Yapabilirsin demenize ihtiyacım var!

Ya ben kırmızı et sevmiyorum çocukken çok tükettim belki de ondan. Balığa da düşkün değilim aslında sanırım ben et sevmiyorum düşününce Tavuğun da göğsü o kadar. Ay ne uyuzum ya ben de Sebze ve bakliyat severim ama nohuttur, mercimektir severim. Pirinç sevmem, bulguru çok severim mesela.

ooo ne guzel ıste en azından sevıyorum sevmıyorum dıyebılıyorsun benım onume ne koysalar yerdım eskıden ekmegın ıcıne tursu ustune mayonez sıkıp bır ısırık ondan alırken bır yandan da cıkolata yerdım bunları yıyıp bıtırdıkten sonra cıps yer sonra da kalkar helva kavurur yerdım ıyyy

bırde hep hayret ederdım ınsanlar bır ısırık cıkolata alıp doyuyor 1 balık la doyuyor 1 corba ıcıyor kesılıyor nasıl doyuyorlar dıye hıc anlayamıyordum bunu

megerse gercekten doyabılıyormus ınsanoglu ne garıp

ben biliyodum ama onun zayıflayacağını, Adele zayıfladı ayol Adele! Biz seni böyle mi tanıdık be tombiş
Rihannayı o arap şeyhi adeli de o serseri rapçi bozdu. Melankolik tombiş hanımkız profiliyle yemiş bizi bunca zaman adele. Kendi şarkısıyla cevap veriyorum o kıza, never mind, we’ll find someone like her

Hayır sizin yasam biciminiz sağlıklı değil
Siz vücudu ac birakarak kilo almayip belki vereeginizi saniyorsunuz ama vucut sürekli ac yada yetersiz kaldığı için az olan yiyeceklerdekileri depolama yapıyor. Bunu çok diyetisyen ve dahiliyeci söyler.
Öyle öğlen yiyim aksam bi corba iceyim yada hiç yemeyim olmaz. Kilo veremezsiniz hatta alabilirsiniz.
Sağlıklı beslenmek bu hiç değil

Fazla protein yararli değil (kiloya göre 1 gram yeterli)
Yani 55 kiloysan günde 55 gram Protein.
Kolosterol bildigime göre proteinle alakali değil ama transyaglarla alakali. Cok az yag ve ayni zamanda kötü yağ yiyorsan klosterol çıkar.
İyi yağlara yönel ve karnini - karbonhidrat yemiyorsan- yağ ile doyur.
Ama abartmadan :)

Salatanın icine badem at veya eline gecerse bir avocado (cok cok cok faydali, ayni zamanda Vitamin K deposu, vitamin D emiliminde gerekli olan diğer Vitamin) kes icine.

Sabahlari bulletproof kahve içebilirsin (filtre kahvenin icine bir kaşık hindistanyağı)

Ben evimde saf zeytin yağı, keten tohum yagi, findik ve ceviz yağı kullaniyorum. Ayçiçek yağı asla kullanmiyorum.
Tereyağ kullanirsam Ghee yapiyorum ve öyle tüketiyorum. Çok yağ ve yumurta yememe rağmen klosterol seviyem düzgün.

En önemlisi omega 3 yağı. Bu devirde temiz yağlı balik bulmak zor olduğu için ben takviye aliyorum. Ayni şekilde vitamin d takviyesi aliyorum (kan yağ değerini dengeliyor)

90 kiloysam 90 gram protein mi almam gerek? Ölürüm yahu o kadar yiyemem ben! Sabah bir yumurta, beyaz peynir, öğlen ızgara veya salata çorba, akşam da yine çorba ya da yoğurt vs. yapabiliyorum ben. Olmaz mı?

