taşınmaya mı düşünüyosunuz.. yoksa gezmeye mi ?
gezmeye
kocanın ofisi burada biz bağlıyız
ne güzel.. işi gücü yerinde.. biz 4 yıllık evliyiz hala bir düzen oturtamadık.. o yüzden eşimin ailesinden uzaklaşmak isttiyorum.. biraz kendi ayaklarına bassın istiyorum.. örn maddi olarak sıkışınca nasılsa ordan burdan bulurum diye geçiştiriyor.. oysa çabalayıp kazanmasını istiyorum.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin .. ama uzaklaşmak en güzeli bence..
bir de zaten anladığım kadarıyla elinizde bişey olunca da pek rahat bırakmıcaklar gibi
bence de uzak olmak en faydalısı..benim eşimin ailesi antalyada yaşıyo yılda 3-4 kez anca gidiyoruz..bi o kadar da onlar geliyo o kadar...çok rahat oluyo insan
kendi annemle de altlı üstlü oturuyorum deymeyin keyfime
yemeim olmadığı zaman faan annemden alıyorum, pazar günleri beraber yemek yiyoruz falan güzel oluyo
eşim de rahat ben de eşimin ailesiyle olsak bu kadar rahat olmaz çünkü serde kaynanalık var
google earth indirdim :) alanyaya göz attıktan sonra.. Italyaya gittim.. şimdi de fransaya geçtim :) hastayım şu programa.. Eşim kaldırıyor ben yüklüyorum.. :) buna baktıkça fazla hayal kuruyomuşum.. öle diyo
ben de dün tuttum dedim madem okadar ev istiyosun çocuk doğur sende..Adam çocukları var diye vermiş daireyi.. Keyfinden değil ya..
kızlar kocaman öpüyorum sizi iyi tatiller ben çıkıyorum
bıdık.. Aynen bende 3d olarak geziyorum.. Hele alanya için geçen hafta okadar kaptırmışım ki kendimi.. Ben hiç gitmemişim ya oraya.. Kaşa da gittikten sonra amanın dedim acep orası da kaş gibi küçücük bir yer midir diye .. Oysa alakası bile yok :) il olmaya hazırlanan bir ilçeymiş eşim öyle dedi.. Araştırmalara başladım :) resimler falan ekli ya google earth'a.. Migros mağazası gördüm bir de üstünde lcw reklamı vardı.. Eşime de diyorum tamam hayatım gidebiliriz lwc falan varmış.. çok gülmüştü bana..
kaynanaya gelince .. Adam onu bu şekilde daha nekadar idare eder bilemiyorum.. Bu yaştan sonra çocuk yapmaz kaynana da.. Zaten kızının çocuklarına bakmamak için hayat yaşicam diyip evlendi.. Bir de kötü eltim olunca.. Herşeyi bahane etti evlenebilmek için.. Rabbim cici amcama sabır versin.. Daha 1 yıl olmadı tavırlara bak yaw..
delisin kızım neden gidiyosunuz diyene de lcw var ondan de :)
şaka bi yana ben bursaya taşınsak keşke, hem ikea da var orda demiştim
tabi o zaman daha ankarada inşaatı başlamamıştı
.
hı bu arada ilk kocadan bişi istemiyoz falan demişin ya.. biz imam nikahını kıyarken kocam 5 bilezik alcanı söledinekadar zaman içinde alması gerekiyor ki bunu.. hiç te sormadım ozaman gözümüz kor...
kızlar ben geldim akillibidik demek sen de düşük yaptın biraz anlatır mısın?zor mu?baştan başla neolur ihtiyacım var
kızlar kontrole gıttık
bahsetmıstım dr 3 ay klomen baslatmıstı eşime hormonları yuksek cıktı
tekrar test yaptırıp gittik işte kontrole
kem küm etti spermıyogram ıstedı (pazartesı verıcez)
estradıol bukadar yuksek olmamalı fılan dedı
bı endokrınolojı uzmanı da görsün fılan dedi
bende endokrın uzmanına göstermıstım zaten kontrole gıtmeden (bunu ona söylemedım) :)
endokrın uzmanı ; klomen hormonları yukseltır bu normaldır dedı
Allahtan cahıl mahıl degılız yosa bu ürolog acayıp kahrederdı bızı
okadar şok olmus bır ıfadeyle soyledı kı hormonların yuksek oldugunu testisler gereğinden yavaş yada geregı gıbı calısmıyo olabılır dedı ..(bu arada testosteron ust sınırın ustunde yanı çok ıyı sevıyede klomenle :) saglık sektorunde calısmasam
halım psıkolojım ne olurdu bılmıyorum.... zaten depresyona girmek uzereyım
nebıcım ış yapıyo bu drlar ya kıme nasıl guvenıcez kardeşim ya!!
arap saçına dönüyo..
eğer bir ürolog hormon ılacı baslayabılıyosa tüm etkılerını bılmelı!!! yada bılmıyorsa kendı branşı dısında ilaç yazmamalı..
madem bu hormon ılacı ve sonuclara karar veremıyceksın
baştan yolla endokrın uzmanına dimi!!!!!!
başlıcam aşkının ızdırabından !!!!!!!!!!!!!!!!
Allah Allah
e tontiş prof tu
nie böle etti anlamadım
başka bi dr a dahamı gösterseniz mediko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?