- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
iyi güldurdün gece geceKonumun kapatılmasını rica ediyorum.
canim iyiyim de bu bebekcicegi uyesi çok komik tiye aliyorumWallahaöyle,arkadasıma hakikaten sen ıyı mısın dostum?
mutlu olacak napiyin ki tek basinabayram tatilinde tek başıma geziye gitti. hem tek hem hiç bilmediğim bir yerçok mutluyum
sonra da haberlerde izleriz sizibeni de götürsene gittiğin yerlere ihtiyacım var
1000 lira ile biraz zorlamaz mı, ne bilim tek başıma bilmediğim yerler olunca töbe töbe sonu müjde ar ın arabesk e dönmesin, gelllll bacıımmmmm, bacı deme. Töbe töbeGünaydınnnYa benim çok tatlı bi hayalim var. Ama yapabilir miyim bilemiyorum, konu üzerinde düşünmekten günlük işlerime yoğunlaşamadım, yazıp danışayım artısını eksisini göreyim ona göre kafamda netleştireyim istiyorum. Ben, sırt çantamı alıp beni nelerin bekledigini hiç bilmeden, genel şeyler dışında hiç plan yapmadan yurtiçi seyahat yapmak istiyorum. Tek başıma. Aslında benimle gelmek isteyen arkadaşlarım var ama ben yalnız gitmek istiyorum. Hem kendimi keşfetmek adına, hem de arkadaşlarım izin aldı mı alacak mi geliyor mu kesin mi bu gibi şeyleri düşünüp stres yapmak istemiyorum. Hem ben kafama estiğinde atlayıp otobüse/uçaga farklı bi şehre de gidebilmeliyim, anında. Onlarla beraber ortak bi karar almak sorun olur. Sevdiğim kizlar, ama yalnız daha iyi hissederim daha güzel şeyler keşfederim gibime geliyor, ne dersiniz? Gitmek istediğim mekânlar daha çok ege tarafında, Alaçatı olabilir mesela. 7 8 günlük bişey düşünüyorum. 3 4 şehir gezerim diyorum. 1000 lira gibi bi bütçem olacak. Bu arada bunu haziranda falan yapmayı düşünüyorum. Bi yandan dur kızım diyorum tek başına asılan eden çok olur rahat bırakmazlar, bi yandan kendimi koruyabilirim bunu biliyorum. Ya sizce yapabilir miyim böyle bişeyi? Her türlü konuda öneriyi açığım. Gidilecek yer/bütçe vs.. daha önce böyle bişeyi yapmış olanlar varsa onlarla da bizzat görüşmek isterim
Ay boş beleş insanlar işte komplekslerinden ölecekler. Gülmüyorum bile acıyorum sadece. Ben su zamana kadar hiç büyük masraflarda elimi cebime atmış bi insan değilim, ilk kez kendim para biriktirip bi iş yapıcam, ne kadar gider bilmiyorum ki bana göre olanını buraya yazıyorum işte. Bin lirayı şuna dayanarak söyledim aslında, yurt dışına 15 günlük geziye giden arkadaşım 3000 lira harcadı topu topu, kendi içimde bi muhasebe yapıp ona karar verdim işte. Az olur dediler, yani bin kişi dedi hepsine sabırla tamam kararımı değiştirdim miktarı artıracağım dedim. Niye bu kadar takılı kalındı bu mevzuya anlam veremedimyapamazsın diyene gül geç şekerim, çok da güzel yaparsın, biraz daha geniş bir bütçeyle doya doya tatilini yaparsın. öğrenciyken ben de yaptım tek başıma tatil. çooook keyifli bir şey gerçekten ve eminim sana da çok güzel anılar katacak..
Bence gerçekten psikolojik destek almanız lazım. Bunu sizi yermek için söylemiyorum. Ciddi problem yaşıyorsunuz yalnızlıkla ilgili. Sürekli birine ihtiyaç duyuyorsunuz, sanki hayatınız boyunca sevgiliniz olmak zorundaymış gibi düşünüyorsunuz.mutlu olacak napiyin ki tek basina
Bu mesajınızı da kötü içerik olarak bildiriyorum, zira artık ayıp ediyorsunuz.senin amaç gezmek.degil yeni erkekler tanimak
Neresi :)bayram tatilinde tek başıma geziye gitti. hem tek hem hiç bilmediğim bir yerçok mutluyum
mutlu olacak napiyin ki tek basina
senin amaç gezmek.degil yeni erkekler tanimak
1000 lira ile biraz zorlamaz mı, ne bilim tek başıma bilmediğim yerler olunca töbe töbe sonu müjde ar ın arabesk e dönmesin, gelllll bacıımmmmm, bacı deme. Töbe töbe
ya binlirayla sen bizim bodrum kati anca gezenAy boş beleş insanlar işte komplekslerinden ölecekler. Gülmüyorum bile acıyorum sadece. Ben su zamana kadar hiç büyük masraflarda elimi cebime atmış bi insan değilim, ilk kez kendim para biriktirip bi iş yapıcam, ne kadar gider bilmiyorum ki bana göre olanını buraya yazıyorum işte. Bin lirayı şuna dayanarak söyledim aslında, yurt dışına 15 günlük geziye giden arkadaşım 3000 lira harcadı topu topu, kendi içimde bi muhasebe yapıp ona karar verdim işte. Az olur dediler, yani bin kişi dedi hepsine sabırla tamam kararımı değiştirdim miktarı artıracağım dedim. Niye bu kadar takılı kalındı bu mevzuya anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?