bak bunlar ellerin senin bunlar ayakların
bunlar o kadar güzel ki artık o kadar olur
bunlarda saçların işte akşamdan çözülü
bak, bu sensin çocuğum.
bu da enine boyuna yatak olduğuna göre altımızdaki
sabahlara kadar koynumda yatmışsın
bak bende yalan yok vallahi billahi
sen o kadar güzelsin ki artık o kadar olur..
cemal süreya
illa sevişmek mi lazım sevgiliyle güzelce uzanmak için bir deniz kıyısında
illa sevişmek mi lazım gözlere bakmak için, öpmek için dudakları
illa sevişmek mi lazım sevmek için
sevişmek sevmenin iki kişilik eylemi ise
sevişilsin o zaman..
not: içimden geldi yazmak, şiir severim. ayrıca fikri hür düşüncelerim. konuyla alakası olmayabilir. herkes herşeye alakalı yazmıyor ne de olsa..
yahu nerelere nerelere geldi bu konu, herkes aç yemeyi bekliyor zaten birbirini memlekette. nedir yani sorarım size, insan olmaktan daha değerli olan nedir? kız 2 yıldır sevgilim diyor, sevgilisine tecavüzcü muamelesi yaptınız . 12 yaşında çocuklara tecavüz eden bi çoğu evli koca koca adamlar salınırken sesini çıkarmayan bi toplumda 20 yaşında sevgilisiyle zaman geçirmek isteyen kıza 'haberleri duyuyoruz bak bunlar bunlar oluyor yapma etme' demek gerçekten oldukça ironik. ben o tecavüzcüleri protesto ederken meydanda bana kalkıp hafif, yollu, marjinal, devlet düşmanı, anarşist denir bu memlekette. ha şimdi alakası yokken konuyu dağıtmış olucam ben yine. çok pardon ama hiç özür dilemiyorum şahsen.
dünya değişiyor siz kabul etmeseniz de. anlaşılmak isterken eleştirilmek ve dışlanmak kişiyi daha çok sevk eder yasak olana. anlamadınız bi türlü..
herşeyde illa bi seks arayan sevgili dostlarım. birbirini seven iki insan baş başa olduğu her dakika sevişmiyor çok afedersiniz.
vallahi yalan bunlar, billahi yalan..
bir aşk manifestosu yazsak ve salsak dört bir yanına memleketin
korku toplumundan sevgi toplumuna geçeriz
iklim değişir akdeniz olur belki
gülümseriz..
ailen ne der, kocan ne der, yok otel kayıtların çıkar, nasıl yüzlerine bakıcan falan filan. elmaslar yakutlar zümrütler. kapalı mektuplar filan...
bu kafa değişmedikçe tecavüz de olur, çocuk gelinler de olur, namus cinayeti de olur, istenmeyen doğumlar da olur..
yapmak istediği şeyde tek hatası ailesine yalan söylemesi. keşke çıkıp biri onu korku senaryolarıyla değil de sevgiyle dürüst olmaya ve dürüstçe yaşamaya yönlendirseydi. kız zaten onun huzursuzluğundaydı halbuki.
boş boş konuşuyorum bende. amaaannnnnnn gideyim de bi çay koyayım en iyisi
O gun birsey yasanmaz sanirsin yasanir , pisman olursun.
Ailem ogrenmez sanirsin, bir gun ogrenirler utanirsin.
Ayrilmam sanirsin bir gun ayrilirsin.
Yeni erkek arkadasina ne anlatacagini dusunup durursun.
Ayrilmazsan ve evlenirsen onunla daha cok kacamaklarin olacak unutma.
Sen sen ol. Bir gun pisman olabilme ihtimali yuksek olan seyleri yapma.
Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay öncesinden beri kafama takılan bir şeyler olduğunda bu foruma girdim. Benim sorunlarımı yaşayan başka insanlarında olması içimi fazlasıyla rahatlattı.
