sene önce ege de otostop çekip ankaraya gittiğim zamanlar geldiegede gez merkezi yerlerde gez
otostop çekme
ya bak canim ders calismak için kendine motivasyon veriyorsun ama sonuçta ailen seni tek başina izin vermeyevegine gore yalan söyluyceksin basina bi is gelse napcaksin bence çok samimi olmasina da gerek yok bi arkadasin bulunsun yaninda iki kisi birlikte de bi cok insanla tanişirsiniz hem öyle hayal gibi olmaz kalabaligin içinde millet yaninda kahkahalariyla eglenirken sen tek basina üzulursun sevgiliyle gitmek en güzeliKk'nın tatlı hatunları, size bayılıyorum! El birliğiyle o kadar güzel sekillendirdiniz ki hayalimi. Herkese teşekkürler. Ben su an uzerinde çok düşünmek istemiyorum, yapabilir miyim acaba ne dersiniz dedim, yaparsın lafta kalmaz dediniz cesaret verdiniz, ve vakti zamanı gelinceye kadar düşünüp tadını kaçırmak istemiyorum şu an. O yüzden bilhassa son mesajları alintilayip yorum yazmadım ama hepsini okuyorum, beğendiğiklerimi not dahi alıyorum. Benim derdim sıkıntım bitmistir, diğer konular üste çıksın diye yorum yapmıyorum. Herkese teşekkürler tekrar
Sen sus. Ailem kendi git diyor zaten ayrıca. Bilmiş bilmiş konuşmuş bi de burdan. Uzak durya bak canim ders calismak için kendine motivasyon veriyorsun ama sonuçta ailen seni tek başina izin vermeyevegine gore yalan söyluyceksin basina bi is gelse napcaksin bence çok samimi olmasina da gerek yok bi arkadasin bulunsun yaninda iki kisi birlikte de bi cok insanla tanişirsiniz hem öyle hayal gibi olmaz kalabaligin içinde millet yaninda kahkahalariyla eglenirken sen tek basina üzulursun sevgiliyle gitmek en güzeli
hiç bir aile git demez ayrica yorum yapma zgurlugum var üyeyimSen sus. Ailem kendi git diyor zaten ayrıca. Bilmiş bilmiş konuşmuş bi de burdan. Uzak dur
Ne yapışkansın ya işsizhiç bir aile git demez ayrica yorum yapma zgurlugum var üyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?