Yapabilir miyim kızlar

bak canım bozuluyorsun ama şöyle bir düşününce normal bir erkek yahut adam gibi birini bulursan eğer böylece hem sap olmaktan hemde bu gezi için masraflardan kurtulursun .kısmet belkide evlenip kocanla dünya turuna çıarsınız vbalayında

Konuya başlarken heyecanlandım ,sonra 1 haftalık filan olduğunu okuyunca heyecanım geçtimbu bildiğin ege yada akdenizde 1 haftalık tatil,tek fark yalnız olmak ,marjinal bir yanı yok,şöyle 1 ay yada 2 ay ,biraz fazla bütçe ile keşif daha tatlı oluyor tecrübe ile sabit,
23 yaşındayken tam 47 gün boyunca istanbuldan yola çıkıp,çanakkale üzerinden ege sahil şeridi komple ne kadar şehir varsa 1-2 gün konaklamalı ,hatta köy evlerinde bile kalmalı bir seyahatim oldu,otel ,motel,pansiyon,öğretmenevi,misafirhane,apart,köy evi heryerde kaldım,her şehrin kendine has lezzetlerini tattım,ve sadece bir sırt çantası ,şapka ve rahat kıyafetlerle ,kirlenen çamşırlarımı yıkadım yıkadım giydim,gölde ,ırmakta yüzdüm ,hayatımda birdaha yaşayamayacağım kadar güzel günlerdi.ama ben arkadaşımlaydım ve gerçekten çok keyifliydi.

yapamazsın diyene gül geç şekerim, çok da güzel yaparsın, biraz daha geniş bir bütçeyle doya doya tatilini yaparsın. öğrenciyken ben de yaptım tek başıma tatil. çooook keyifli bir şey gerçekten ve eminim sana da çok güzel anılar katacak..

bayram tatilinde tek başıma geziye gitti. hem tek hem hiç bilmediğim bir yer çok mutluyum

1000 lira ile biraz zorlamaz mı, ne bilim tek başıma bilmediğim yerler olunca töbe töbe sonu müjde ar ın arabesk e dönmesin, gelllll bacıımmmmm, bacı deme. Töbe töbe

ya bin lira parasi varmiş yazik fakircagizin onunla da napcagni şasirdi garibim

Ay boş beleş insanlar işte komplekslerinden ölecekler. Gülmüyorum bile acıyorum sadece. Ben su zamana kadar hiç büyük masraflarda elimi cebime atmış bi insan değilim, ilk kez kendim para biriktirip bi iş yapıcam, ne kadar gider bilmiyorum ki bana göre olanını buraya yazıyorum işte. Bin lirayı şuna dayanarak söyledim aslında, yurt dışına 15 günlük geziye giden arkadaşım 3000 lira harcadı topu topu, kendi içimde bi muhasebe yapıp ona karar verdim işte. Az olur dediler, yani bin kişi dedi hepsine sabırla tamam kararımı değiştirdim miktarı artıracağım dedim. Niye bu kadar takılı kalındı bu mevzuya anlam veremedim

mutlu olacak napiyin ki tek basina
Bence gerçekten psikolojik destek almanız lazım. Bunu sizi yermek için söylemiyorum. Ciddi problem yaşıyorsunuz yalnızlıkla ilgili. Sürekli birine ihtiyaç duyuyorsunuz, sanki hayatınız boyunca sevgiliniz olmak zorundaymış gibi düşünüyorsunuz.
Yalnızlık bazen çok güzeldir, her kadın, her insan yalnız da var olabilir. Yanınızda biri olmayınca mutsuzluk çekecekseniz, bu hayatı yaşayamazsınız. Yarın bir gün sevgiliniz olur da ayrılırsanız, bunu kaldıramazsınız.
senin amaç gezmek.degil yeni erkekler tanimak
Bu mesajınızı da kötü içerik olarak bildiriyorum, zira artık ayıp ediyorsunuz.

beni neler
1000 lira ile biraz zorlamaz mı, ne bilim tek başıma bilmediğim yerler olunca töbe töbe sonu müjde ar ın arabesk e dönmesin, gelllll bacıımmmmm, bacı deme. Töbe töbe
ya binlirayla sen bizim bodrum kati anca gezen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…