Yapabiliriz,başarabiliriz,bu kilolar gidecek

Canım , arada yaptığın kaçamaklar moralini bozmasın.

Biliyorsun bir öğün kaçırdın diye kilo almazsın ama nasıl olsa bugün bozdun diyerek devamı gelirse kötü

Ben bu aralar hiç dikkat etmiyorum , o yzden gelip yazamadım buraya .

Şimdi önümde eşimin kardeşinin nişanı olacak , onu hedef alıp 60 ' ı görme hayalindeyim bende . 3-5 kilo ama bir türlü başlayamıyorum.

canımm hoşgeldin...sınavların nasıl geçti?inşallah başarılı olursun.

başla başla ki kilolarını veresin moral bozukluğu berbat bir yerden başlamak gerek.

tez zamanda hatta pazartesi başla ,ne dersin?:46::46::46:

Son düzenleme:
canım bir ara benim de 65te takılıp kalmıştı kilom
eşiği kırınca çok çabuk gitmeye başlıyor
tavsiyede bulunayım mı canım
mesela sabah içtiğin çayı akşam akşam içtiğini o gün içme
yada baharatlarda değişiklik yap
veya sabah kahvaltını aynı yapıyorsan onu değiştir
veya birgün içinde aynı öğünü iki kere yemezsen olur

yani ben böyle kırmıştım 65 eşiğini canım

inşallah çabuk alışır bakıcıya bebeğin
:55::55::55::55::55:

tavsiyelerine dikkat edeceğim çok sağol bitanem:42::42::42::42:

arkadaşlar zayıfalmışsın dediler ama kilom aynı belki ödem atmışımdır bilmiyorum moral oldu fakat tartıda gördüğüm aynı:(((

iki hafta daha deneyeceğim baktım yerimde sayıyorum diyetisyene gideceğim,bir şekilde ideal kiloma ulaşmak istiyorum:43::43::43:

artık diyet lafından böööö geldi valla,ne bela şu işler yarabb

bugün:bir dilim k.ekmeği
bir yumurta
4 zeytin
küçük bir dilim kaşar peyniri

ara:bir elma
Türk kahvesi
günde:4 tane mercimekli köfte
4 parça turşu
yarım bardak kola
bir dilim patates püresi,üstü soslu

bir dilim revani

elmalı turta,puaça,börek yemedim

hatunlar döktürüyor,bir iki çeşit yapalım diyoruz ama kimse kurala uymuyor,pek kilo sorunu olan yok hepsi çıtır çıtır,ama biraz fazla kaçırsalar hemen önlem alırlar.sanırım birazda bünye meselesi:26::26::26:

sabah:bir bardak su

küçük bir muz

öğlen:haşlanmış yumurta,soğan ve maydanozla yaptığım salata

roka salatası
iki dilim k.ekmeği

3 çatal labne
iki üç küçük küp kaşar peyniri
iki lokma bal

şimdi Türk kahvesi

akşam:kısmetse k.fasulye ,bulgur pilavı,yoğurt

abartmadan canımın çektiği şeyleri yiyeceğim.

AKIŞINA BIRAKACAĞIM:)))):40::40::40::42::42:

canımm hoşgeldin...sınavların nasıl geçti?inşallah başarılı olursun.

başla başla ki kilolarını veresin moral bozukluğu berbat bir yerden başlamak gerek.

tez zamanda hatta pazartesi başla ,ne dersin?:46::46::46:

Sağol canım , iyi geçti sayılır . Alttan ders kalmadan bir sonraki döneme geçiyorum .

Nee pazartesi si bugünden tezi yok başladım . Nişanı öne almışlar biraz , bu arada bende de kilolar oynamış ileri doğru :52::52:

Bu sabah kalkar kalmaz koca bir bardak ılık suyumu içtim .

9 gibi de tam tahıllı tost ekmeği arasına diyet peynirle tost yaptım . Yağsız tabii kii.Yanında bol maydanoz ve 2 ceviz içi yedim.Ve tabii şekersiz yeşil çay.
Arada yarım muz ( oğlumdan kalan ) ve diyet yoğut yedim.
Şimdi öğleni bekliyorum :56:

arkadaşlarıma göre evrene ne istiyorsak o mesajı istekli ,kalpten göndermem gerekiyormuş:)))(aslında ben dua diyorum buna) onlar kuantum

neyse haklılar istemek ve motivasyon önemli şüphesiz:21::21::21::21:

bahardan kalma bir gün vardı bugün:nazar::nazar::nazar:bir iki saat oğluşu parka indirdim çok hoşuna gitti.sitenin içinedeki spor aletlerinde 15,20 dak spor yaptım.sağolsun arkadaşım bebişe baktı.tivıstır bile var hergün biraz çalışsam süper olacak,malum küçük bebeği bırakıp spor salonuna gitmek haksızlık olur eve gelmemi dört gözle bekliyor:6::6::6::6:

vay arkadaş bir kulun işi hiç bitmez mi?bitmiyor yapacak birsürü iş var hele çocukla zor.NERDE HAREKET,ORDA BEREKET DEMİŞ ATALAR.bakalım:26::26::26::26::26:

Canım , arada yaptığın kaçamaklar moralini bozmasın.

