Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

çalışan anne olmak çok zor cnm..kendimi düşünemiyorum bende.bırakıpda gidemem heralde.ama onun geleceği için çalışıyorsun sonuçta.

kızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bişi dicem.. çalışan anne olmak zor bu doğru. çocukların kreşlerde perişan olduğunu sanmayın.. kreşe giden çocuklar herzaman daha azimlidir.. (şahsen kendim ve kardeşim kreşte büyüme çocuklarız) hayatın zorluklarını fark ettiğimiz zaman yaşıtlarımız lay laylom hayat yaşıyordu..

anne ve baba kimin için çalışır .. çocuğunun geleceği için..

geçen gün bahsetmiştim kaynanam dükkana geldi 5-6 saat burdaydı..bir ara demez mi yiyin gezin tozun canınız ne isterse yapın mal mülk hepsi yalan oluyor ölünce dedi..
bakışım aynen böyle (kadın hayatta çalışıp birşey için çabalamamış gelmiş 50 -52 yaşına hiç birşeyi yok)

döndüm sadece şöyle bir cümle kurdum : kusura bakma anne sen böyle düşünüyor olabilirsin ama bu düşünce bana ters.. ben dünyaya yiyici olarak gelmedim.. birşeyi elde etmek için de çabalarım.. ( eskiden laf ederdi bana 89yılında göç olaylarında bizim bulgaristen göçmenlerine konut vermişler onlara vermemişmişler diye .. bende konuyu açtım bu cümlere),
ayrıca dedim bizim bulgaristanda ev hanımı diye bişey yok.. kirada oturmak diye de birşey yok.. çocuk doğunca 2 yaşına gelince kreşe gider hayatla ozaman tanışır dedim.. oturup 5er 10ar çocuk doğurup yan gelip yatmıyorlar hanımlar evde dedim..
( burda biraz kaba oldu kimse alınmasın... ama hayat)
sağlığım yerinde ise ve çalışabiliyorsam neden eşimin maaşına katkıda bulunup ev sahibi olmayım dedim..
kadın ne dese beğenirsin.. boşver ne yapcan evi.. ben ölünce oturduğum eve yerleşirsiniz (cici kocasının evi)
bu lafın üstüme eşim patlama yaşadı... ve konu kapandı..

anam konuya nerden girdim nerden çıktım :) günlük atraksiyonum olsun bari

ay kızlar kardeşimle konuşuyorum da .. benim memleketteki bazamın altını karıştırmış biraz.. eski karnelerimi bulmuş çocuk şaşkın şaşkın diyo.. abla madem bukadar akıllıydın niye üniversiteyi yarıda bıraktın hep taktir alırdım ve okulun ilk 10 birincilerdendim..

biz erken kalktıkkkk
Sevsanecığım dualarım seninleee

Akıllım sen ne durumdasın?

Öperim hepiniziiiii
gününüz çok çok çok güzel geçer inşallah

biz erken kalktıkkkk
Sevsanecığım dualarım seninleee

Akıllım sen ne durumdasın?

Öperim hepiniziiiii
gününüz çok çok çok güzel geçer inşallah

aaa kimleri görüyorummmm
günaydınnn

çatlatma iğnesinden sonraki du bakiiimmm hmmmm:44:
12. gün bugün..henüz gelen giden yok ama gelecek gibi de değil açıkçası
biliyosun pazartsiye kadar anmıcam o kelimeleri anladın sen..
durumum hala aynı

yalnız gaz bombası gibiyim 2 gündür
ne zaman infilak ederim bilinmez

günaydın sevsena bugün güzel bi haber alacaksın inşallah
yarın da bunun üzerine balık sefası...
ooohhhh süper bi haftasonu

inşallah allah nasip ederse.. dua ediyorum yalnızca sen daha iyisini bilirsin allahım hayırlısını ver..
ben çok umutlu değilim aslında yaşayıp göreceğiz

inşallah allah nasip ederse.. dua ediyorum yalnızca sen daha iyisini bilirsin allahım hayırlısını ver..
ben çok umutlu değilim aslında yaşayıp göreceğiz

aklında soru işareti olduğu için kötüsüne hazırlamaya çalışıyosun kendini
ben olsam ben de öyle yapardım ama içimde yine de umudum olurdu..
eminim senin de var umudun
inşallah hayırlı olan seni de bizi de sevindirecek

hem cumartesi çalışıyoruz hemde yoğun oluyoruz ya deli oluyorum..

bizim pazarlamacılarımız seyahatten dönmüş oluyorlar tahsilat girişlerini yapıyorum sonra raporlarını çekiyorum.. masrafları.. makbuzları çok yoğun oluyorum sabahtan
bu saatlerde rahatlıyorum onlar çıkınca

muhasebecilerin işi herkesden sonra başlar zaten..
Bizdede organizasyon biter ben başlarım çalışmaya..arkadaşlar diyoki sonra neyin yoğunluğu bu iş yokki
Sen nasılsın? Kaçta çıkacaksın işten?

muhasebecilerin işi herkesden sonra başlar zaten..
Bizdede organizasyon biter ben başlarım çalışmaya..arkadaşlar diyoki sonra neyin yoğunluğu bu iş yokki
Sen nasılsın? Kaçta çıkacaksın işten?

Çok karışık duygular yaşıyorum şu an hem heyecan, hem korku , endişe
ne bileyim dua ediyorum hayırlısı ne ise o olsun diyorum
12 de çıkıcam .. randevum 2 de .. erken çıkayım biraz sahilde oturayım istiyorum
eve giderim eşim evde onu da alır doktorun yolunu tutarım
bugün bitsin artık çünkü çok yıprattı beni bu iki hafta

çok haklısın cnm..rabbim yardımcın olsun..iyi heberlerini bekliyoruz.

sabah 8.30da verdi cnm
çok şükür atlattık.pazartesi günüde sonucunu alıcaz inşallah.

ay çok şükür
eşin kuş gibi hafiflemiştir eminim, benim eşim vereceği günün sabahında çok gergindi
şuyum nerde buyum nerde diye delleniyodu evden çıkana kadar diken üstündeydim
tabi akşam işlerini bahane edip gitmedi

Hayırlı güzel haberler ver inşallah pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…