Yapacağımız kaçamak yüzünden uyku uyuyamıyorum.

kımse kımseyı yargılamıo ewet konu sahıbı senden çok daha mantıklı konusuyo benım kızdıım hem tavsıye ıstıyo hem de kımseyı kale almıo ne isterse yapsın canım banane ıster oynassın koklassın ıster sadece göz göze baksın ısterse de yapsın cınselliğinı ne soruyon burda madem gıtcen gıt çok da tınnn burası cııdı bı mekan bız burda dertlerımızı sevınclerımızı paylaşıoruz yhaaaa saygı gösterın buraya ddalga gecmek ıcın yazmayın

İnan bana yazdiklarim hicbir kelimesinde kotu bisey soylemedim sadece pisman olmani istemedm cinsellik degl aklindaki ancak yasin geregi hata yapma istedim
yoksa ben seni tanimam etmem

Esimle flort donemimizde aileme yalan soyledim ise gidiorum diye ciktim 3 saat uzaklikta biryere gittim hersey cok guzeldi derken bir kar firtinasi cikti aman tanrim yollari kapatiolar ben 3.5 atiorum zirliorum mahvoldum diye eve gelene dek öldum oldum dirildim neyse biz evlendik esimle bir tartisma yasadik esim bana o kadar korkuyosunda ne diye gelmistin dedi al iste bak pismanligima bunu yapan esim

Arkadasim en iyisini yine sen bilirsin Allah iyi insanlarla karsilastirsin ister kaileye al istersen alma ancak israrla yine yazicam pisman olma sakin

Ohoov. Konu nerelere gelmiş ya. Hormonlar, zar diktirmeler falan.
Böyle sinirlerenerek, aşağlayarak, felaket senaryoları yazıp gözlerini korkutarak mı yardımcı olacağız insanlara?
Çoğunuz genç oldunuz, çoğumuz hala genciz.
Ben de ailemden gizli çok oraya buraya gitmişimdir
Ha söylesem olmaz mıydı olurdu yine ama rahat bırakmazlardı biliyorum
Günübirlik Kuşadasına kaçmıştık mesela arkadaşlarımla en basitinden bunu hatırladım
Sonradan yakalandım ama ailem hiçbir şey dememişti haber vermediğim için gezmiştir arkadaşlarıyla ne olacak demişlerdi

Ben şanslı kesimdendim başıma bir şey gelmedi :)
Hem ilişkilerinde cinsellik olup olmayacağını kendi aralarında konuşmuşlar ve buna karar verirler diye düşünüyorum. İki kişi bunu istemeden bir anda birbirlerine yapışacak değiller yani, kız olmayacak diyorsa olmaz, istemiyorsa yapmaz
İstiyorsa da aman rezil olacaksın, zarını diktirirsin ha buralarda pişmanım diye konu açarsın falan 20 yaşında bir kıza söylenecek laflar değil bence
18ini geçmiş reşit bir bireyden bahsediyoruz sonuçta

Kendi doğrularımızca yönlendirmek, tavsiye vermek evet mantıklı
Ama bu şekilde kendimizden itmek, uzaklaştırmak yanlış

Konu sahibine gelince git ya da gitme demeyeceğim ancak senin için bu konuda huzursuz gibi ailem öğrenir mi öğrenmez mi diye
Bilemedim yani ben hep göze aldım başıma da bir iş gelmedi ama sen bu kadar şanslı olmayabilirsin ve böyle gizli kapaklı şeyleri kaldıramam diyorsan yapma, arkadaşının evinde 3 gün kal sonra 2 gün de sevgilinin yanına geçersin herkesin gönlü olmuş olur :)

Son düzenleme:
yanlışa meyilli olduğumda bu soruyu sorma ihtiyacı hissediyorum..

benim sana söyliceğim tek şey senin kızın böyle bir şey yapsaydı ne hissederdin?

cevabına göre hareket etmelisin

kız demiş ki:
Arkadaşlar gerçekten güvendiğim sevgilimle 5 günlük kaçamak yapmak beni kötü bi evlat basit bi kız yapar mı?

cevap: yapar/yapmaz. bence yapmaz.
hayat senin. hayatını bir yere kadar ailene/topluma/inancına vs göre şekillendirebilirsin. bir yerden sonra birey olup davranışlarının sorumluluğunu kendin alman gerek. tercihlerinle yapacağın hiçbir şey seni kötü evlat etmez. ama sonuçlarına da sen katlanırsın. o 5 günlük tatil huzursuzlukla zehir olabilir. ama kötü evlat olmazsın.

