merhaba kızlar bikaç gündür bakamıyorum işler yoğun.
bugün doktor klomen verdi yarın başlıcakmışım 5 gün günde iki tane kullanacakmışım bi de folik asid verdi
hayırlı olur inşallah kaliteli kaliteli yumurtalar oluşturup çatlatırsın inşallah:81:
bugün doktor klomen verdi yarın başlıcakmışım 5 gün günde iki tane kullanacakmışım bi de folik asid verdi
amin kızlar teşekkürler :)
çok da heveslendirmek istemiyorum kendimi şimdiden. ama etkisi ne kadar onu da merak ediyorum :)
amin kızlar teşekkürler :)
çok da heveslendirmek istemiyorum kendimi şimdiden. ama etkisi ne kadar onu da merak ediyorum :)
öperim en bi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm senın yumurtlama sorunun var mıydı?düzenli regl olur muydun?
canm benm pko var. sadece bu ay yumurta takibi yaptı doktor yumurtlama olmadı bi de bu ay klomen ile deneyecek bakalım..
akıllıbıdık sen günde 1 tane mi kullanıyordun? bana günde iki tane verdi ilk kullanmaya çokmu sence?
gaz bulutu gibi dolanıyorum ortada
karnım kocaman olduuuuu
doktorun daha iyi bilir serafine
benim yumurtlama oluyodu, klomen kullanmaktaki amacım birden fazla yumurta oluşturmaktı
ama senin geçen ay yumurtlaman olmadığı için doktor günde 2 ile başlatmış olabilir.
çok değil bence çünkü günde 3 klomen kullananlar okudum klomen topikinde
canım hayırlı olsun tedavin
sevsenaaaaa yarın kaçta gidecen dra mutlaka yaz hemen dönünce
Kızlar ben geldim..Nilgün'le randevum vardı biliyosunuz...
Teşhis:Vulvo dini Sebepsiz ağrı. Hiç bi problem yokmuş..Lokal anestezi uygulayan iki ilaç verdi. Bunlar da işe yaramazsa akupunktur veya hipnoz tedavileri var dedi:) İnş işe yarar...
Ayrıca, benim yımırta bugün çatlamış..Çok güzel kocaman, olgun, çatlamış dedi...Dün deneme olmuştu dedim bugün de deneyin dedi...Bakalım acıya dayanabilirsem denicemBi de kocayla küsüz bilemiyorum yane...
Beğendim ben kadını, her sorduğuna cevap veriyo...Kaprisli filan diyolardı hiç de öle diil..Bi de verdiği ilaçlar işe yararsa daha da bi sevicem:))
Öle işte..Siz naptınız bakiim?
Kızlar ben geldim..Nilgün'le randevum vardı biliyosunuz...
Teşhis:Vulvo dini Sebepsiz ağrı. Hiç bi problem yokmuş..Lokal anestezi uygulayan iki ilaç verdi. Bunlar da işe yaramazsa akupunktur veya hipnoz tedavileri var dedi:) İnş işe yarar...
Ayrıca, benim yımırta bugün çatlamış..Çok güzel kocaman, olgun, çatlamış dedi...Dün deneme olmuştu dedim bugün de deneyin dedi...Bakalım acıya dayanabilirsem denicemBi de kocayla küsüz bilemiyorum yane...
Beğendim ben kadını, her sorduğuna cevap veriyo...Kaprisli filan diyolardı hiç de öle diil..Bi de verdiği ilaçlar işe yararsa daha da bi sevicem:))
Öle işte..Siz naptınız bakiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?