Kilo sorunu ile yıllarca uğraştım
O diyet bu diyet bilmem ne boş
42 yaşındayım akran sayılırız, yaşımızı göz önünde bulundurarak size derim ki; hiç bir gıdaya fazla yüklenmeyin özellikle diyetlerin gözbebeği yumurtaya. Marketlerden temin ettiğimiz yumurtaların yani üzerindeki numaralar 3 ile başlayan yumurtaların hiç bir besin değeri yok, boşa karaciğerinizi yorarsınız.
Kurubaklagil yiyin fasulyeye, nohuta yer açın hayatınızda ve etsiz pişirin bunları
Ev yapımı yoğurt yiyin
Kırmızı eti çok yüklenmeden yiyin
Ara öğün yapmayın
Akşam 8 e kadar yemek-çay faslınızı bitirin
Bol su için
Ekmek yiyecekseniz sadece kahvaltıda yiyin
Çok açlık kriziniz olursa ceviz-badem-keçiboynuzu yiyin
Paketli ve işlenmiş gıdalardan uzak durun
Akşam yemekleriniz çorba+ana yemek şeklinde olsun
Canınız meyve çekiyorsa tarçınlı elma ya da ayva yiyin
Salata kandırmacasına dalmayın, salatayı sadece öğlen yemeklerinde lif ihtiyacınız için bol zeytinyağlı yiyin
Yürüyün, yürümek tüm sporlardan etkilidir, merdiven çıkın olabildiğince ve sabahları kalkınca egzersiz yapın sadece 5 dk
Kahvaltınızı ve öğlen yemeğinizi evden götürün, dışarıdan bir lokma bile yemeyin.
Günde iki fincan yeşil çay mutlaka için
Yemek yapmayı sevmiyorum demişsiniz ama kilonuzu kontrol edebilmek için mutfağa girmek zorundasınız maalesef

Benim tam çıktığım söylenemez ama geçen seneden beri 20 kilo verip geri almadım
Çare dukan diyeti diyorum
Saf protein yiyip belli bir süre yağ meyve şeker karbonhidrat hatta sebze yemiyorsunuz
Ama ilginç bir şekilde açta kalmıyorsunuz
Sıfır açlık

Kitabını indirebilirsiniz ücretsiz vardı sanırım

90 kiloysam 90 gram protein mi almam gerek? Ölürüm yahu o kadar yiyemem ben! Sabah bir yumurta, beyaz peynir, öğlen ızgara veya salata çorba, akşam da yine çorba ya da yoğurt vs. yapabiliyorum ben. Olmaz mı?

Yani, kas geliştirmek için 3 kati gerekli. Ben bazi aylar 200gram yiyorum günde.
Aslinda 90 gram cok değil.
Bir yumurtada 13 gram var...
100 gram tavuk göğüsünde 20 gram
Yani öğlen 200 gram tavuk yesen 40 gram yapar
Sabah 3 yumurta yuvarlasan 36 yapar...
Kaldimi 14 gram...onuda akşama yedinmi bitdi gitdi :)

Olur yani. Sen yeterki iste.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Beslenme biçimim tercihim değil, hayatın bana sunduğu şey, maalesef zamanım yok.
Birçok konuda insanüstü bir hayat yaşadığımı söylerken dalga geçmiyordum.
Günde tek öğün o da bu saydıklarım, 3 saat uyku ve neredeyse 16 17saati bulan ayakta koşturma hali.
Yani gece çocuklar uyuduktan sonra ancak bir şeyler yiyebilirim o da 12 den sonrası demek, tercih etmiyorum uzun zamandır.
Küçüğümün de kreşe başlamasına 3 4 ay var, sabırla o günü bekliyorum ama ne yapacağımı da bilemez durumdayım.

Düzenli beslensem kilo alıyorum, diyet yapsam uyamıyorum zamanlamadan.
Ama ilk hedefim mart ayında yüzmeye başlamak, onunla bir daha çok yeşil ve protein daha az karbonhidrat ve şeker ile belki zinciri kırabilirim.

Un lu gıda tuz şeker tüketme akşam 5 den sonra yemek yeme verirsin kilo... Boğazını tutmazsan sana kimse yardımcı olamaz. Bende de pko var kilo verdim hareketsiz kalınca hemen kilo alıyorum

Ben anlayamadim.
Günde 17 saat ayakta duruyorsunuz ve nasıl en azından 2 öğün yapacak vaktiniz olmuyor?
Bu insanüstü durumun sebebi nedir?
En azından aperatif ama sağlıklı şeyler sıkıştırın araya belki iyi gelir.

