Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

Insalla gunum birinde benim.kizim.bana verdigi guvenden dolayi arkadasina yolladigimda bu denli yalanlar atmaz
Insanlar seni guvenerek arkadasina yollasib sende git sevgilinle otelde gununu gun hakediyormu sence ailen bunu

bende erkek arkadaşımla birlikte 6 günlüğüne şehir dışına gittim. Evdekiler tek gittiğimi biliyorlardı tabiki. Gittiğimiz yer çok yakın akrabamın kızıydı , sorun olmadı. Bende çok tedirgin gitmiştim ama sonra geçti.
Doğruydu demiyorum ama insan bir yanlış yaptığı zaman zamanla o yanlışa alışıyor ve normalmiş gibi geliyor. Sanırım bundan dolayı bende vicdan azabı olmadı.

sana helal olsun yhaa ne taşlaması sen alkışlanmalısın bence

ne kadar kesin konuşuyorsunuz ya o 5 gün de hayır olmaz deseniz bile çok çok ileri gideceksiniz diye :)
bir insan sevdiğini her haliyle tanımak ister . ha tam anlamıyla tanır mı tabii ki hayır . 30 senelik eşlerin bile anlam veremedikleri davranışları oluyordur birbirlerine karşı o ayrı .
ama sevdiğin insanın uyku halini ,uyurken sana davranış şeklini , ne bileyim ya.. imkan varsa yaşansın ne olacak ki.. burdan çok rahat davranılmasını ,herşeyin yaşanılmasını savunduğum düşünülmesin .

aynen . katılıyorum ..
bu arada benim kızım bana böyle bişey yaparsa bilmem ne diye yazanlar gerçekten merak ediyorum : kızınız erkek arkadaşıyla tatile gitmek istediğini söylese ,dürüst olup , izin verirler mi acaba ? :)
cem yılmazın bu videoda anlattığı gibi ; Cem Yılmaz | Kadın ikna etmek için yaratılmış - YouTube

ya tanımadığınız bi insana erkek müsfettesi ,o hesaplamıştır gibi bi yaklaşımda bulunmanız hoş mu acaba? ben kimseyi savunmuyorum, kimsenin avukatı filan da değilim ama , garip geldi yani .
anneniz babanız başınızda yokken ped almaya bile gitmemeniz mi sizin mutlu olmanızın nedeni? ben de ailemden bilmem kaç km uzakta okudum vah o zaman halime

ben şimdiki eşim ozamanki sevgilimle 3 günlük ağvaya gittim ve bundan aileminde haberi vardı onların istemediği hiçbişeyde olmadı.ailenin haberının olmaması tabi çok kötü.bence kesinlikle olmalı.ama birlikte gitmeniz de bence hiçbir sakınca yok.yeterki siz neyi istediğinizi ve kendinize neyin zarar verip neyin zarar vermeyeceğini bilin yeter.

Ay cok merak ettim arkadas gittimiki tatile
Sordugun icin tesekkur ederim :) Bugun sabah vardik. Arkadasimiz almaya geldi bizi. Kahvalti yaptik ucumuz,esyalarimizi yerlestirip denize girdik :) saat 10 gibi de odamizdaydik. Simdi telefondan yaziyorum. Sevgilim uyuyo yanimda birazdan bende uykuya dalicam :)

Bence bu şekilde aileni değil, sadece kendini kandırmış olursun. Gerçeği söylemek ve uygulamak her daim en iyisidir. Gizli kapaklı yapmaya çalışılan her şey ayağına dolanır insanın.

slm.bende 21 yasındayekn arkadasımın yazlıgına gitmiştim.onun teyzesi annesi falan vardı benm erkek arkadasım arabada kalmıstı ama 3gün dayanabildi geri döndü.cebimdeki paranın hepsini verdim.güzel zaman gecirdik.ama sonra ögrendm ki faceden baskasıyla yazısmıs ben tatildeyken.pişmanmıyım ? hayır.pişman olucak bişey yapmadım. bazı şeyleri onda gördüm ve bi daha kimseye ona baglandıgım gibi baglanmadım sadce sevdim ve seviyorum ewlencem :))

yorumlara verdiğin cevaplara baktım da sen insanların otelde kalman için sana destek vermelerini bekliyorsun.seni tatlı dille uyaranlara bile farklı yorumlar yapıyorsun.

hani o tecavüze ugrayan kizlar var ya !
yada kullanilip bi kenera atilan kizlar !
yada bi kenarda cesetleri bulunan kizlar .......
hic biri bu adam beni öldürecek , tecavüz edecek ,.. diye gitmediler biliyormusun !
sana ne söylesem bos zaten gitmissin ..

