Vay arkadas ben 20 yasimda erkek arkadasimla new yorka gitmistim bir ay, sonra onunla 5 senelik iliskim bitti simdi baska biriyle 1 senedir birlikteyim. Sevgilim eski erkek arkadasimla yurt disi gezilerimizi hepsini hatta facebookumda oldugu icin resimlerimize kadar biliyordu. Burda yazilanlara baksak benim eski erkek arkadasimin dilinde sakiz, sevgilimin gozunde hayat kadini, sizlere gore de direk evde kalmis kiz kurusu olmam gerekirdi
Hadi kollarimi actim beni taslamaniz icin bekliyorum :)
Daha önce ne kadar ileri gittiniz bilmiyorum ama o 5günde hayır olmaz deseniz bile çok çok ileri gideceksiniz ve sevgilinizin kafasındadır olacaklar erkek sonuçta ve sen ilerde çok pişman olabilirsin. Unutma erkekler çok değişiyor ilerde keşke dememek için bence hiç gitme ama hayat senin ilerde pişman olsamda bunu şimdi yaşamak istiyorum diyorsan git. Aile olayın ikinci boyutu oraya girmedim bile aileden gizli çok şey yapılıyor ama bence sen kendin ilerde pişman olmamak için tekrar düşün
Bak deme öyle şeytan taşlama alanına döner maazallah burası.
Bu arada bende tatile gittim sevgilimle haftanın bi kaç günü sevgilimde kalırım bu yazda tatile gitmeyi düşünüyoruz ama bunları yaparken hiç bi şekilde anneme yalan söylemem nerde olduğumu kimle olduğumu bilir.Zaten annemde sevgilimi tanır bilir...
Yaşım 25 ben ne yaptığımı nereye gittiğimi söylerim haber veririm ama kendime karışma hakkını ailemde olsa kimseye vermem.
Aileler çocuklarına baskı yapmak yerine daha rahat bırakırsa yaptıklarının arkasında durursa daha sağlıklı bireyler yetiştirirler.Şimdi aranızda şöyle diyen olucak izin verelimde onunla bununla gezsin yatıp kalkmadığı kişi kalmasın başına ne işler gelsin dimi... Bu şekilde düşünen insanlar çok var ve şu yazdığıma aynen böyle cevap vericek kişilerde var.
Ama siz ne yaparsanız yapın ne kadar sıkarsanız sıkın çocuğun içinde böyle bir şey varsa yapmaya kafasını koyduysa yapar.Sizi ayakta uyutur yalan üstüne yalan söyler evden kaçar vs vs vs bu liste uzar gider ama yine yapar.
Kim ne derse desin senin karaein belli. Fakat sunu unutma insanlar evli yada nisanliyken bile ayriliyo peki sevgiliyken bi baska kizin tek bir bakisi icin tekmeyi basar totana. Bide yuksek ihtimal alkolde alacaksiniz peki sonra sonrami ne olacak buraya konu acacaksin. Bekaretime bise oldumu, ben simdi ne yapacam ve son olarak benden ayrildi kaldim ortada. Bak guzel arkadasim o erkek musfettesi size orda yapacagi seylerin planini coktan yapmistir ayrica hic bir masum erkek sadece kardes kardes uyumak icin otele gitmez yalniz basina. Seni sevmiyor demiuorum ama seni istiyor . Valla benim basimda annem babam olmadan ped alamaya bile gidemezdim iyikide oyle olmus o zamanki arkadas gurumbumda bi ben evliyim mutluyum cok sukur. Seytanin gafletine gelme seni seviorsa bunu anlar mutlu dahi olur kendini benden bile koruyacak kadar durust bi kiz diye. Lutfen gencligini uc bes gun icin ziyan etme
Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.
Sordugun icin tesekkur ederim :) Bugun sabah vardik. Arkadasimiz almaya geldi bizi. Kahvalti yaptik ucumuz,esyalarimizi yerlestirip denize girdik :) saat 10 gibi de odamizdaydik. Simdi telefondan yaziyorum. Sevgilim uyuyo yanimda birazdan bende uykuya dalicam :)Ay cok merak ettim arkadas gittimiki tatile
Sordugun icin tesekkur ederim :) Bugun sabah vardik. Arkadasimiz almaya geldi bizi. Kahvalti yaptik ucumuz,esyalarimizi yerlestirip denize girdik :) saat 10 gibi de odamizdaydik. Simdi telefondan yaziyorum. Sevgilim uyuyo yanimda birazdan bende uykuya dalicam :)
Eğer çok güzel günler geçirirsek pişman olmam ki. Ayrılıcağımı düşünüceğim bi insan olsaydı tatil hayali bile kurmazdım açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?