12. Gruba gel zayıflarız beraber. Bende de insilün direnci var.

Tüm mesaj yazan, tavsiye verenlere başta tulumbachen ve N nscckts olmak üzere çok teşekkür ederim. Bana güç ve ilham verdiniz, annemle de biraz konuştum (psikolog doktor) saplantıyı bırakmamı ve sağlıklı beslenmeye yönelmemi, diyet konusunu kafamda büyütmememi önerdi. Bugün düne göre çok daha iyiyim.

Eşimle kahvaltıdayız, bol beyaz peynirli ve tek göz yumurtalı bir croque tost yedim. Günün kalanını da sağlıklı şekilde devam ettirmek niyetindeyim. Size güzel bir before / after göndermek nasip olur umarım.

2 küçük tazmanyadan hallice çocuk
Ben yemek diye otursam, masada yürürler.
Yapmaya kalksam omzuma ya da tezgaha tırmanırlar, bu sebeple kendimle alakalı bir şey yapmıyorum.

Bu kadar uzun süre aç kaldığınız için ve düşük kalorili beslendiginiz için kilo veremiyorsunuz aslında cunku vücut kıtlık bilinci denilen bir duruma giriyor yani hep az besin girecek vücuda diye aldığınız o azıcık besini bile depo ediyor bu yüzden asla uzun süre aç kalınmamalı ( bazı özel durumlar hariç ) ve düşük kalorili beslenilmemeli 1000 kalori altına çok dusmemekte yarar var . Biraz beslenmenizi artırın sporda artsın tabi ilk zamanlar kilo vermezsiniz ama bi süre sonra sağlıklı beslenmeyle vücudunuzun yağ takımı artar

Aslında tam verilebilek kilodasınız fotoğrafınız baktım da

Bende 4 aydır aynı kilodayım diyet arkadaşlığı yapardık
Bu aralar ipin ucunu kaçırmaktayım bende
Ben buradaki gruplara girip dikiş tutturamıyorum şu saatte ne kadar spor yaptın
Günde 10 mesaj yaz kısmına gelemiyorum
Biraz nazi kampı gibiler

Canım gözünde büyüyünce işler değişmiyor.

Ben varım tasa ortaokuldan beri ugraşıyorum.
Pkos, Haşimoto hipotrıdı ve insülin direncim var.
Pkos için dogum kontrol hapı,
Troit için levotran 150 mg
Direncim için glifor..........

Bunlar geçtim bide vucüdumun bazı yerlerinde morarmalar çıktı parça aldılar
Adını bile tam olarak söyliyemedigim aconthosıs nıcrıcans diye nur topu gibi hastalığım cıktı. Ve dogum kontrol haplarından insülin direnci den olabilir dedi doktor kesinlikle kilo vermen gerek dedi.

Lisede 96 dan 68 e düştüm.
1.hamileligimde 77 ile hamile kaldım tüp bebek ohss atlardım cigerlerimden 4litre su aldılar.
Sonra ikiz gebe kaldım karnımda öldüler.
Sonra yine tüp bebek ikizlerim oldu
70 ile hamile kaldım 110 ile doguma girdim.
Şimdi 89.5.....

Bizim yolumuz ömür boyu
İstersen menülerini yaz takip edeyim.

Bugün ilk kez sütsüz filtre kahve içtim. Tüm gün dışarıdaydım Nero’dan filtre kahve aldım orta boy ve tok tuttu! Dört saattir acıkmadım. Kahveyi sütsüz içmeye başlayacağım.

Bugün ilk kez sütsüz filtre kahve içtim. Tüm gün dışarıdaydım Nero’dan filtre kahve aldım orta boy ve tok tuttu! Dört saattir acıkmadım. Kahveyi sütsüz içmeye başlayacağım.
Dayanamıyorsan yanında muz elma taşı büyük kolaylık oluyor
Sabah kahvaltıyla uğramamak için iki yumurta kaynamaya başlamıştım mesela
Yanına belki domates salatalık her sabah poğaçacıya simitçiye uğramaktan iyidir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…