Eğer erkek arkadaşına ve gideceğiniz yerin güvenli bir yer olduğuna inanıyorsan git. Aranızda geçecekler de sadece ve sadece sizi ilgilendirir. Benim nacizane tavsiyem, ailenden kimsenin haberi olmasa da en yakın arkadaşlarından birinin gideceğin yerden haberi olsun, hani olmasın öyle bir şey tabii ki de, eğer başınıza bir şey gelirse ailenize nerede olduğunuzu haber verebilsin. Şimdiden iyi tatiller

Aşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.

sen öyle san....ah yavrucum daha çok cahilsin....aşık olup bu haltı işleyip kaçmaya çalışan bile var..
ya da şunun üstüne basa basa söyleyim aşık taklidini çokkk güzel yapıp kendini bile buna inandıran var..ya da;yanyana başbaşa kalınca erkektir nefsine hakim olması çok zordur...boşuna Peygamber Efendimiz sav ; bi erkek ile kadın yalnız kaldığında üçüncüsü mutlaka şeytan olur...buyurmamış..en büyük nasihat Peygamberimizden....ileride şimdiki erkek arkadaşınla evlenemeyebilirsin de ..nasip meselesi...başkasıyla evlenirsen;eşine suçluluk hissi duyarsın..başka bi erkekle başbaşa bi odada kalmışlığın tam cinsellik olmasa da bi yakınlaşmanın vermiş olduğu vicdan azabı sıkıştırır seni..evleneceğin erkeğe her anlamda vicdan azabı duymadan erkek eli değmeden tertemiz gitmeyi hedefle canım...temiz ve özel güzel şeyler saklanır korunur her zaman..sen de güzel ve özelsin kendini eşine sakla koru....

ille o da tatile gelecekse o otelde kalsın sen arkadaşında sabah erkenden buluşun gezin..sadece geceleri bir kalmazsınız...

Bir konuyu da saptırmasanız Allah aşkına ya

Kız tavsiye almak istiyor kuşkularını paylaşıyor fikrini söylersin alırsa alır almazsa almaz ki saygısını bozmadan da cevap veriyor herkese Ama ısrarla 'şöyle olacak böyle olacak bak görürsün demişti dersin' tarzı yaklaşım neyin tantanası yahu

Ayrıca arkadaşını yazlığında abisi ve babası var derken 'atlayacaklarından' (ne kadar kaba ve nahoş bir tabir) değil rahatlık meselesini kafasına taktığından tereddüt etmiş konu sahibi

Konu sahibi arkadaş yirmi yaşında özgür ve aklı başında bir birey olarak yaptığın kararların arkasında durmak zorundasın, yok ben duramam diyorsan yanaşma Vicdanının sorumluluğunu üstleniyorsan iyi tatiller

Sadece senin yazini okudum, kesin tartismalara meze olur bu konuda benden soylemesi :)

Senin hayatin, senin kararlarin canim. Simdi buyuk kisim bunu yargilar, onaylamaz ama onemli olan senin erkek arkadasina olan guvenin..

Ben giderim sevgilimle tatile cunku cok sukur bana o guveni verdi. Ama sizin iliskinizi bilemiyorum tabi ki.

Geçmişe bakmadım kk da bu tür konulara ne gibi cevapların verilebileceği ezelden beri belli maalesef

Soruna gelince gençsin herkesin gençliğinde yaptığı adrenalinler olur çılgınlıklar olur. Genç olmanın gerektirdiği şeyler bunlar. Yıllar geçtikten sonra anı olarak bu gözü karalılıklar kalıyor.

Tabi ki hata yapmadan tatlı anılar olarak kalması şartıyla güzel anılıyor bu anlar. Erkek arkadaşınla evlenecek bile olsan şuan için sonuçlarını göze alamayacağın hiçbirşey yapma. Yaşadığın 5 günlük heyecan lanetle anacağın günlere dönüşmesin. Tek uyaracağım nokta bu.

iyi tatiller

20 yaşında erişkin birisiniz, kendi kararlarınızı kendiniz verebilecek yaştasınız, sizi erkek arkadaşınızla planladığınız tatilden ziyade arkadaşınızla ilgili eleştirmem gerekirse keşke annenizden izin alırken arkadaşımın yazlığında kalacağım demek yerine arkadaşlarımla tatile gitmek istiyorum, otelde kalacağız deseydiniz, x'in evinde kalacağım diyerek arkadaşınızı da sorumluluk altına sokmuşsunuz, üstelik evde abisi ve babası olduğunu da söylüyorsunuz, anneniz size ulaşamadığı zaman arkadaşınızı arasa ve telefonu abi ya da baba açsa arkadaşınız hem annenize hem kendi ailesine mahçup olacak.