Şimdi gelelim asıl konumuza. 20 yaşındayım. 2 yıldır da devam eden arkadaş ortamı sayesinde tanıştığım bi sevgilim var. Derslerden çok bunaldığım bi sırada tatile gitme önerisinde bulundu. Ortak arkadaşımızın yazlığına 15 dakika mesafede bi otelde kalmayı planlıyoruz. Ailem o arkadaşımın evinde kalacağımı biliyor. Her şey planlı. 5 gün kalıcaz ve arkadaşımızda en az 3 gün bizimle olacak. Annemi genelde o yanımdayken arıcam.
Buraya kadar her şey güzel ama benim çok büyük kaygılarım var. Bu zamana kadar ailemden gizli hiçbir şey yapmadım. Onlar da beni biraz sıktılar açıkçası. Bi arkadaşımda yatılı kalmama bile izin vermezler. Annemle mesafeli bi ilişkimiz var onunla bir şey paylaşamam. Başlarda tatil fikri beni heyecanlandırsa da gün yaklaştıkça korkularım artıyo. Öğrenemeyeceklerini biliyorum. Peki ya ben? Ben bilicem naptığımı. Ailemin gözlerinin içine bakmaktan çekiniyorum. Arkadaşlar gerçekten güvendiğim sevgilimle 5 günlük kaçamak yapmak beni kötü bi evlat basit bi kız yapar mı? Sizlerin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Herkese merhaba. Yaklaşık 1 ay öncesinden beri kafama takılan bir şeyler olduğunda bu foruma girdim. Benim sorunlarımı yaşayan başka insanlarında olması içimi fazlasıyla rahatlattı.
Şimdi gelelim asıl konumuza. 20 yaşındayım. 2 yıldır da devam eden arkadaş ortamı sayesinde tanıştığım bi sevgilim var. Derslerden çok bunaldığım bi sırada tatile gitme önerisinde bulundu. Ortak arkadaşımızın yazlığına 15 dakika mesafede bi otelde kalmayı planlıyoruz. Ailem o arkadaşımın evinde kalacağımı biliyor. Her şey planlı. 5 gün kalıcaz ve arkadaşımızda en az 3 gün bizimle olacak. Annemi genelde o yanımdayken arıcam.
Buraya kadar her şey güzel ama benim çok büyük kaygılarım var. Bu zamana kadar ailemden gizli hiçbir şey yapmadım. Onlar da beni biraz sıktılar açıkçası. Bi arkadaşımda yatılı kalmama bile izin vermezler. Annemle mesafeli bi ilişkimiz var onunla bir şey paylaşamam. Başlarda tatil fikri beni heyecanlandırsa da gün yaklaştıkça korkularım artıyo. Öğrenemeyeceklerini biliyorum. Peki ya ben? Ben bilicem naptığımı. Ailemin gözlerinin içine bakmaktan çekiniyorum. Arkadaşlar gerçekten güvendiğim sevgilimle 5 günlük kaçamak yapmak beni kötü bi evlat basit bi kız yapar mı? Sizlerin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
sizin gibi düşünmüyorum. bu da en dogal hakkım sanırım. benı yanlıs anlamıssınız, mesajımı dıkkatlıce okuyun derım. turkıye dekı evlılıklerın %70ı kızlık zarından bıtıyor demedım ama oraya takılı kaldıgınızdan olacak tam tersı seyı soylemeye calıstıgımın ayırdına varamamıssınız, evlılıklerın tamamına yakını karsılıklı bırbırını cınsel anlamda tanıyamamıs olmaktan, cok fazla beklentıden veyahut da cınsel olarak uyusamamaktan bıtıyor. ıstatıstıklerı hangı kaynaktan takıp edıyorsunuz acaba merak ettım? ayrıca ben kendımı bır tas parcası, elmas yakut mektup olarak, erkeklerı veya esımı de mektup acacagı olarak gormuyorum uzgunum. benım kastettıgım batılılasma ozentısı degıl bazı seylerı ozgurce yasamak artık, ama benı anlamaktan maalesef oyle uzaksınız kı sızınle tartısabılecegımızı dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?