Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bi de bişey daha sorucam :) şimdi bu ilacı kullan dedi doktor ama iğne falan demedi çatlatmak için. onu yapmadan da oluyor mu?

yapmayan oluyo evet ama ısrarla iste bence
çatlayamazsa yumurtalar nur topu gibi bibeğin olmazsa nur topu gibi kistin olur Allah korusun

canım doktorundan şimdilik te olsa memnun kaldığına sevindim... sebepsin ağrı demiş .. akupunkturu nereye nasıl uygulayacağını bilmiyorum ama hipnoz denince tek aklıma gelen ağrının psikolojik olması.. inşallah derdine derman bulur doktorun.. tekrar geçmiş olsun canım..

züpperrr fizyolojik bi rahatsızlığının olmaması iyi
bence bunu bildiğin için de psikolojik olarak da düzeleceksin

kesinn çalış bugün boşver küslüğü profosyonel ol azcık

cnm sevindim senin adına :) umarım memnun kalırsın bundan sonra

çok yoğunum 2 gündür çok yorgunum ya

Kızlar müşteri denetimini atlattım çok şükür.Sorun çıkmadı...
Sabahtan akşama kadar sürdü mübarek...

Ohhh haftasonu da geldi...Bu c.tesi de çalışmıyorum...Keyif yapacam valla..magazin programlarını izlicem yumuşacık koltuğumda önümde rafadan yumurta,dokunmasın kimse

beni de cumartesi çalışmalarından kurtaracak yok mu :84:
bak misti de kurtuldu artık cumartesileri çalışmayacak devam ederse
ben yanlız kalıcam nöbetçi olarak

kuzum merak etme ben cumartesi de pazar da eşlik ederim buraya gelenlere :) biz de non stop çalışıyoruz.. gerçi mart ayında biraz kaytardık pazar günleri ama olsun okadar da.. biz de insanız diiimi

bacım sen eşinle dünkü mevzuyu görüştün mü iş ile ilgili?... paylaştın da ben mi kaçırmışım

evet neye karar verdin mistim devam edecekmisin çalışmaya

dün akşam kayınvalidemlere gittik misafir vardı ordada... konuşamadık ama yolda eşime anlattım biraz..eşim çokda sıcak bakmadı açıkcası..

sende doğum iznine ayrılınca kurtulursun cicim
ne zamana kadar çalışabilirisn acaba :26:

dün akşam kayınvalidemlere gittik misafir vardı ordada... konuşamadık ama yolda eşime anlattım biraz..eşim çokda sıcak bakmadı açıkcası..

belli ki o da patronunun seni oyalamasından sıkılmış... sen daha şubatın başında ayrılmak istediğini söylemiştinn şubat bitti mart bitti.. nisanı da yarıladık nerdeyse.. %20 maaşına zam yapmak mesele değil ki ... şimdiye kadar bunları düşünseymiş yapsaymış.. bugün iyi ise 1-2 ay sonra eski düzen devam eder.. sen yine sıkıntılı stresli olacaksın.

iyi düşün derim

%20 zammı zaten kabul etmiycem..
eşimde sanırım bu düzenin gitmeyeceğinin düşünüyor..yine eskiye dönersiniz diyo.ben işin yine maddi kısmını düşünüyorum..hemen hamile kalacağımı bilsem devam ederim..bebek için biriktirirm en azından paramı. bakalım zaman ne gösterecek..

canım bebek olsun hele rabbim rızkını verir (kaynanam gibi konuştum)
ama bir de çalışırken stres oluyor ... herkes çocuğu için en iyisini ister ama senin sağlığın da söz konusu.. belki de işyerindeki stresten dolayı şu anda gebe kalamıyorsundur.. herşey olabilir yani.. belki de işten ayrılınca daha rahat olursunuz.. şu anda kayının borçlarını ödüyorsunuz sizde .. belki ozaman fark ederler senin de kıymetini.. kendinize bakın biraz da.. bu sıkıntılar ruh halimizi bozuyor resmen.. al bende de okadar.. şuracıkta 2-3 ay geçsin diye bekliyorum belki kocamın kafasına kocaman jeton düşer diye de biraz da kendimiz için çabalayalım diye.. Allah büyük..

eşin haklı.. aynı düzen devam eder..

raporla çalışılabiliyo ama ne kadar olduğunu bilmiyorum
allah o günleri gösterirse tabi çalışmam gibi geliyor

bende çalışmam doğrusu
ohh yayılır yatarım evde..gerçi evde kullanmadığım bir sürü şalım falan var işyerinde göbeğimi örterim falan diye aldığım ah ah o günleri bir görsekde çalışsak yada evde olsak ne farkeder.

kızıma 3 yaşına kadar kendim baktım
işe başladım sorunlar başladı evde kayınvalidemler bakamadılar kreşe verdim
o yaşdan beri evden bizle çıkıp bizle girdiği için sıkıldı okuldan.. geçen yıl çok zorluk yaşadım
hiç öğlen uykusu uyumadı o zamanlar..hep arkamdan ağladı. üzülüyorum bunları düşündükçe

eşim çalışmamı istiyor tabi sıkılırmışım ben evde (???)
anasının yanından taşınırsam sıkılmam keyfime bakarım ama bu evde oturmaya devam edersek hiç durmam çalışırım katlanamam çünkü

çalışan anne olmak çok zor cnm..kendimi düşünemiyorum bende.bırakıpda gidemem heralde.ama onun geleceği için çalışıyorsun sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…