Biliyorsun bir öğün kaçırdın diye kilo almazsın ama nasıl olsa bugün bozdun diyerek devamı gelirse kötü

Ben bu aralar hiç dikkat etmiyorum , o yzden gelip yazamadım buraya .

Şimdi önümde eşimin kardeşinin nişanı olacak , onu hedef alıp 60 ' ı görme hayalindeyim bende . 3-5 kilo ama bir türlü başlayamıyorum.

canım şimdi kaç kilosun?cuma günleri kilo bildirimi yapıyordum son iki hafta bildirim bile yapmadım biraz moralim bozuktu.15 tatilde kilo almıştım .ama bu cumdan ihtibaren inşallah tekrar kilomu yazacağım.

gerçeklerle yüzleşmek gerek malum(kendime söyledim):)):16::16::16::16::16:

arkadaşlar zayıfalmışsın dediler ama kilom aynı belki ödem atmışımdır bilmiyorum moral oldu fakat tartıda gördüğüm aynı:(((

iki hafta daha deneyeceğim baktım yerimde sayıyorum diyetisyene gideceğim,bir şekilde ideal kiloma ulaşmak istiyorum:43::43::43:

Canım hiç üzülme her gününe hareket kat
Demek ki ödemin gitmiş sıkılaşmışsın onu fark etmiş arkadaşların:16:

arkadaşlarıma göre evrene ne istiyorsak o mesajı istekli ,kalpten göndermem gerekiyormuş:)))(aslında ben dua diyorum buna) onlar kuantum

neyse haklılar istemek ve motivasyon önemli şüphesiz:21::21::21::21:

bahardan kalma bir gün vardı bugün:nazar::nazar::nazar:bir iki saat oğluşu parka indirdim çok hoşuna gitti.sitenin içinedeki spor aletlerinde 15,20 dak spor yaptım.sağolsun arkadaşım bebişe baktı.tivıstır bile var hergün biraz çalışsam süper olacak,malum küçük bebeği bırakıp spor salonuna gitmek haksızlık olur eve gelmemi dört gözle bekliyor:6::6::6::6:

Canım ne güzel şanslısın
Güzel havalar ve sıcaklık insana zayıflma isteğini daha çok hatırlatır
İnsan daha enerjik olur
Motivasyonun artar değerlendir bu havaları:16::8::54:

zorisimbuldum çok sağol canım moral verdin valla.

bir küçük muz, Türk kahvesi
üç ısırık kaşarlı tost(diğer kısmı eşime:)

öğleye kadar:bir diyet çubuk(kepekli)
bir elma

öğlen:yarım kase buğday çorbası
4,5 kaşık k.fasulye

suyu az içtim:43::43::44::44:

öğle sonu:arkadaşımda iki bardak çay(bir ç.kaşığı şeker)henüz tamaman kesemedim şekeri

iki küçük parça ıspanak böreği

akşam:yarım kase kadar yoğurt

domatesli,etli patates yemeği(çok yemedim)arkadaş değişik şeyler tattır sonra yemek seçer dedi.patates çok yarar bebeklere dedi.

haklı kızartma yasak,haşlanmışı boğazına yapışıyor.

sonra portakalımı yerim:16::16::16::16::16:

yarın kısmetse kaynarlık malzeme alacağım tüm baharatlar pakatlanir özellikle lohusalar bol şekerli üstü cevizli bol bol içirilir.adanada gelenektir belki bilenler olur.

ben şekersiz ve biraz cevizle tüketeceğim bakalım,umarım metebolizmamı biraz hızlandırır.:18::17::17:

zorisimbuldum sen de Adanalıymışsın bilirsin elinde malzeme varsa yap bebişine de iyi gelir hem bol süt yapar:16::16::16::16:

yarın kısmetse kaynarlık malzeme alacağım tüm baharatlar pakatlanir özellikle lohusalar bol şekerli üstü cevizli bol bol içirilir.adanada gelenektir belki bilenler olur.

ben şekersiz ve biraz cevizle tüketeceğim bakalım,umarım metebolizmamı biraz hızlandırır.:18::17::17:

zorisimbuldum sen de Adanalıymışsın bilirsin elinde malzeme varsa yap bebişine de iyi gelir hem bol süt yapar:16::16::16::16:
Canım benim ablamdan kalmış evde malzemeler var
Ben içinden çubuk tarçınları kullanıyorum şimdilik

slm

bir haşnmış yumurta
bir dilim kaşar peyniri
Türk kahvesi

ara:bir elma
ada çayı
avuç içi kadar pestil

öğlen:salata
bir kaç kaşık p.pilavı