Attığınız adımların, aldığınız kararların sorumluluğunu tek başına üstlenmelisiniz...

Örnek bir hatıra....
1997-1998 yıllarıydı bende şuan eşim olan arkadaşımın yanına aileme yalan söyleyerek gittim...
Oradayken adana-ceyhan depremi oldu. oralarda mahsur kaldım. Her yer yıkıldı şükürki bizim bina yıkılmadı. Bir de en alt kattaydık. Cenazemizi bile zor bulurlardı...Otobüs seferleri kesildi. Herkes dışarıda yatıyordu artçı depremler devam ettiği için biz dışarıda çıkamıyorduk...

Birde ne kadar yıllık sevgilide olunsa ortada ateş ile barut yani dişi ve erkeğin sınırsız ve romantik 5 günü var.
Bu 5 gün uyuyarak denize girerek geçmez.
İstemeden bile olsa yakınlaşma olacak sende o heyecan ile bazı şeyleri biraz daha gevşetip ilerlemesine izin verebilirsin. Zaten erkek arkadaşında ısrarlı olacaktır.

Kesinlikle 5 gün için ilerideki evlilik hayatını şimdiden mahfetme...

Canım bende 18 yaşındayım, genciz bu yaşta böyle şeyler çılgınlıklar yapmak bana göre en doğal hakkımız
Bende annemden habersiz bir çok şey yapmışımdır fakat benimkiler daha ufak şeylerdi
Şimdi senin soruna gelirsek bu olay seni basit bir kız tabi ki yapmaz senin tercihin senin kararın çünkü bu sen yetişkin bir insansın sonuçta, kötü bir evlat yapar mı sorusuna gelirsek bu çok ağır bir itham ve böyle küçük bir kaçamak seni tabi ki kötü bir evlat yapmaz ama ailen bunu bir şekilde öğrenirse güvenleri çok sarsılır buda su götürmez bir gerçek.
Kendimi senin yerine koyuyorum ve sanırım böyle bir şeyi ben yapmazdım. Çünkü başına allah korusun bir şey gelebilir otelde. Ve her ne olursa olsun bir erkekle baş başa kalacaksın, evet sevgilin güveniyorsundur tabi ki, sonuçta onu sen daha iyi tanırsın ama bu olay güvenle alakalı değil sonuçta zorla bir şey yapamaz ya yetişkin bir insansın, olur da sende hormonlarına yenilirsen ileride pişman olacağın bir şey yapabilirsin bence değmez. Ama ayrı odalarda falan kalacaksınız orasını bilemem tabii
İyi tatiller şimdiden

öyle mı dersin ben 2 yıldır evlıyım canım bı erkegın bır kadına neler yapabılecegını çok ıyı bılıorum sen de öğrenmek ıstıyorsun çok doğal hhormonlar çalışıor:))))

Bir erkeğin bir kadına neler yapabileceğini çok iyi biliyorum demişsin,Bayıldım aaahhh aaahh diye iç geçirdim resmen. Oruç olmasaydık da, hayatııımmm diye sokulsaydım kocama.

Konu için görüş bildiremiyorum ne yazık ki, aşağı yukarı her şey konuşulmuş zaten.

aynen öyle, valla benim ailem göndermezdi, ha bende üniversitenin 3. ve 4.sınıfında kaçamaklar yaptım sevgilimle tatilede gittim 3-5 günlüğüne, o kişi şimdi eşim, ayrılmayacağımı düşünüyorum gibi bi hayalim hiç olmadı, konu sahibi sen ayrılmayacağını düşünüyosun ama hadi o ayrıldı, ilişkimi 2 senelik arkadaş ortamımı 2 senelik onuda anlamadım, birlikte otelde kalmak illaki işi bi yerlere getirir yaşadığın şeyleri sırtlayabileceksen git tabi

Boşuna öğüt vermeyelim çünkü hormonların bizi dinlemene müsade etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…