Yapabilirsin demenize ihtiyacım var!

İstanbul daymış doktor hanım
Kayseride varmı acaba böyle hastalıklara yaklaşan

Bence yaparsınız. Karatay diyetini yapsanız hem aç kalmazsınız hem de kilo verirsiniz. Ben de geçen yıllarda 8 kilo aldım bu şekilde verdim. Ama tabi sabırlı olmak gerekiyor. Bazen hiç tartının oynamadığı zamanları biliyorum. Sabır ve azimle olur neden olmasın.

Annem psikolog demişssin ya bende bi piskologla görüşmek istiyorum Çünkü çocukluğumdan beri böyle ve bazen aç olmadıgımdada yiyorum.
Duygusal yeme bozukluğu var demek ki. Aslında çoğumuzda var bu, internetten konu ile ilgili makaleleri okuyup araştırma yapabilirsiniz. Yeme isteği geldiğinde değiştirme metodu da iyi bir seçim. Mesela duygusal açlık hissedip tok olduğunuz halde bir şeyler yemek istediğinizde örneğin Nutella değil de kendinize bir keyif kahvesi yapıp yanına hurma ya da bitter çikolata alabilirsiniz. Bu yerine koyma kiloyu korumak ve diyet için iyi bir alternatif.

Ya size bayılıyorum. 5-6 kilo fazlam var. Çok değil ama şeker çok yer kaplıyor hayatımda. Sağlıklı beslenmek istiyorum aslında. Ama benim için en zoru çayı şekersiz içmek. 2 hafta denemiştim bir kaç ay önce. Hiç alışamadım. Sırf şekersiz diye çayı içmedim sonra eskiye geri döndüm. Bunu nasıl başardınız? Eti tavada mühürleyerek mi tüketmek gerekiyor? Köfteye galeta unu koymamak gerek değil mi? E baklagilde yoksa ben ne yiyeceğim fazla oldu sorularım ama size çok güveniyorum

ben kofteye hıc bır zaman galeta koymazdım
250 gr az yaglı kıymaya 1 kuru sogan 3 -4 dıs sarımsak yarım demet maydonoz karabıber tuz pul bıber ve kımyon koyarım okadar . baya da lezzetlı olur

cayı bende sekersız sevemedım ama sekersıze alısınca seker koyup denedım daha ıgrenc geldı sankı ıcıne metal para atılmıs ya da enfeksıyona kapılmıs cay gıbı geldı tadı seker daha bır bozuyormus ama sekersız de cok sevemedım esasında ben pek caycı degılım kahvecıyım ben , cayı bırtek kahvaltıda 1 bardak ıcerım kahvaltıda da unsuz fırında mücverle guzel oluyor veya bol lımonlu maydonoz ve taze soganlı salataların yanına yakıstırıyorum cayı . bıtkı cayı kahve cok ıcerım.

evet etlerın hepsını muhurleyerek pısırıyorum asla yagda cıftetellı gıbı etlerı oynatmıyoruz asla

Evde tambugday unundan poğaça yap
Canın çok isterse ondan yersin kahvaltıda
Bol salata ızgara ye öğünlerde

Bugün anneme gittim. Süzme yoğurtlu, cevizli kereviz salatası ve kepekli undan fırında yağsız mücver yaptık. Sabah da pişi kızartmışlardı, masada en sevdiğim ayva marmelatı. Yumurtamı, salamımk, peynirimi yedim çekildim kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…