- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
Arkadaş başta cinsellikle ilgili bir şey dememiş. İsterse yaşar isterse yaşamaz sorduğu şey çok farklı bir şey. Niye bu kadar yargılıyoruz insanları anlamıyorum. Yok sen meraklısın yok kızlık zarı diktirme konuları açarsın. Nasıl bir üslup anlayamıyorum. Bence konu sahibi yaşına göre sizden daha mantıklı konuşuyor. İlginç
İnan bana yazdiklarim hicbir kelimesinde kotu bisey soylemedim sadece pisman olmani istemedm cinsellik degl aklindaki ancak yasin geregi hata yapma istedim
yoksa ben seni tanimam etmem
Ohoov. Konu nerelere gelmiş ya. Hormonlar, zar diktirmeler falan.
Böyle sinirlerenerek, aşağlayarak, felaket senaryoları yazıp gözlerini korkutarak mı yardımcı olacağız insanlara?
Çoğunuz genç oldunuz, çoğumuz hala genciz.
Ben de ailemden gizli çok oraya buraya gitmişimdir
Ha söylesem çok mu kötü olurdu hayır ama içleri rahat etmezdi
Ben şanslı kesimdendim başıma bir şey gelmedi :)
Hem ilişkilerinde cinsellik olup olmayacağını kendi aralarında konuşmuşlar ve buna karar verirler diye düşünüyorum. İki kişi bunu istemeden bir anda birbirlerine yapışacak değiller yani, kız olmayacak diyorsa olmaz, istemiyorsa yapmaz
İstiyorsa da aman rezil olacaksın, zarını diktirirsin ha buralarda pişmanım diye konu açarsın falan 20 yaşında bir kıza söylenecek laflar değil bence
18ini geçmiş reşit bir bireyden bahsediyoruz sonuçta
Kendi doğrularımızca yönlendirmek, tavsiye vermek evet mantıklı
Ama bu şekilde kendimizden itmek, uzaklaştırmak yanlış
Konu sahibine gelince git ya da gitme demeyeceğim ancak senin için bu konuda huzursuz gibi ailem öğrenir mi öğrenmez mi diye
Bilemedim yani ben hep göze aldım başıma da bir iş gelmedi ama sen bu kadar şanslı olmayabilirsin ve böyle gizli kapaklı şeyleri kaldıramam diyorsan yapma, arkadaşının evinde 3 gün kal sonra 2 gün de sevgilinin yanına geçersin herkesin gönlü olmuş olur :)
Arkadaşlar gerçekten güvendiğim sevgilimle 5 günlük kaçamak yapmak beni kötü bi evlat basit bi kız yapar mı?
Aşık olan bi erkek sevdiği kızı kirletmez diye düşünüyorum.
öyle mı dersin ben 2 yıldır evlıyım canım bı erkegın bır kadına neler yapabılecegını çok ıyı bılıorum sen de öğrenmek ıstıyorsun çok doğal hhormonlar çalışıor:))))
yanlıs anlamadıysam arkadasının yazlıgında kalacaksın yanı aılen bu sekılde ancak ızın verıyor..oyleyse cok sanslısın canım cok da sıkmıyorlar senı demekkii... herkesın aılesı buna ızın vermez..
asıl konuya gelırsekk kızımın benden habersız bırsye yapmasını aslaaaaaaaaaa ıstemem..Allah korusun basına hersey gelebılır...ama bende babamdan gızlı esımle tatıle gıtmıstım ..babam bılmıyordu ama annem ablam bılıyordu...sımdı bu ne perhız bu ne lahana gıbı demı benımkıde.d
bır anne olarak bunu desteklemıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?