Annene cok üzüldüm bilse kadincagazin gözüne uyku girmez ..

Allah akil versin ! Rabbim korusun seni .

Hayır o otelde birlikte kalmasanız gündüz beraber gezseniz ne olur?Macera mı istiyorsun?Macera da riskli ,pişman olabileceğin bir macera.Olmaz dersin,yakın durunca ve yalnız olunca hormanlar etkisi altına alır..Hem ; o şimdi öyle söylemese bile aslında içten içe , daha iyi olursun, onun gözünde;otelde beraber kalmazsanız.Kalırsan da bir tık aşağı inersin.Bu bir gerçek..
Yaşın da çok genç.Ve safça,aptal aşık sözlerin var..Sonradan buna pişman olacağın bir yaştasın. İlla evleneceksiniz diye bir şey yok..
Nefsine hakim olup,güzdüzlerle yetinirsen iyi bir iş başarmış olacaksın..

aile aile herseyin basında gelir...
seni dogramayacagını bile bilemezsin sana bu kadar söyleyeyim..
ayrıca ögrenmeyecegini biliyorum demişssin ya nerden biliyorsun kuzucumm ..hayat bu hic belli olmaz :)

ahhh zavallı baban yazık ona yarın bı gun bırı onunla konusurken yuzune iyi davranacak arkasından adammı bu da beee kızı otel odalarında erkeklerle kalıo dıye tıs tıs gülecek sen sanma kı kımse bızı gormedı bırı gormese bırı gorur sen tanımassın bıle senı goren kısıyı belkı de yan odanda kalan senı tanıosur belkı de resepsıyon dakı görevlı nerden bıleceksın sen sınırlarım var dıyordun o odadan içerı gırıp kapıları kapıtıp aynı yatağa aynı örtunun altına gırdıkten sonra sınırların bı onemı olmamıs olur yazık babanaaaa bunu ona yasatmaya hakkın yoktu senın o senı ne emeklerle buyutmus bu yasa getırmıstı oysakı

Seninle beş gün otelde geçirecek bir erkeğin seninle evleneceğini mi sanıyorsun! Yanılıyorsun küçük kız, GİTME! bak her işte hayır vardır, buraya yazmakla istişare yaptın, ne olur bir büyüğün olarak gitme diyorum, yaşayacaklarını az çok tahmin edebiliyorum. Şuanda bazı gerçekleri anlamayabilirsin yaşından ve yaşamadıklarından dolayı, şayet gidersen o kişi ile evlensende evlenmesende çok çok çok pişman olacaksın! Bundan da eminim.

Allah korusun seni orada. Insallah pismanlik yasayacagin, keske gitmeseydim diyecegin en ufak bir sey gecmez basindan.
Hep felaket senaryolari yazilmis ama (elestirmiyorum. Katiliyorum hatta. Dunyanin bin turlu hali var. Dikkatli olman gerek. ) korkuldugu uzre herhangi bir yanlisi olmasa sana erkek arkadasinin, cok mutlu bir tatil gecirsen bunu da ilerde unutmak isteyebilirsin. Insallah olmaz ama ayrildiginizi dusunelim... Bir iliski bitiyor ama bitince aklina hep birlikte yasadiklariniz geliyor. O guzel gecirdigin gunler, anilar bazen insanin canini yakabiliyor.
Kisacasi, insallah sonradan pisman olacagin, unutmak isteyecegin hicbir sey yasamazsin ve erkek arkadasinla ayrilmak zorunda kalmazsin ilerde. Cok mutlu olun. :)

Ayrica; ailen seni kisitlamasaymis yalan soylemek durumunda kalmazdin diyenlere asla katilmiyorum. Ailesi normalde kisitlamayan, izin veren bir aile olsaydi ama sadece bu duruma mahsus olarak gitmesini istemeseydi boyle anlayisli bir ailem varken gitmemem gerekir, arkalarindan is cevirmeyeyim der miydi acaba konu sahibesi?
Sanirim biraz benim gibi dusunuyor kendisi. Ben de bir seyi aklima koyduysam tum cihan karsimda olsa yine yaparim yine yaparim. Mutsuz olacagimi hissetsem de yaparim en azindan kendi kararimla mutsuz olurum diye. Ha iyi bir sey mi, hayir. Ben de sikayetciyim bu huyumdan. Ama konu sahibesi de sanirim coktan kafaya koymus gitmeyi. Ne dersek diyelim vazgecmeyecek. Dua edelim de uzulecegi bir sey yasamasin. Gencecik daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…