bi de bişey daha sorucam :) şimdi bu ilacı kullan dedi doktor ama iğne falan demedi çatlatmak için. onu yapmadan da oluyor mu?
Kızlar ben geldim..Nilgün'le randevum vardı biliyosunuz...
Teşhis:Vulvo dini Sebepsiz ağrı. Hiç bi problem yokmuş..Lokal anestezi uygulayan iki ilaç verdi. Bunlar da işe yaramazsa akupunktur veya hipnoz tedavileri var dedi:) İnş işe yarar...
Ayrıca, benim yımırta bugün çatlamış..Çok güzel kocaman, olgun, çatlamış dedi...Dün deneme olmuştu dedim bugün de deneyin dedi...Bakalım acıya dayanabilirsem denicemBi de kocayla küsüz bilemiyorum yane...
Beğendim ben kadını, her sorduğuna cevap veriyo...Kaprisli filan diyolardı hiç de öle diil..Bi de verdiği ilaçlar işe yararsa daha da bi sevicem:))
Öle işte..Siz naptınız bakiim?
Teşhis:Vulvo dini Sebepsiz ağrı. Hiç bi problem yokmuş..Lokal anestezi uygulayan iki ilaç verdi. Bunlar da işe yaramazsa akupunktur veya hipnoz tedavileri var dedi:) İnş işe yarar...
Ayrıca, benim yımırta bugün çatlamış..Çok güzel kocaman, olgun, çatlamış dedi...Dün deneme olmuştu dedim bugün de deneyin dedi...Bakalım acıya dayanabilirsem denicemBi de kocayla küsüz bilemiyorum yane...
Beğendim ben kadını, her sorduğuna cevap veriyo...Kaprisli filan diyolardı hiç de öle diil..Bi de verdiği ilaçlar işe yararsa daha da bi sevicem:))
canım..
ayaklarım sicak çünkü hala botla dolaşıyorum
yediklerimden oldu galiba bel çevrem ve bağırsaklarım yürüdükçe zonkluyo
çok yoğunum 2 gündür çok yorgunum ya
bacım sen eşinle dünkü mevzuyu görüştün mü iş ile ilgili?... paylaştın da ben mi kaçırmışım
Kızlar müşteri denetimini atlattım çok şükür.Sorun çıkmadı...
Sabahtan akşama kadar sürdü mübarek...
Ohhh haftasonu da geldi...Bu c.tesi de çalışmıyorum...Keyif yapacam valla..magazin programlarını izlicem yumuşacık koltuğumda önümde rafadan yumurta,dokunmasın kimse
beni de cumartesi çalışmalarından kurtaracak yok mu :84:
bak misti de kurtuldu artık cumartesileri çalışmayacak devam ederse
ben yanlız kalıcam nöbetçi olarak
bacım sen eşinle dünkü mevzuyu görüştün mü iş ile ilgili?... paylaştın da ben mi kaçırmışım
evet neye karar verdin mistim devam edecekmisin çalışmaya
beni de cumartesi çalışmalarından kurtaracak yok mu :84:
bak misti de kurtuldu artık cumartesileri çalışmayacak devam ederse
ben yanlız kalıcam nöbetçi olarak
dün akşam kayınvalidemlere gittik misafir vardı ordada... konuşamadık ama yolda eşime anlattım biraz..eşim çokda sıcak bakmadı açıkcası..
belli ki o da patronunun seni oyalamasından sıkılmış... sen daha şubatın başında ayrılmak istediğini söylemiştinn şubat bitti mart bitti.. nisanı da yarıladık nerdeyse.. %20 maaşına zam yapmak mesele değil ki ... şimdiye kadar bunları düşünseymiş yapsaymış.. bugün iyi ise 1-2 ay sonra eski düzen devam eder.. sen yine sıkıntılı stresli olacaksın.
iyi düşün derim
sende doğum iznine ayrılınca kurtulursun cicim
ne zamana kadar çalışabilirisn acaba :26:
%20 zammı zaten kabul etmiycem..
eşimde sanırım bu düzenin gitmeyeceğinin düşünüyor..yine eskiye dönersiniz diyo.ben işin yine maddi kısmını düşünüyorum..hemen hamile kalacağımı bilsem devam ederim..bebek için biriktirirm en azından paramı.bakalım zaman ne gösterecek..
raporla çalışılabiliyo ama ne kadar olduğunu bilmiyorum
allah o günleri gösterirse tabi çalışmam gibi geliyor
bende çalışmam doğrusu
ohh yayılır yatarım evde..gerçi evde kullanmadığım bir sürü şalım falan var işyerinde göbeğimi örterim falan diye aldığımah ah o günleri bir görsekde çalışsak yada evde olsak ne farkeder.
kızıma 3 yaşına kadar kendim baktım
işe başladım sorunlar başladı evde kayınvalidemler bakamadılar kreşe verdim
o yaşdan beri evden bizle çıkıp bizle girdiği için sıkıldı okuldan.. geçen yıl çok zorluk yaşadım
hiç öğlen uykusu uyumadı o zamanlar..hep arkamdan ağladı. üzülüyorum bunları düşündükçe
eşim çalışmamı istiyor tabi sıkılırmışım ben evde (???)
anasının yanından taşınırsam sıkılmam keyfime bakarım ama bu evde oturmaya devam edersek hiç durmam çalışırım katlanamam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?