Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

dosthane ateşini adet olmadan ölçmeye de başlayabilirsin hem böylece yumurtan çatladıktan sonraki ateşini görmüş oluruz sen hemen yarıns abah başla ölçmeye ister ateş ölçme topiğine ister bana özel mesajla gönderirsin ateş ölçümlerini yorumlarım sana

Son düzenleme:
merhaba kızlar bikaç gündür bakamıyorum işler yoğun.
bugün doktor klomen verdi yarın başlıcakmışım 5 gün günde iki tane kullanacakmışım bi de folik asid verdi

bugün doktor klomen verdi yarın başlıcakmışım 5 gün günde iki tane kullanacakmışım bi de folik asid verdi

hayırlı olur inşallah kaliteli kaliteli yumurtalar oluşturup çatlatırsın inşallah:81:

canım hayırlı olsun tedavin
sevsenaaaaa yarın kaçta gidecen dra mutlaka yaz hemen dönünce

amin kızlar teşekkürler :)
çok da heveslendirmek istemiyorum kendimi şimdiden. ama etkisi ne kadar onu da merak ediyorum :)

cnm senın yumurtlama sorunun var mıydı?düzenli regl olur muydun?

amin kızlar teşekkürler :)
çok da heveslendirmek istemiyorum kendimi şimdiden. ama etkisi ne kadar onu da merak ediyorum :)

olur olur Allahın izniyle bence hiiiçç kafanı yorma...
benim her ay 1 yumurtam olurdu günde 1 adet klomenle 3 adet büyümüştü önceki ay

doktorun daha iyi bilir serafine
benim yumurtlama oluyodu, klomen kullanmaktaki amacım birden fazla yumurta oluşturmaktı
ama senin geçen ay yumurtlaman olmadığı için doktor günde 2 ile başlatmış olabilir.

çok değil bence çünkü günde 3 klomen kullananlar okudum klomen topikinde

Selam kızlar nasılsınız.. hayırlı cumalar diliyorum.. hepinizi mucuk diye öperime.. bugün atraksiyon yok sanırım :) ama cuma günü daha devam ediyor.. paylaşacak bişiler çıkar mutlaka..

bu arada ben 2-3 gündür hala alanya konusundayım... sardım iyice ankaradan gidelim diye dua ediyorum.. okadar bunalmışım ki eşimin sülalesinden.. madem benim aileden uzaktayız.. onunkinden de uzak olalım..

bi de bişey daha sorucam :) şimdi bu ilacı kullan dedi doktor ama iğne falan demedi çatlatmak için. onu yapmadan da oluyor mu?

canım hayırlı olsun tedavin
sevsenaaaaa yarın kaçta gidecen dra mutlaka yaz hemen dönünce

Yarın saat 2 de canım ama benim doktorum hiç saate bağlı kalamıyoo geçen sefer ikibuçuktaydı randevum dörtbuçukta eve gelebildim konuşmayı seviyoo
saat beş gibi yazarım size habersiz bırakmam

Kızlar ben geldim..Nilgün'le randevum vardı biliyosunuz...
Teşhis:Vulvo dini Sebepsiz ağrı. Hiç bi problem yokmuş..Lokal anestezi uygulayan iki ilaç verdi. Bunlar da işe yaramazsa akupunktur veya hipnoz tedavileri var dedi:) İnş işe yarar...
Ayrıca, benim yımırta bugün çatlamış..Çok güzel kocaman, olgun, çatlamış dedi...Dün deneme olmuştu dedim bugün de deneyin dedi...Bakalım acıya dayanabilirsem denicemBi de kocayla küsüz bilemiyorum yane...

Beğendim ben kadını, her sorduğuna cevap veriyo...Kaprisli filan diyolardı hiç de öle diil..Bi de verdiği ilaçlar işe yararsa daha da bi sevicem:))
Öle işte..Siz naptınız bakiim?

inşallah derdine çare olur canım geçmiş olsun

ay cnm inş derdine dermen olur.Ama ben pek anlayamadım sebepsiz ağrı mı olur muşşş...Psikolojik olabilir mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…